Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 22. april 2018

  • mandag8°C
  • tirsdag7°C
  • onsdag7°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
GodSesong_Garsnes
Nå får Andreas Utstøl muligheten til å gjøre litt vedlikeholdsarbeid før vintersesonger kommer. ARKIVFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Avslutter sesongen:

- Dere som er Garsnes

GARSNES: I forrige uke hadde Garsnes Brygge sesongens siste dag. - Det et alle dokker som er Garsnes! Uten dere hadde dette ikke vært mulig, sier Andreas Utstøl.


Daglig leder, Andreas Utstøl, ønsker å takke alle besøkende som har brukt Garsnes som gir dem muligheten til å utvikle området videre. - Det har vært en veldig bra sesong. Selv om jeg ikke har tallene framfor meg kan jeg med sikkerhet si at vi ligger på toppen av det vi har hatt tidligere, sier Utstøl fornøyd. Han informerer videre at igjennom høysesongen har det nesten vært 100 % fullbooket hele tiden, og at overnattingsgjestene strekker seg over hele verden. Utstøl nevner at det også har vært en god tilstrømming fra nærregionen som pleier å ta middagsturen til restauranten på Garsnes Brygge.


Fortsatt ting å gjøre
Selv om sesongen er over kan ikke Utstøl senke skuldrene riktig enda da det er fortsatt ting å ta tak i. - Nå passer det utmerket til å rydde litt og gjøre vedlikehold, og noen reparasjoner. Vintersesongen er rett rundt hjørnet og det er viktig å ha alt på stell, nevner Utstøl ovenfor nettavisen. Han legger til avslutningsvis at folk kan allerede nå begynne å bestille bobilplass på vintercampen på Garsnes.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider