Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
bardubasketbig
Baskettrener Musa Anderssen (t.h) og Camilla Anderssen (t.v) håper mange unge i Bardu og regionen forøvrig kan være interessert i å begynne med basket.

Starter basketlag for ungdom:

- Høyde er ikke alt

SETERMOEN: I Bardu jobbes det nå med å starte et basketlag for gutter og jenter fra 13 års-alderen og nedover. Baskettrener, Musa Anderssen håper det meldes for stor interesse så de kan drive videre med ideen.


Bardu Basketballklubb har nå gått ut med en melding om muligheten for 5-6 klassinger til å melde inn interesse for å være med og spille basketball. De har allerede et lag med Bardu Gruppe 15 som har spillere på tvers over kommunegrensene, og baskettrener, Musa Anderssen håper mange basketballinteresserte ungdommer tar kontakt for å være med framover. - Det er veldig gøy for de som er med, og vi har fått gode tilbakemeldinger før. Vi har registrert et behov fra enkelte i Bardu, og vil derfor prøve å forme et basketball-lag for den yngre garden, sier Anderssen til nettavisen.

Hurtighet og teknikk
Basketballtreneren forteller at laget de prøver å forme nå ikke er låst til et kjønn, men at både gutter og jenter er velkommen til å spille. Anderssen sier at jentene kanskje har et litt tidlig forsprang for guttene. - Jeg ser at jentene ofte starter å vokse i 13 års-alderen før guttene, så de får høyden med seg. Men hurtighet og teknikk kan lett overgå høydeforskjellen. Det er noe vi trener på, forteller Anderssen til nettavisen. Videre håper Anderssen at mange tar kontakt med dem. - Vi må nok være mer enn bare 2-3 stykk for å lage et lag. Får vi inn 10-12 basketglade folk klarer vi å forme et lag, og blir det flere skal vi ikke se bort i fra at det blir 2 lag, sier Anderrsen og ler. Han legger avsluttende til at fokuset blir på å ha det gøy. - Vi skal ha det bra, og morsomt på baskettreningene. Vi har noe som heter Easybasket også, som alle kan være med på, så vi skal ha det morsomt, mens vi trener, avslutter Anderssen til nettavisen.

Er du under 13 år og interessert i basket, ta kontakt med baskettrener, Musa Anderssen på tlf: 959 71 935

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider