Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 20. oktober 2017

  • lrdag1°C
  • sndag1°C
  • mandag2°C
Været i Salangen:
Offisiell_åpning_YX_Sjøvegan_header
Den offisielle åpningen av YX Sjøvegan ble markert med at ordføreren klipte snoren. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Offisiell åpning av YX Sjøvegan:

- En gledens dag

SJØVEGAN: I går fredag, var det offisiell åpning av YX Sjøvegan, og Brynjar hadde fått storfint besøk av både daglig leder av YX Norge, Regionsdirektør Nord-Norge og ordfører i Salangen som hadde tatt turen for å gratulere Brynjar Johnsen.


Fredag var det offisiell nyåpning av drivstoffstasjonen på Sjøvegan. Inne i butikken til Brynjar Johnsen sto en stor marsipankake som markerte nyåpningen av bensinstasjonen under sin nye leverandør YX. - Vi er glade for at stasjonen har grep for å sikre seg videre leveranser av drivstoff og varer, Brynjar er en viktig del av det lokale næringslivet og lokalsamfunnet, forteller ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo i intervju med nettavisen.

Offisiell_åpning_YX_Sjøvegan_artikkelfoto.jpg
Åpningsgjengen besto av både daglig leder ved YX Sjøvegan, Brynjar Johnsen, ordfører i Salangen Sigrun Wiggen Prestbakmo, regionssjef Nordnorge Lars Børge Larsen, og daglig leder av YX Norge, Thor Kristian Korsvold i tillegg til ansatte ved YX Sjøvegan. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN. 

- En gledens dag
Det er fantastisk og en gledens dag å få være med på en stasjonsåpning. YX er jo en liten kjede for de som eier og driver bensinstasjonen selv, så vår visjon er å kunne tilby alt de individuelle eierne av stasjonene trenger for å drive sin stasjon. Det er tross alt de som kjenner lokalsamfunnet og hva deres kunder etterspør, så skal vi bistå med de tjeneste som eierne behøver for å innfri sine kunders ønsker. Det er veldig gøy å være med på en åpning som dette, det er en veldig flott stasjon med veldig engasjerte kunder, forteller daglig leder av YX Norge, Thor Kristian Korsvold.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn