Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 22. mai 2018

  • tirsdag6°C
  • onsdag7°C
  • torsdag9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
IMG_8557 copy
Leder i SIF- Turn, Isabel Sørensen håper mange tar kontakt og prøver seg som trener for de turnglade salangsværingene. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SIF-Turn søker engasjerte mennesker:

- Er du en aktiv kar?

SJØVEGAN: SIF-Turn har slått på søkerlysene etter folk med trenere i magen som har tid og engasjement til å være med på å skape turnglede og godt samhold. Isabel Sørensen håper mange vil prøve seg, da spesielt menn.


Turn er et grasiøst og agil aktivitet å drive med, og lokalt i Salangen er det den spenstige gjengen fra SIF-Turn som påser at barn og unge kan trene opp både fleksibiliteten og smidigheten sin. Sporten har i en lang periode vokst i Norge, og i år kan leder i SIF-Turn, Isabel Sørensen avsløre at det er ventet en del gutter fra 4-6 klasse som snart skal starte med turnaktivitet i Salangen. Derfor har hun et ønske til alle der ute med en trener i magen. - Vi søker trenere som har et stort engasjement og kan skape et godt samhold hos oss. Man trenger ikke å være ekspert i turn for å være med, selv om det er en bonus å ha litt turnerfaring bak seg, forteller Sørensen til nettavisen.

0_3691054.jpg
Det skjer alltid noe spennende og ambisiøst ved SIF-Turn, og nå kan du ta en del av det. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN


Ønsker menn
For øyeblikket er det fire turntrenere, med rundt 2 hjelpetrenere hver som driver med kveldstreningene i Salangshallen. Før hadde de to menn som også var med, men de måtte dessverre flytte over nyttår, noe som førte til at det nå kun er kvinnelige trenere igjen. - Vi håper det er noen menn der ute som vil bli trener med oss. Det vil bli artigere for guttene som kommer også, forteller Sørensen, og legger til at det ikke er noen grunner for å bli skremt hvis man ikke er så bøyelig av seg. - Det er mye bare å være positiv i trening, ha trua på utøverne og ha evne til å skape et godt samhold. Er man ikke typen til å slå hjul, går det an å ta ansvaret på sikkerheten. Vi sponser et sikringskurs for de som vil det også, sier Sørensen og legger avsluttende til at hun håper sterkt på at noen melder seg. - Vi trenger flere trenere for å holde turnaktiviteten i gang i Salangen, så for alle som vil prøve seg er det bare å ta kontakt, forteller Sørensen.

Vil du prøve deg som trener for SIF-Turn kan du ta kontakt med leder i SIF-Turn, Isabel Sørensen på telefon: 958 92 883

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider