Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
Tor_lyngmo_header_nyttårskonsert_2017_arkivfoto
Daglig leder ved Fjellkysten, Tor Lyngmo byr på smakfull mat og underholdning under nyttårskonserten 2017. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Fjellkysten arrangerer nyttårskonsert:

- Blir like flott i år

ÅBREKKA: Fredag 6.januar arrangerer Fjellkysten sin årlige nyttårskonsert, på programmet står, tapas, champagne, fyrverkeri og solist Tora Augestad.


Det er 8. gang at Fjellkysten gjestehus arrangerer nyttårskonsert, og daglig leder ved Fjellkysten, Tor Lyngmo lover en tradisjonsrik opplevelse. På scenen skal solist Tora Augestad opptre sammen med Arctimus sekstett, i tillegg vil det være innslag av humor underveis. Det vil bli servering av tapas og champagne til gjestene.


Innslag av Bizet og Piaf
I år skal den allsidige solisten Tora Augestad, sammen med Arctimus sekstett, leverer et bredt repertoar under tittlen "Kjærlighet og andre misforståelser", her med innslag fra blant andre Bizet, Bernstein, Weill og Piaf. - Augestad vil nok være med å sette sitt særpreg på kvelden, og det blir noe for enhver smak, sier Lyngmo til nettavisen. Lyngmo forteller at Fjellkystens nyttårskonsert er et arrangement som trekker til seg folk fra fjern og nær, og anbefaler de som de som ønsker å være med om å bestille billett i god tid. - Fjellkysten tilbyr også pakker som inkluderer overnatting for de som ønsker det, avslutter daglig leder ved Fjellkysten Tor Lyngmo.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS