Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 26. april 2018

  • torsdag6°C
  • fredag5°C
  • lørdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
Daniel_rustad_header
Queen-showet i april blir Daniel Rustads første musikalske opptreden i Salangen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Daniel Rustad skal tolke Brian May:

– Blir spennende å bidra

MELEN: Daniel Rustad er gitarist og tilflyttet salangsværing. I april skal han ha sin første offisielle opptreden i Salangen under Queen-showet, og han gleder seg over å være med å bidra til det kulturelle mangfoldet i kommunen.


Det er under en og en halv måned til det store Queen-showet på kulturhuset i Salangen hvor en rekke lokale musikere sammen med korpset skal fremføre et repertoar på 16 låter av Queen. I tillegg blir denne konserten spesiell ettersom det blir gitarist Daniel Rustads første offisielle opptreden i Salangen. Daniel Rustad er tilflyttet salangsværing og en meget dyktig gitarist som behersker en rekke stiler og sjangere, både innen akustisk og elektrisk.

 

Har blitt mye øving
Siden årsskiftet har Rustad fokusert mye av fritiden på å tolke Queen-gitarist Brian May etter at han fikk forespørsel om å være med på denne hyllesten til Queen. – Som småbarnsfar har man jo litt begrenset med fritid, men på kveldene har jeg tatt meg tiden til å gå igjennom gitarspillet til May på de låtene vi skal fremføre den 19. og 20. april. Jeg har lagt mitt eget preg på det, noe som har vært litt nødvendig siden det er et såpass bredt ensemble som skal samspille, forteller Daniel til nettavisen.

 

Daniel_rustad_artikkelfoto.jpg
Da Daniel flyttet til Salangen ble han svært imponert over hvor aktivt kulturliv kommunen hadde, alle tilbudene, og at det var så mange talenter og ildsjeler samlet på en så liten plass. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

 

Gleder seg til å bidra
Det var i en alder av 13 år at Rustad plukket opp interessen for gitar, og fritiden gikk i stor grad til øving. – Jeg har spilt utrolig mye rart opp igjennom årene, men veldig lite Queen. Derfor har jeg vært nødt til å sette meg inn i låtene, men det har vært veldig spennende å gå inn i materien til Brian May og Queen. Dette blir jo min første musikalske opptreden i Salangen og jeg gleder meg virkelig til konserten, ikke bare for å få spille, men også å få kunne være med å bidra til det aktive kulturlivet i Salangen, forteller Rustad.

 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider