Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
premieutdeling_fredag_MIllionfisken_ingress4
Theo Alertsen fisket seg fram til førstepremien på fredag. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Millionfisken 2017:

- Skal sjekke synet

SJØVEGAN: Fredagen er over og det er også premieutdelingen i forbindelse med Millionfisken 2017. En vanvittig stor folkemengde kunne nyte godværet mens premiene ble delt ut.


Millionfisken kan omsider stryke av sin andre vellyket dag med flere engasjerte fiskere som kunne smile over fangsten sin på fredag. Som vanlig ble det trukket tre vinnere fra barneklassen og tre vinnere fra voksenklassen. Blant de yngste kunne Ella Sørensen dra hjem med en helt ny fiskestang med snelle, takket være torsken på 6.7 kilo som hun dro opp i dag fra båt. Andrepremien i form av en redningsvest gikk til Simon Muladal som fisket opp en torsk på 6.9 kilo fra båt. Han kunne kommentere at han må finne plass til premiene sine, for han fikk også i går. Selve førstepremien gikk til Theo Alertsen som for første gang kunne stå på scenen takket være Torsken på 9 kilo som han trakk opp fra båt. Han kunne smilende ta i mot nettbrett med høytalere og popcornmaskin.

premieutdeling_fredag_MIllionfisken_ingress3.jpg
Ella Sørensen fisket fra båt, og vant dermed en ny fiskestang med snelle som hun kan bruke ut resten av den store fiskekonkurransen. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Skal sjekke synet
I voksenklassen ble det også delt ut flere flotte premier til de ivrige fiskerne som klarte å gjøre seg fortjent med å både ha tålmodighet og litt flaks. Blant disse var Rune Muladal som fikk en ny redningsvest som var en tredjepremie. Thomas Mundal fra Sogn og Fjordane fisket steinbit fra båt. Helt til slutt stakk Jim Pedersen av med førstepremien som var en brillepakke på 12.000 kroner fra Synsam. - Jeg må vel klare å sjekke synet i løpet av helga mens jeg er her, sier han og ler. Storfangsten til Jim rakk ikke forbi den tyngste fisken som har blitt målt, som enda er en kveite på 16.5 kilo som ble trukket opp av Per Magne Pedersen på torsdagen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS