Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
næringsstottemikibig
Et enstemmig næringsutvalg var i går enig om å innvilge støtte til MIKI-senteret sitt pilotprosjekt i Salangen. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

Gründer av MIKI-senteret:

- Glede over lokal støtte!

SJØVEGAN: Tirsdag hadde næringsutvalget i Salangen kommune møte. Det ble innvilget støtte til MIKI-Senteret. - Det er all grunn til å juble, sier gründer og eier av MIKI-senteret, Jon Henrik Larsen (bildet).


Etter møte i næringsutvalget i går tirsdag ble det avklart at det nå gis støtte til MIKI-Senteret på 25% av prosjektets kostnadsomfang. Medlem av næringsutvalaget, Gunnar Sæbø (Ap) forteller til nettavisen at han synes det er et veldig positivt tiltak med en spennende fremtid, og at næringsutvalget nå er med å støtte, vil vise senterets vei videre. – Det er veldig bra. Dette er en positiv sak, og ble enstemmig vedtatt av næringsutvalget, sier Sæbø til nettavisen.

GunnarSebo[1].jpg
Arbeiderpartiets representant i næringsutvalget, Gunnar Sæbø mener at MIKI-senteret er en svært positiv sak for Salangen. ARKIVFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN.


Spennende næringsliv i kommunen
Sæbø forteller videre til nettavisen at det er en veldig spennende jobb å sitte i næringsutvalget i Salangen.  – Det er spennende i forhold til hvilken utvikling det er i kommunen. Vi synes det er veldig mye bra som skjer i det lokale næringslivet. Det er rett og slett ikke annet enn å bare heie på alle de som tar initiativ og prøver å få til positive ting, og det har vi mange av her i Salangen, skryter Gunnar Sæbø stolt.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS