Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 25. april 2018

  • onsdag5°C
  • torsdag6°C
  • fredag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
0001_TAC_klar_for_bobiler_header
I fjor var det tjue bobiler som kom fra fjern og nær for å besøke Salangen i nyttårshelga, Tor-Arne Chruickshank jobber nå med å forberede seg til årets nyttårsturisme. Han har ryddet snø og gjort klart både på bobilcampen og på Elvelund. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Gjør seg klar til nyttårsturister:

- Tror det blir bra i år

SJØVEGAN: Tor-Arne Chruickshank driver for tiden å forberede seg til storbesøk lille nyttårsaften. Da er det forventet å komme bobiler fra fjern å nær for å få med seg Maxi Pyroteam sitt nyttårsshow.


Årlig trekker nyttårsfyrverkerishowet til Maxi Pyroteam folk fra både fjern og nær, noen kommer bare en dagstur, mens andre har med seg bobilen for å tilbringe hele helga på Sjøvegan. Tor-Arne Chruickshank har nå begynt å forberede både bobilcampen og Elvelund Camping for nyttårsturistene. - Det pleier å komme folk fra både Harstad, Narvik, Tromsø og Vesterålen som besøker Sjøvegan i nyttårshelgen. I år blir fyrverkerioppskytingen ute på moloen, så jeg tror det blir veldig bra, så jeg håper det ikke blir fult så kaldt, men allikevel klart vær på nyttårsaften, forteller Chruickshank til nettavisen.

0001_TAC_klar_for_bobiler_artikkelfoto.jpg
- Ettersom det er begrenset med strøm på bobilcampen vil det også være mulig å ha bobilen ved Elvelund camping, opplyser Tor-Arne Chruickshank. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider