Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 16. desember 2017

  • lørdag-5°C
  • søndag-1°C
  • mandag-5°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
Wanja_Dorthe_etter_streetdance_VM_header
Wanja Merete Nerli legger ikke skjul på at nervene føltes godt i forkant av deres opptreden under verdensmesterskapet i streetdance som var i Tsjekkia i helga. FOTO: PRIVAT.

Wanja og Dorthe etter streetdance VM:

- Vi klarte og slå Polen !

SJØVEGAN/TSJEKKIA: Danserne Wanja Merete Nerli og Dorthe Bendiktsen har i helga vært på verdensmesterskapet i streetdance i Tsjekkia.


Danseduoen Wanja Merete Nerli og Dorthe Bendiktsen deltok i helga på verdensmesterskapet i streetdance som foregikk i Tsjekkia. Hit hadde dansere fra hele verden tatt turen for å kjempe om den gjeve tittelen. - Vi reiste ned på torsdag for å være tilskuere både på fredag og lørdag, før det var vår tur på søndag. Nervene var store rett før vi skulle opptre ettersom det var så mye som spilte inn, det var mange folk og et stort proft arrangement. Vi bestemte oss for å hoppe rett i det og vi begge er stolte over vår presentasjon selv om vi ikke vant, men vi slo Polen, det var gøy, forteller Wanja Merete Nerli til nettavisen.

Wanja_Dorthe_etter_streetdance_VM_artikkelfoto.jpg
Wanja Merete Nerli og Dorthe Bendiktsen syntes det var en stor opplevelse å besøke Tsjekkia i forbindelse med verdensmesterskapet i streetdance 2017. FOTO: PRIVAT.

Høyt nivå blant danserne
Danseduoen, som forøvrig representerte det norske landslaget i streetdancing endte opp på en 15. plass under verdensmesterskapet i helga, men jentene er fornøyd med sin egen innsats. For utenom dansingen trekker de frem hele helga som en stor opplevelse, og skryter veldig over den høye nivået blant danserne som var med og deltok. - Det var stort å være der og få se så mange dyktige dansere, i tillegg var det spennende å oppleve kulturen og landet i seg selv, forteller Nerli til nettavisen.


Den indre sjønnhet
Fremføringen til Wanja og Dorthe fremstiller en kropp med dårlig selvtillit (Wanja) og den indre skjønnhet, eller "The Inner Beauty" (Dorthe). "The Inner Beauty" er forøvrig også navnet på showet deres. - Gjennom dansen hjelper Dorthe meg med å bygge opp selvtilliten min, forteller Nerli til nettavisen. Avslutningsvis ønsker begge å minne på at de er evig takknemmelige for støtten. Det er sponsorer Avinor, PS:Dance, Strange og Salangen kommune som har gjort det mulig for jentene å delta på verdensmesterskapet.

Se opptredenen til jentene:

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider