Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 22. mai 2018

  • tirsdag7°C
  • onsdag7°C
  • torsdag9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
konsert_millionfisken2017_katastrofe_ingres
Det måtte litt til for å lære Petter

"Katastrofal" kveldskonsert:

- Det er så digg her!

SJØVEGAN: Folkefesten i Salangen har endelig startet for fullt, og første artist til Millionfisken i år var "Katastrofe" som virkelig fyrte opp publikum med flere velkjente låter og festhumør.


Millionfiskens første konsertkveld fikk en ekslosiv start med skinnende midnattsol som satt en usedvanlig god følelse for publikums opplevelse av den første musikalske gjesten for festivalen, Petter "Katastrofe" Kristiansen. Energinivået nådde et nytt toppunkt for salangsværingene og besøkende utenfra når han med resten av bandet entret scenen. - Det er ufattelig koselig å være her med dere alle sammen. Sol klokken ti på kvelden er utenom det vanlige for en søring som meg, men det er en opplevelse som ikke skal kastes skygge over, sier musikeren til det storfornøyde publikummet før de går over på første låta for kvelden.

konsert_millionfisken2017_katastrofe_ingress5.JPG
DJen klarte også å ha det moro under konserten, og viste fram sine kunsterevner med et DJ-bord på alle mulige måter. FOTO: ALEKSANDER WALØR

"Hey Macarena"
Petter "Katastrofe" Kristiansen er en velkjent artist som har et naturtalent for å vekke opp en bygd som Salangen, og flere ganger mellom låtene fant gjenget på sprell som ikke bare muntret opp publikum, men som også virket lærerikt for artisten selv. Underveis i showet måtte Kristiansen gi et forsøk på å endelig lære seg den velkjente dansen kjent fra Los Del Río, "Macarena". Publikum heiv seg med, og før man visste ordet av det danset alle med til låta. Flott vær, god musikk og et enda bedre kollektivt humør markerer slutten på første festdagen for Millionfisken, og nå er det bare å glede seg til hva de neste artistene på listen blir å bringe med.

konsert_millionfisken2017_katastrofe_ingress4.JPG
Lundbrygga var fullstappet når Petter "Katastrofe" Kristiansen entret scenen under Millionfiskens første kveld. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider