Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 20. november 2017

  • mandag-9°C
  • tirsdag-4°C
  • onsdag-8°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
00004_brøytestikker_revet_ned_røkeneshamn_header
Thomas Røkenes fra Røkeneshamn Maskin As har en liten oppfordring til unge lavangsværinger etter at han oppdaget at et større antall brøytestikker som var revet ned langs den kommunale veien.

Thomas Røkenes:

- Brøytestikkene er viktig!

TENNEVOLL: Da Thomas Røkenes fra Røkeneshamn Maskin AS var ute å inspiserte det kommunale veinettet i Lavangen, onsdag denne uken, oppdaget han at et større antall brøytestikker var fjernet på strekningen Lauvangen mikrobryggeri og Moen.


 

Etter at det på onsdagen ble oppdaget at over halvparten av brøytestikkene på strekningen Lauvanger Mikrobryggeri - Moen i Lavangen kommune bestemte daglig leder ved Røkeneshamn Maskin, Thomas Røkenes seg for å komme med en liten oppfordring på sosiale medier til foreldre i nærområdet:

Vi har idag vært på befaring rundt om på det kommunale veinettet, å ser at det forsvinner store deler av brøytestikker som er satt ned for ca 14.dager siden. Mer en halvparten av stikkene som er satt ned mellom Lauvanger mikrobryggeri og Moen er borte. Jeg ber om at foreldrene forklarer ungene hvor viktig veistikkene er, og at de får stå i fred. 
Del gjerne.!
Mvh Thomas Røkenes
Røkeneshamn Maskin AS

Unødvendig ekstra arbeid
I intervju med nettavisen forteller Røkenes at brøytestikkene var dratt opp av bakken og kastet ned i veigrøfta. - En ting er at dette minker trafikksikkerheten, men at dette også vil medføre noen timer ekstra arbeid vi kunne vært foruten, forteller daglig leder ved Røkeneshamn Maskin AS, Thomas Røkenes i intervju med nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider