Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 23. mars 2018

  • fredag-3°C
  • lørdag-4°C
  • søndag-6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
friidrett_aarsmote (1)
– Nå er det klart til at vi kan avholde et ordinært styremøte, forteller styreleder i SIF Friidrett, Dagfinn Antonsen. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Lysere fremtid for SIF Friidrett:

– Klubben er i vekst

SJØVEGAN: Den 22. mars er det endelig klart for årsmøte i SIF Friidrett. Etter at laget sto i fare for å bli lagt ned ser det nå ut til at de går en lysere fremtid i møte.


Da Salangen IF Friidrett var på tur å bli nedlagt for en stund siden tok Odd Lomås initiativet til å gjøre et forsøk på å få klubben opp på bena igjen.  Han fikk fort Dagfinn Antonsen med på visjonen og det ble avholdt et ekstraordinært årsmøte i november i fjor. Siden da har klubben hatt tre styremøter, og styreleder Dagfinn Antonsen forteller at klubben nå er i sikker vekst. – Nå er det klart til at vi kan avholde et ordinært styremøte, forteller styreleder i SIF Friidrett, Dagfinn Antonsen.


Skryter av idrettsmiljøet
Klubben startet opp med trening andre uka i januar og Antonsen forteller at de har i snitt vært rundt femten stykk på trening hver gang. – Det har vært en økende interesse for friidrett noe som er veldig positivt. Vi skal gjøre vårt for å være med å bevare breddeidrettstilbudet i Salangen. Det er veldig viktig at det finnes flere idrettstilbud for unge slik at de har mulighet til å prøve seg i flere grener enn bare fotball og ski, og der synes jeg idrettsmiljøet i Salangen er veldig flinke, det har et veldig aktivt miljø i kommunen, sier Antonsen avsluttende. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider