Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 22. mai 2018

  • tirsdag7°C
  • onsdag7°C
  • torsdag9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
loppetorg_i_strandsenteret_ingress4
Det dukker opp mange forskjellige skatter på loppemarkedene i Salangen, og loppegeneral, Dina Bay oppfordrer folk om å ta turen innom Strandsenteret og se hva som selges i denne omgangen. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR

Nytt "Lørdagmarked" i Strandsenteret:

- Det er "in" for tiden

SJØVEGAN: I morgen er det duket av for loppemarked på sørsiden av Strandsenteret i Sjøvegan. Har man noe fint å selge videre, eller er på utsikt etter noe unikt, er det bare å møte opp.


Loppemarkeder dukker stadig opp i Salangen, og det har vist seg over flere år å være vanvittig populært og engasjerende, ikke bare for de som vil finne noe fint, men også for de som tenker litt miljø og gjenbruk. Lørdagsmarkedet er arrangert i regi av næringsforeningen i Salangen, med loppegeneral, Dina Bay i spissen og skal vare fra Kl. 10.00 til 14.00 på formiddagen. Det er førstemann til mølla som gjelder hvis ønsker å ha et gratis bord for å selge loppevarer, og det er i tillegg mulig for besøkende å få seg en liten matbit under handelen når 6. klasse ved Salangen skole åpner en liten kafé med salg av god snacks.

 

loppetorg_i_strandsenteret2018_BIG.jpg

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider