Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 22. februar 2018

  • torsdag-13°C
  • fredag-9°C
  • lørdag-10°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
005603204456_jaeger_syr_egne_klaer_header
Cathrine Jæger syr egne klær som hun solgte under julemessa på lørdag. FOTO: JON HENRIK LARSEN.

Cathrine Jæger syr egne klær:

- Kun en hobby

SJØVEGAN: På husflidlagets julemesse på lørdag var Cathrine Jæger som driver å syr klær på hobbybasis og som hun solgte på messa. - Salget har gått veldig bra, forteller Jæger til nettavisen.


Det var andre gang Cathrine Jæger deltok som utstiller på en messe med sine flotte syprodukter. Hun hadde laget flotte luer, pannebånd og halser til både barn og voksne med mange spennende mønster. Jæger ble anbefalt av noen kollegaer til å delta på messa, så jeg gjorde det og salget gikk veldig bra. Det er veldig gøy å få tilbakemeldinger om at folk setter pris på produktene jeg lager, forteller Cathrine Jæger?

Gjør det ikke for pengene
Til daglig jobber Jæger som lærer, og forteller at interessen for å sy er en ren hobby, og at hun legger vekt på å skille hobby fra arbeid. - Jeg tar ikke på meg oppdrag eller bestillinger, det er en ren hobby og jeg gjør det ikke for pengene, jeg gjør dette kun for å slappe av å kose meg. Jeg er helt selvlært og lager for det meste klær til egne barn og litt til meg selv, i tillegg til noen gaver., sier Cathrine Jæger til nettavisen. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider