Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 24. november 2017

  • fredag-2°C
  • lørdag-1°C
  • søndag-4°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
Besokte_Kiruna
Staben ved Astafjord Vekst besøkte gruva tidligere i år, og ønsket å ta en tur til med de andre ansatte. FOTO: PRIVAT

Besøkte gruva i Kiruna:

- Det var lærerikt

KIRUNA: I forrige uke reiste over 50 ansatte ved samtlige avdelinger i Astafjord Vekst på tur til Kiruna i Sverige. De ansatte i Astafjord Vekst storkosa seg sammen og samtidig lærte om Kirunas gruvedrift.


Daglig leder John Kenneth Overgård, sier at de pleier å arrangere en hyggetur en gang i året til ansatte som et viktig og inkluderende velferdstiltak i bedriften. - Det er 17 år siden sist vi besøkte Kiruna og vi ønsket å reise tilbake dit. Vi i staben besøkte gruva tidligere i år og derfor tenkte vi at dette kunne passe for de andre ansatte også, sier Overgård ovenfor nettavisen.

Besokte_Kiruna_Big_ny.jpg
De ansatte storkoste seg i Sverige. FOTO: PRIVAT

- Skal ha det bra
Kiruna-gruven er den største og mest moderne underjordiske jernmalmgruven i verden. Gruven har bort i mot 50 mil med vei og strekker seg 4 kilometer fra nord til sør, og den dypeste delen av gruven er nå på 1540 meter ned. Overgård kan fortelle at de ansatte syntes det var gøy og lærerikt å kunne besøke gruva i Kiruna. - Det handler om å ha det bra i lag. Etter turen fikk vi gode tilbakemeldinger og det virket som at alle ansatte storkoste seg. Noe som var poenget, sier han fornøyd ovenfor nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn