Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 22. mai 2018

  • tirsdag6°C
  • onsdag7°C
  • torsdag9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
MarcusLundeForside[1]
Dette innlegget skapte masse positive reaksjoner på Facebook.

Gikk over all forventninger:

- Tok helt av!

SETERMOEN: Forleden dag postet tidligere bardudøl Marcus Lande et innlegg på Facebook hvor han tilbød å måkke snø for gamle eller uføre mennesker. Bare timer senere hadde innlegget allerede fått 600 likerere. - Det tok helt av, sier Lande.


Tidligere bardudøl Marcus Lande skal til helga ta turen hjem til Bardu. Med sitt godhjerte ønsker han og gjøre noen glad denne helga. Derfor skrev Lande på Facebook at han kunne måke innkjørselen til de som ikke klarer det selv. Bare noen timer senere fikk innlegget store reaskjoner blant folket.  - Dette tok helt av, og det var langt over alle forventninger. Innlegget er nå bort i mot 900 likere, og det morsomste er at jeg bare har fått 3-4 henvendelser, flirer Lande. Det betyr at det blir litt jobbing når han kommer hjem.


En meditasjon
Lande er en sportslig kar og forteller at han liker å måkke snø. -  I vinter er det ikke alltid greit å kommke seg ut frem og tilbake i snøen, og det er ikke alle som kan måkke den selv. Det er utrolig artig å hjelpe andre. Å ha musikk i ørene og måkke snø er en form for meditasjon, smiler Lande.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider