Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 21. mai 2018

  • mandag11°C
  • tirsdag6°C
  • onsdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
folgerutviklingenbig
Teknisk sjef i Salangen kommune, Reidar Berg følger utviklingen ved grovavfallsanlegget på Salangsverket. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Åpningstidene for grovavfallsanlegget:

- Vi følger utviklingen

SJØVEGAN: Salangen kommune og teknisk etat følger utviklingen med levering av avfall på grovavfallsanlegget på Salangsverket. - Det var utrolig mange som leverte byggningsavfall i sommer på anlegget, siden det ikke kostet noe, sier teknisk sjef, Reidar Berg (bildet).


 

Hver mandag ettermiddag i sommer og høst var det kø ved portene til grovavfallsanlegget til Salangen kommune på Salangsverket. Grunnen var at flestparten av innbyggerne leverte byggningsavfall til anlegget, og det gratis. - Vi tror at køene som oppsto der i sommer kom som årsak av at det var gratis og levere bygnnings- og rivingsavfall, sa teknisk sjef i Salangen kommune, Reidar Berg i gårdagens kommunestyremøte.


Har innført betaling
Nå har Salangen kommune i samarbeid med Senja Avfall innført betaling når det levering av byggnings- og rivingsavfall. Køene på mandagen på anlegget på Salangsverket har blitt halvvert. - Vi skal følge spent med på utviklingen utover vinteren på anlegget og se mot sommeren igjen om det tar seg opp igjen med leveranse av byggnings- og rivingsavfall. Hvis det fortsatt er stor etterpørsel, vil vi se på om vi skal utvide åpningstidene og hvordan det blir, sa Reidar Berg til kommunestyret mandag ettermiddag. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider