Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
Blir_godt_å_sove_lenge_header
I ti år har Ronald Martinsen sittet i hovedkomiteen til Millionfisken, i år ser han frem til å besøke folkefesten som gjest. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Ronald Martinsen stiller passivt i år:

- Blir godt å sove lenge

SJØVEGAN: Ronald Martinsen har vært med å arrangere Millionfisken siden den startet opp for elleve år siden, og har spilt en stor rolle i arbeidet som skal til for å skape en god festival. I år stiller han seg mer passiv og skal mest delta som gjest.I ti år har Ronald Martinsen vært med å arrangert Millionfisken, men i år ser han frem til å få stå litt på sidelinjen og la yngre krefter slippe til. Etter alle årene har han opparbeidet god kjennskap til rutinene og arbeidet på alle nivå, og har derfor vært med på arbeidet i forkant av folkefesten også i år, men ser frem til å kunne få med seg konsertene og livet som gjest i løpet av helga. - Jeg har sittet i hovedkomiteen i ti år, men i år skal jeg delta mer aktivt på arrangementet i stede for bak kulissene. men jeg er litt med i år og, jeg er der når de spør om hjelp. I år har jeg en plan om å smake på litt edle dråper, spise god mat og få med meg de fantastiske artistene de har fått hit i år, forteller Martinsen.


Ser frem til å ta det med ro
Av konserter er det Postgirobygget som Ronald ser mest frem til å få oppleve live, men ser like mye frem til å kunne ta det med ro. - I år kommer jeg til å være mer deltaker enn jeg noen sinne har vært før under Millionfisken, og det ser jeg virkelig frem til. I alle år har det vært ganske tungt å stå opp så tidlig dagen derpå når alt skal rigges ned og ryddes på plass, man har følt på kroppen at man gjerne kunne sovet til langt ut på ettermiddagen, i år skal det bli godt å endelig få sove i ro noen timer lengre på mandag, ler Ronald Martinsen ovenfor nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider