Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
00489_erik_lomås_idrettstipend_header
Langdistanseløper Erik Lomås mottok onsdag idrettstipendet til Troms Fylkeskommune. Stipendet mottok han personlig fra fylkesordfører Knut Werner Hansen. FOTO: KINE MOXNESS SANDNES/TROMS FYLKESKOMMUNE.

Salangsværing fikk idrettstipend:

- Det er gull verd!

SJØVEGAN: Onsdag var Salangsværingen Erik Lomås (24) hos Fylkestinget for å motta Troms Fylkeskommunes Idrettsstipend. - Jeg setter stor pris på det, det kommer godt med til reiser og utstyr, forteller langdistanseløperen.


Langdistanseløper Erik Lomås fra Salangen mottok i går, onsdag Troms Fylkeskommunes idrettsstipend for sin innsats. - Jeg fikk beskjed tirsdag i forrige uke. Jeg ble veldig glad når de ringte og jeg setter utrolig stor pris på utmerkelsen. Stipendet er gull verd ettersom det går mye penger i året på å reise til konkurranser og til utstyr, forteller Lomås. Erik forteller at han i år har deltatt på flere nevneverdige konkurranser i år, blant annet i 5000 meter norgesmesterskap i Sandnes. Her løp han seg inn til en solid 7. plass. Nå ser langdistanseløperen frem til å gå en ny sesong i møte med færre bekymringer med tanke på utgifter.  

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS