Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
bra_start_for_elvelund_camping
– Det har både vært nye og gamle gjester, det er ingen tvil om at de er trofaste. Selv om jeg i år har litt redusert meny ser ikke dette ut til å skremme bort folk, forteller Tor-Arne Chruickshank ved Elvelund Camping.

Bra åpningsdag for Elvelund Camping:

– De er trofaste

ELVELUND: Fredag åpnet Tor-Arne Chruickshank endelig dørene til Elvelund camping for årets sesong. Selv med redusert meny preget ikke dette besøkstallene, og både glade og nye gjester hadde tatt turen innom på åpningsdagen.


Fredag kunne endelig Tor-Arne Chruickshank åpne dørene for sesongen på Elvelund Camping. Helt fra klokken 10:00 og utover var det gjester innom campingen som kom enten for mat eller for helgeopphold langs Salangselvas bredd. – Det har både vært nye og gamle gjester, det er ingen tvil om at de er trofaste. Selv om jeg i år har litt redusert meny ser ikke dette ut til å skremme bort folk. Vi har servert lunch og pizza fra klokken 10:00 og middag fra 13:00 til 20:00. Fredag og lørdag er middagsmenyen biffsnadder med fløtepoteter, forteller Chruickshank til nettavisen.


Spiser softis med lue og votter
Tor-Arne legger ikke skjul på at det er en hektisk sesong han går i møte, men han har allikevel lenge gått å gledet seg til åpningsdagen. – Jeg er vant til at det er litt hektisk, men det er bare artig. Jeg ser alltid frem til åpningsdagen. Vi har åpent hver dag i uka fra klokken 10:00 til 23:00 med servering av lunchretter og pizza frem til klokken 22:00. Det er allerede kommet en del vogner og bobiler hit, men hovedtyngden kommer nok ikke før siste helga i juni. For andre året på rad tilbyr vi også softis, selv om kundene nesten sitter med lue og votter på enda, men det blir vel bedre vær nå etter hvert, forteller Tor-Arne Chruickshank ved Elvelund Camping.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS