Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
ForsteStortingsdag_Big
Cecilie Myrseth er veldig fornøyd etter henne første dag på Stortinget. FOTO: PRIVAT

Første dag på Stortinget:

- Det er veldig stas

OSLO/TENNEVOLL: I går hadde tidligere lavangsværing Cecilie Terese Myrseth sin første dag i Stortinget som stortingsrepresentant for Troms Arbeiderparti.


I dgår hadde tidligere lavangsværing Cecilie Terese Myrseth sin første dag i Stortinget som Stortingsrepresentant for Troms Arbeiderparti. Når dagen nesten var omme kunne hun fornøyd fortelle nettavisen at hun var helt overveldet. - Det er mye å sette seg inn i. Stortinget er et stort hus og vi har fått omvisning og slikt. I dag ble vi også konstituert som stortingsrepresentanter, sier hun engasjert ovenfor nettavisen.

ForsteStortingsdag_Forside.jpg
Tromsbenken har hatt sitt første møte, og er nå klar til innsats for folk og fylke! FOTO: PRIVAT

Jobbe for troms
Nå sitter Myrseth i det tidligere kontoret til Tove Karoline Knudsen. Myrseth flirer etter at journalisten spør om statsminister er det neste steget etter å ha kommet fra Lavangen, sittet i Troms Fylkesråd, og nå over til stortingsrepresentant. - Jeg skal først fokusere på å gjøre en god jobb for Troms. Det er fint for demokratiet at det er så mange fra ulike plasser med ulike bakgrunner. Det er i hvert fall en stor forandring fra å komme fra Fylkesrådet til Stortingen, ler Myrseth avsluttende til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider