Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
Mazar_The_perfect_match_header
Fra søndag, 1. oktober kan bestille den nye burgeren nede hos Mazhar på MIX Sjøvegan. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Mazhar satser på ny burger:

- Den perfekte match

SJØVEGAN: Fra første oktober kommer Mazhars Grillbar med et helt nytt tilbud for de som er litt ekstra sulten, en helt ny og spennende cheddarburger.


Konseptet er det MIX-kjeden som har utviklet, og er en helt ny burgeropplevelse med blant annet surdeigbrød, cheddar, og en helt perfekt stekt burger. Det er i alt 6 punkter som skiller den gamle burgeren fra den nye, og kan på ingen måte sammenlignes med den ordinære MIX-burgeren. Det mest distinkte man legger merke til når man setter tennene i den nye burgeren er de smaksfulle surdeigsbrødene som er karamellisert som gir de en rund, men allikevel smakfullt burgerbrød, samtidig som det sørger for at ikke dressingen trekker inn i brødet. Selve burgeren er stekt etter en mal. - Det brukes en klokke for å ta tiden når man steker burgeren, dette er for at kunden skal få det samme uansett hvilken MIX- butikk de besøker, forteller daglig leder Mazhar Iqbal.

Mazar_The_perfect_match_artikkelfoto2.jpg
Den lille klokken nede i høyre hjørne på bildet skal sørge for perfekt stekte burgere hos Mazhars Grillbar på Sjøvegan. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Spennende dressing
Det andre som gjør denne nye cheddarburgeren så enestående er den spesielle dressingen som består av blant annet coleslaw, i tillegg til noen andre spennende ingredienser som gir en saftig og smaksrik dressing. Denne dressingen sammen med crispisalaten gir en frisk og litt syrlig kombinasjon som går fint overens med de andre ingrediensene i burgeren. Sist men ikke minst er det hovedgjesten; en tykk og smakfull skive cheddar som gir burgeren en verdig gourmet-tittel. Hele burgeren vil være å få kjøpt fra 1. oktober i "The Perfect Match" som består av burger og milkshake.

Mazar_The_perfect_match_artikkelfoto.jpg
- Det er en veldig god burger med mye smak, forteller Mazhar Iqbal. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS