Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
grendehuset_asheim_legges_IKKE_ned_ingress2
Hva må gjøres for å unngå at grendehuset i Øvre Salangen skal gå konkurs? Dette ble diskutert under gårsdagens møte, og skal tas videre på tirsdag. FOTO: PRIVAT

Bygda vil ha grendehuset!:

- Er i hjertet til bygda

ÅSHEIM: Åsheim grendehus har ligget ved randen av å gå "konkurs". Derfor ble det i går gjort et grep der styret og andelseierne slo hodene sine sammen for å redde grendehuset i Øvre Salangen.


Etter at barnehagen forsvant fra bygda i Øvre Salangen, har den økonomiske situasjonen for Åsheim grendehus gradvis blitt mørkere. Det ble spådd dommedag for grendehuset i Øvre Salangen hvis det ikke blir gjort noen inngrep i år. Derfor ble det i går avholdt en informasjonsmøte der grendehusstyret bestående av den lokale befolkningen, og andelseierne som består av Øvre Salangen Revylag, Sausankerlaget, Øvre Salangen IL og Mammaklubben samlet sammen en rekke ideer som skal være med på å redde det flotte grendehuset. Tonje-Helén Gundersen befant seg også i gårsdagens møte, og hun kunne komme ut med et optimistisk smil om munnen. - Det er et stort engasjement i bygda for å ivareta grendehuset, og vi har nå lagt fram flere ideer for hvordan vi skal redde grendehuset fra å "gå konkurs", deler Gundersen med nettavisen.

grendehuset_asheim_legges_IKKE_ned_BIG.jpg
Tonje-Helén Gundersen var positivt overrasket over det store engasjementet for å ivareta grendehuset i Øvre Salangen blant de oppmøtte. FOTO: PRIVAT

Fortsetter arbeidet
I følge Gundersen støtter andelseierne grendehuset med det de har muligheten til for å holde grendehuset ved like, og hun håper at engasjementet holder seg like sterk framover også. - Grendehuset ligger i hjertet til de i bygda, så vi fortsetter arbeidet neste tirsdag med et nytt møte hvor vi jobber videre med det som ble tatt opp i går, informerer Gundersen. Så langt har det blitt diskutert på hvordan man skal klare å øke inntektene til grendehuset, og det er flere mulige alternativer. - Vi fortsetter møte neste tirsdag med en gruppe mennesker fra bygda satt sammen etter møte i går, for å jobbe videre med tiltak/ideer som kom frem i møte, sier Gundersen, og legger avsluttende til at hun stiller seg åpen til innspill fra publikum til hvordan de skal klare å holde Åsheim grendehus åpent. - Jeg setter stor pris hvis folk har tips, råd eller erfaring som kan være til hjelp for oss i framtiden, avslutter Gundersen til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS