Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 20. november 2017

  • mandag-9°C
  • tirsdag-4°C
  • onsdag-8°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
0333_utvider_varesalget_header
Andreas og Dina Bay ved Kåre på Kaia oppgraderer stadig virksomheten sin. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Dina Bay utvider på Kåre på Kaia:

- Det er jo artig å selge!

SJØVEGAN: Etter at Kåres lokaler ble utvidet så Dina Bay at de fikk mye bedre plass, dette førte til at hun igjen bestemte seg for drive litt butikk.


Tidligere drev Dina Bay å solgte noen pynt- og husholdningsartikler men etter at hun og Andreas Bay flyttet Kåre Maloney inn i deres nåværende lokale på kaia medførte dette at det ble litt begrenset med kapasitet til å drive salget og Dina la ned salget. Nå er Kåre blitt utvidet og Dina har nå bestemt seg for å igjen ta inn et lite utvalg varer fra deres tidligere leverandør "Rice". Bestillingen er gjort og Bay forteller at varene vil være klare for salg i løpet av et par uker.


Klar til julehandelen
Dina forteller videre at hun synes det er spennende å starte opp igjen. - Det er jo artig å selge litt, nå har vi både kaffe og dette her som vi selger i kafeen vår. Varene er enda ikke kommet, men de skal være ankommet og satt opp i hyllen før julehandelen begynner, forteller medeier i Kåre på Kaia, Dina Bay. Varene som i løpet av noen uker vil være mulig å kjøpe inne på Kåre på Kaia, er i hovedsak fargespreke pynt- og husholdningsartikler, kopper og kar fra den danske leverandøren "Rice".

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider