Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 21. mars 2018

  • onsdag-2°C
  • torsdag-2°C
  • fredag-4°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
revygjengen2013forside
10.klasse ved Salangen skole er i kveld klare til julerevy i Salangen kulturhus. FOTO: JON HENRIK LARSEN

10.klasses julerevy ikveld:

- Vi e klar for show!

SJØVEGAN: I kveld klokken 20.13 går 10.klasses julerevy av stabelen i Salangen kulturhus. En lang øvingshelg er glemt, og nå er alle de flinke elevene klare til å vise foreldre, besteforeldre, tanter og onkler i kveld hva de har øvd på av humoristiske innslag.


Det har pågått hektisk aktivitet på Salangen kulturhus i helga med øving og mye frem og tilbake. - Vi har veldig masse forskjellig på revyen i kveld. Vi har litt om lærerne, litt om hva som har skjedd i Salangen og i verden dette året, sier revysjef Marlene Løvberg til nettavisen.

revygjengen2013big2.jpg
Julerevyens konfransierer blir Vilde Berntsen (t.v), Brage Nygård (midten) og Katrine Hjulstad (t.h). FOTO: JON HENRIK LARSEN


Flere med på scenen
Julerevyen er avsluttningen før jul for Salangen skole. Det har det vært i alle årene, og kulturhuset fylles opp til siste stol denne kvelden. - Hele 10.klasse er med på revyen, og kanskje får vi innslag fra 8. klasse og 9.klasse. Vi har ingen røde tråder i år, men vi skal ha det gøy på scenen, sier revysjef Løvberg. Klassen minner på om at det blir kafe både før, og i pausen av forestillingen i kveld kl. 20.13. Det er frivillig inngang for alle!.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider