Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
FrastjoletBat_Big
Båten ble tjålet fra båtplassen ved Magesåsvika. FOTO: PRIVAT

Båt tyveri:

- Vil ha båten tilbake!

MAGISÅSVIKA: I tidsrommet 22.-24. september ble Vernoica Walle frastjålet en 14 fot båt ved Magisåsvika. - Det er heslig at folk kan bare forsyne seg slikt, sier hun oppgitt.


Det var en gul 14 fot Rana med en 9,9 Yamaha motor som ble frastjålet ved hytta til Veronica Walle og familien. Hun forteller ovenfor nettavisen at hun og familien oppdaget at den var borte da de var på hytta for å gjøre den vinterklar, og noe av det siste de skulle gjøre var å ta opp båten på land. Det eneste de fant igjen av båten var en krok og festetauet. - Det ble også funnet hansker og solbriller, i tillegg til en sykkel i skogen ovenfor båtplassen. Det viste seg at sykkelen også var stjålet på Sjøvegan, og nå er levert hos riktig eier, informerer Walle ovenfor nettavisen.

FrastjoletBat_Big2.jpg
Disse gjenstandene ble funnet på land rundt båtplassen. FOTO: PRIVAT

- Kan ha kommet langt
Motoren på båten var overhalt og lite brukt, og med full tank sier Walle at gjerningspersonen kan ha kommet langt. Hun nevner også at hun har allerede fått noen tips angående saken. - Noen har tipset meg om at det kan ha vært noen fra Andørja eller Dyrøy som skulle hjem etter en fest. Det er heslig at folk kan bare forsyne seg slikt, sier hun avslutningsvis og håper på å få båten tilbake.

Har du informasjon om saken kan du kontakte Walle på 902 07 355.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider