Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 18. januar 2018

  • torsdag-12°C
  • fredag-12°C
  • lørdag-11°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
frelsearmeen_julie_2017_BIG
Julie Charlotte Håland bidrar med seg selv for å gjøre julen hakket bedre for de som ikke har alt. FOTO: PRIVAT

Gir av seg selv:

- Godt å hjelpe andre

HARSTAD: Frelsearmeen står på året rundt for å hjelpe de som trenger det mest, men noen ganger får de hjelp tilbake. I Harstad står Julie Charlotte Håland på med å bidra at flere får det godt til Jul.


I den hektiske julestriden som hver og en nordmann opplever nå er det ikke alltid like enkelt å finne tid til seg selv, og enda vanskeligere er det for mange å se de som står litt på sidelinjen. Hvert år står Frelsearmeen parat, spesielt i desember for å hjelpe de som ikke har alt de trenger. Blant disse er lavangsværingen, Julie Charlotte Håland som før har fått hjelp fra Frelsearmeen. - Jeg tar utdannelse som privatist, og Frelsearmeen har hjulpet meg veldig mye mens jeg studerer og før. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort uten dem, sier Håland, og legger videre til at det føles godt å kunne hjelpe andre også. - Jeg og mange flere andre gir tilbake ved å hjelpe Frelsearmeen hjelpe andre rundt i Harstad-området. Bare i går kom det rundt 120 stykker for å hente mat vi delte ut, sier Håland fornøyd.

Bidrar mye
For Julie Charlotte Håland gir det mye å kunne hjelpe andre som står i en lignende situasjon hun selv har vært i, og hennes måte å vise takknemlighet på er å hjelpe Frelsearmeen under den altfor stressende juletiden. - Norge er verdens rikeste land, så hvorfor kan vi ikke hjelpe de som ikke har alt, sier Håland og kommenterer videre at Frelsearmeen fremdeles har mye arbeid framover. - Jeg skal bidra så mye jeg kan ut uken. Det er både mat og julegaver som skal deles ut, og ikke minst andre aktiviteter for de som ønsker det også. Det skal også være en juletrefest som jeg håper mange kommer på, avslutter Håland til nettavisen.

 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider