Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 20. mai 2018

  • søndag10°C
  • mandag10°C
  • tirsdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
0064_sjovegan_byggevare_header
Tor Arne Chruickshank og gjengen ved Sjøvegan Byggevare jobber trutt med det nye tilbygget samtidig som de har drift av butikken. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Nå er råbygget reist ved Sjøvegan Byggevare:

- Bare resten som gjenstår

SJØVEGAN: Tilbygget til Sjøvegan Byggevare er godt i gang. Brødrene Fløtten er nå ferdig med råbygget. - Nå er det bare resten som gjenstår, forteller eier av bygget, Tor Arne Chruickshank.


I slutten av oktober var området planert, og det var klart til å begynne byggearbeidet. Nå er vegger å tak reist, altså selve "råbygget" er reist. Det er forøvrig entreprenørfirma Brødrene Fløtten Ltd. som har hatt dette oppdraget. Det er nå eier av bygget Tor Arne Chruickshank som har fått overta spikerpistolen og Glava-kniven for å isolerer tilbygget innvendig. - Nå er det bare resten som gjenstår, først skal det isoleres, slå opp plater innvendig, reises skillevegger og åpne inn til butikklokalet. Vi er glade for at taket nå er på, for da gjør det ikke noe om det snør og er vinter, sier Chruickshank til nettavisen. Selv om snøen ikke kommer inn i det nye tilbygget, kjenner man fortsatt godt hvilken farge termometeret viser. Tor Arne håper for øvrig at de i løpet av en ukes tid vil kunne sette på varme der inne. Utvendig er veggene kun kledd med vindsperre og lekter.

0064_sjovegan_byggevare_artikkelfoto.jpg
Utvendig er det foreløpig bare vindsperre og lekter. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider