Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 23. oktober 2017

  • mandag0°C
  • tirsdag0°C
  • onsdag2°C
Været i Salangen:
Parkeringsplass
Tor Lyngmo sier at med en slik utvidelse vil det bli bedre parkeringsmuligheter ved Fjellkysten. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Fordobling av parkeringsplassen:

- Skritt i riktig retning

ÅBREKKA: Fjellkysten Gjestehus i Lavangen har fått tillatelse til å utvide parkeringsplassen ved Fjellkysten. - Håper vi kan komme i gang så raskt som mulig, sier Tor Lyngmo.


Tor Lyngmo ved Fjellkysten Gjestehus informerer om at den kommunale parkeringsplassen ved Fjellkysten har ved stadig flere anledninger vist seg å være liten ved større arrangementer. Lyngmo informerer at i flere anledninger har dette resultert med parkeringer foran inngangen til Fjellkysten og ellers på området som ikke er beregnet for parkering. - Parkeringen foran hovedinngangen er spesielt uheldig i forhold til utrykningskjøretøyer, sier Lyngmo ovenfor nettavisen.

Dokument_UtvidelseParkeringsplassFjellkysten_Big.jpg
Utvidelsen blir på 8 meter i lengde i sørlig retning, og 20 meter i lengde i nordlig retning. SAKSDOKUMENT

- Skritt i riktig retning
Bredden blir den samme som eksisterende parkeringsplassen på 18 meter. Med en slik utvidelse blir område en fordobling og kan romme opp til 60 biler. - Dette blir et skritt i riktig retning i vår idé om å videreutvikle Fjellkysten Gjestehus, avslutter Tor Lyngmo til nettavisen. Det er Fjellkysten selv som må bekoste utvidelsen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn