Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 20. november 2017

  • mandag-9°C
  • tirsdag-4°C
  • onsdag-8°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
17_kjølenkoret_artikkelfoto
Siste helga i november legger Kjølenkoret i år som i fjor ut på en liten juleturné.

Kjølenkoret klar for julekonsert:

- Å spre sangglede

SJØVEGAN: Det nærmer seg stadig jul, og i tradisjon tro har gjengen fra Kjølenkoret forberedt seg til nok en koselig liten juleturné i Salangen, Lavangen og Gratangen.


I mange år har det vært fast tradisjon for Kjølenkoret å holde en julekonsert. I år blir konsertene siste helga i november, og først ut er Salangen som får besøk av det talentfulle koret fredag den 24. november, før de skal synge for Gratangen på lørdag og avslutter i Lavangen på søndag den 26. november. Tenor Alex Norbakken forteller at de får veldig gode tilbakemeldinger på sine julekonserter, og at de har et veldig bra oppmøte. - Vi er veldig stolte av det, og det er tydelig at vi blir satt pris på. All ros å ære til vår dyktige dirigent Hans Erik Børve som er veldig god på å få koret med seg, forteller Norbakken i intervju med nettavisen.

17_kjølenkoret_header.jpg
Tenor i Kjølenkoret, Alex Norbakken forteller at han og resten av medlemmene i koret gleder seg veldig til julekonsertene. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR

Vær med å skap opplevelse
I tillegg til å motta varmende ord fra fornøyde publikumsgjester ønsker han å medbringe en stor takk til det lokale næringslivet i de tre kommunene som har hjulpet veldig med sponsormidler. Repertoaret koret har med seg i år består i hovedsak av tradisjonelle sanger relatert til advent og jul, men at de også har øvd frem noen nye sanger for anledningen. - Vi er veldig opptatt av å få spre sanggleden ut i kommunene, så jeg vil på vegne av Kjølenkoret oppfordre alle til å ta turen slik at både vi og de kan være med å skape en flott opplevelse, sier Alex Norbakken avsluttende. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider