Salangen-Nyheter Drift har fått innvilget støtte fra Medietilsynet 50.000 kroner til hver av to helt nye programkonsepter til sin nettradio. Det første programkonseptet er "Et møte mellom artister", hvor unge talenter får møte voksne og erfarne artister for å få gode tips, råd og kanskje litt veiledning på hvordan de skal lykkes. Det andre programmet heter "Nytt menneske i Norge". Driftssjef i Salangen-Nyheter AS, Margrethe Audsdatter Gundersen er svært fornøyd med at Medietilsynet gir denne støtten til vår nettradio. – Det er veldig bra at vi får en slik støtte og at vi er blitt tildelt så mye. Det er gledelig at vi nå kan videreutvikle radiokonseptet vårt, sier Audsdatter Gundersen.


Litt om de nye programkonseptene til Salangen-Nyheters nettradio:
ET MØTE MELLOM ARTISTER: Her ønsker vi å fremheve de unge og musikalske spirene ved å å lage et møte mellom den erfarne artisten/sangeren og artisten som er i startfasen av sin karriere. Hva kan den uerfarne artisten lære av den erfarne artisten? Hvordan kan de lage god musikk ut ifra hverandres råd og tilbakemeldinger?

NYTT MENNESKE I NORGE: Her vil vi sette fokus på møtene mellom norsk og utenlandsk kultur - for eksempel fra Somalia, Eritrea, Afghanistan, Bosnia, Egypt og flere andre nasjonaliteter. I programmene vil vi fremheve gode historier fra lokalsamfunnet innenfor nyhetsverden og kulturverden. Dette er også et integreringstiltak for å få flere etniske ut i samfunnet.