Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
opplevelseioslobig
Thea Christine Bakkeid fikk sin livs store drøm i oppfyllelse når hun ble invitert opp på scenen av ungpike- idolene

Thea fra Lavangen fikk møte sin idoler:

- Det var som i en drøm

TENNEVOLL/OSLO: Thea Christine Bakkeid (13) fikk sitt livs store opplevelse i Oslo Spektrum i går kveld da hun var på "Marcus og Martinus"- konsert. Ungjenta ble nemlig invitert opp på scenen til guttene fra Trofors.


Thea Christine er som mange andre jenter og gutter i Norge fans av de to unge idolene fra Trofors i Nordland, "Marcus og Martinus". Hjemme på jenterommet i Lavangen har hun fullt med plakater og ting av de to unge guttene. Hun har tidligere vært på en konsert med guttene. Så dette ble den andre konserten. Men allerede til sommeren, gjenstår en ny konsert i Tromsø med sangtalentene fra Nordland. Noe hun ser frem til.

Fikk billett i julegave
Thea Christine var så heldig og få billetten til gårdagens konsert i Oslo i julegave hos sin mor, tante og sine småsøsken. Gaven ble tatt i mot med tårer og glede!. Hun har ventet helt siden julaften til den store dagen, som var i går. Da hun var på plass i Oslo Spektrum for å oppleve sine to favorittartister på nært hold - igjen. Men det hun ikke viste var at kvelden skulle bli større enn det hun hadde først trodd.

Tett møte
Når to av sangene i konserten var spilt, skjedde det noe helt spesielt. "Marcus og Martinus" ropte ut i salen: - Hvem vil komme opp her og hjelpe oss med å synge «First kiss»?. Thea Christine strakte hånda så langt opp i luften som hun kunne, og ble trukket ut til å komme opp på scenen. - Jeg tenkte at det egentlig ikke var sant at alt bare var en drøm!. Jeg klarer fortsatt ikke tro at det er sant, sier Thea Christine dagen derpå til nettavisen. Hun kan teksten på sangen «First kiss» utenatt, så hun sang ilag med de to artistene, som at hele nummeret skulle vært laget for det. - De var utrolig hyggelige. Også spurte de hvordan jeg hadde det og om det gikk bra?. De er jo utrolig kjekk da, begge to, sier Thea Christine og smiler. Hun fikk selvsagt tatt en selfie med de to kjekkasene før hun forlot scenen. I natt har hun nesten ikke fått sove grunnet den store opplevelsen. Men nå har hun masse å snakke om til sine skolevenniner når hun kommer tilbake til Lavangen.


Se litt av Theas opptreden på sangen «First kiss» under:

 

 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av Team M&M (@marcusmartinus_team)


Her er video som ble filmet av Mia Kristiansen, tanten til Thea Christine under konserten:

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS