Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 25. april 2018

  • onsdag5°C
  • torsdag6°C
  • fredag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
flaskeinnsamlingbig[1]
Engelsk litteratur- og kultur elevene ved Sjøvegan videregående skole håper på England- tur i februar. I romjula arrangerer de flaskeinnsamling.

Ønsker penger til å reise:

- Ta vare på flaskene!

SJØVEGAN: Engelsk litteratur- og kultur klassen ved Sjøvegan videregående skole håper på å ta en studietur til York i England. For øyeblikket ser det mørkt ut og de jobber nå hardt med å få samlet inn pengene de trenger for turen.


Under det planlagte besøket i England håper de på å besøke to skoler, og om tiden strekker håper de på å få oppleve vikingfestivalen. Det er bare 6 elever i klassen og de har allerede begynt å skrape frem pengene de trenger for reisen. - Vi fått samlet inn noe ved å gjøre kakesalg. Vi har også drevet på med flaskeinnsamling fra Brøstadbotn og ned til Lavangen. Vi kommer til å ta en tur til nå i romjula, så vi håper at folk kan spare opp flaskene, sier elev Guri Hind til nettavisen.


Ny opplevelse
Elevenes flaskeinnsamling vil foregå i Brøstadbotn- området, ned til Salangen og Lavangen. Om de får samlet inn nok penger er det planlagt at reisen vil finne sted allerede i februar, og for Hind vil dette bli en stor opplevelse. - Jeg har nesten aldri reist, så dette hadde vært utrolig spennende å få oppleve, forteller Hind håpefullt til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider