Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 22. mai 2018

  • tirsdag6°C
  • onsdag7°C
  • torsdag9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
Skismøring
Øystein Ånesen ser frem til skisesongen. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Hvit vinter:

- Kommet for å bli

SJØVEGAN: Da var snøen også kommet til Sjøvegan og skisesongen kan endelig starte. Sportsansvalig ved Salangen IF Ski, Øystein Ånesen gleder seg til årets skisesong.


Bare for noen dager siden så det mørkt ut for skisesongen da det bare var sludd og vann, men endelig har snøen også ankommet Salangen. Øystein Ånesen er kjempefornøyd og ser frem til årets skisesong. - Nå ser det ut som at snøen endelig har kommet for å bli. Det ser veldig lyst ut for skisesongen. Vi har vært gjennom noen treningsamlinger. Selv om det har vært lite snø ved kysten har det vært gode forhold oppe i høyden, sier Øystein Ånesen.


Holdt smørekurs
Før skisesongen kunne starte holdt SIF Ski et smørekurs med fokus på grunnleggende skiprepparering. Det ble holdt et praktisk kurs der deltakerne øvde med egne skier. - Dette var et ønske i fra bedriften for å skape bedre kompetanseflyt blant medlemmene. Mange trur det er vanskeligere enn det egentlig er. Derfor ønsket vi å rive ned terskelenen slik at alle kan bli like flink. Kurset var bare for medlemmene i klubben, avslutter Ånesen til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider