Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 22. mai 2018

  • tirsdag6°C
  • onsdag7°C
  • torsdag9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
hundre_lag_pa_en_dag_ingress2
Kenneth Daleng (t.v.), Lasse Mortensen, Stian Eggen, Ketil Sørensen og Odd Romås har en god del gjenstående planlegging før fotball-cupen kan gå sin gang. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Nå er det snart tid for Idrettsheia-Cup:

100 lag på en dag

IDRETTSHEIA: 2.september er det fotball-cup på Idrettsheia. Så langt er det omlag førti lag som er påmeldt til fotball-cupen som skal være på Idrettsheia, lagene kommer fra Tromsø i nord til Narvik i sør.


Neste helg blir det intens fotball på Idrettsheia når lag fra hele regionen samles for å spille på denne turneringen som foregår kun denne ene dagen. Det er 6. året Idrettsheia-cupen arrangeres, og den er allerede blitt ganske så populær og trekker masse mennesker til bygda. - Det forventes opp mot hundre lag, og det vil under turneringen være kapasitet til å kjøre hele ti kamper samtidig på anlegget, forteller Stian Eggen i intervju med nettavisen.

hundre_lag_pa_en_dag_ingress3.jpg
Stian Eggen ved Salangen idrettsforening er opptatt av at cupen skal være intensiv og gøy for deltakerne. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Forventes 1000 deltakere
Det er forventet omlag ett tusen unge fotballspillere i alderen 6 til 17 år, i tillegg til foreldre og trenere. Eldre fotballspillere fra kommunen vil bistå som dommere under turneringen, i tillegg til en foreldregruppe som tar seg av organiseringen, sekretariatet og kiosksalget.  Det er ikke bare fotballentusiastene som nyter godt av denne fotballturneringen, med godt over 1000 mennesker ekstra i kommunen denne dagen merkes det godt i butikkene på Sjøvegan også. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider