Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 19. februar 2018

  • mandag-12°C
  • tirsdag-11°C
  • onsdag-12°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
Besokte_Kiruna
Staben ved Astafjord Vekst besøkte gruva tidligere i år, og ønsket å ta en tur til med de andre ansatte. FOTO: PRIVAT

Besøkte gruva i Kiruna:

- Det var lærerikt

KIRUNA: I forrige uke reiste over 50 ansatte ved samtlige avdelinger i Astafjord Vekst på tur til Kiruna i Sverige. De ansatte i Astafjord Vekst storkosa seg sammen og samtidig lærte om Kirunas gruvedrift.


Daglig leder John Kenneth Overgård, sier at de pleier å arrangere en hyggetur en gang i året til ansatte som et viktig og inkluderende velferdstiltak i bedriften. - Det er 17 år siden sist vi besøkte Kiruna og vi ønsket å reise tilbake dit. Vi i staben besøkte gruva tidligere i år og derfor tenkte vi at dette kunne passe for de andre ansatte også, sier Overgård ovenfor nettavisen.

Besokte_Kiruna_Big_ny.jpg
De ansatte storkoste seg i Sverige. FOTO: PRIVAT

- Skal ha det bra
Kiruna-gruven er den største og mest moderne underjordiske jernmalmgruven i verden. Gruven har bort i mot 50 mil med vei og strekker seg 4 kilometer fra nord til sør, og den dypeste delen av gruven er nå på 1540 meter ned. Overgård kan fortelle at de ansatte syntes det var gøy og lærerikt å kunne besøke gruva i Kiruna. - Det handler om å ha det bra i lag. Etter turen fikk vi gode tilbakemeldinger og det virket som at alle ansatte storkoste seg. Noe som var poenget, sier han fornøyd ovenfor nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider