Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 21. mars 2018

  • onsdag-2°C
  • torsdag-2°C
  • fredag-4°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
baerserk_header
Arbiota gründer Hans Christian Gjøvik er nå ute med et nytt Bærserk-produkt. – Dette er en hundre prosent økologisk te laget av nordiske blåbær. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Skal drikkes med god samvittighet:

100% organisk blåbær-te

SJØVEGAN: For snart ett år siden lanserte Hans Christian Gjøvik sitt første egenproduserte Arbiota produkt. Nå lanserer han sitt tredje produkt som er blåbærteen Bærserk.


Gründer Hans Christian Gjøvik har virkelig trua på Vaccinium myrtillus, bedre kjent som blåbær. Med sitt høye innhold av vitaminer og antioksidanter er bæra i seg selv en arktisk vitaminpille, men som også smaker godt. Nå har Gjøvik og hans selskap Arbiota kommet med sitt tredje egenproduserte produkt som er en blåbær-te. – Teen består av hundre prosent økologiske blåbær som vi gjennom en lengre prosess har eksperimentert med både kutting og tørketid for å få frem den beste smaken. Teen har også fått kvalitetsmerke fra Debio for å være økologisk sertifisert, forteller Hans Christian Gjøvik til nettavisen.

baerserk_ingress.jpg
I Nord-Norge er det i alt 18 forhandlere fra Lofoten i sør til Tromsø i nord. I tillegg er også Vikingskiphuset i Oslo forhandler av Arbiota. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN 

Gjør kroppen godt
En pose te inneholder omlag tretti kopper te og koster 199 kroner både hos de utvalgte forhandlerne og på Arbiota sin nettbutikk. Dette tilsvarer at en kopp av denne organiske energibomben kommer på underkant av 7 kroner. – Det er ingen tvil om at dette er en eksklusiv te, men den passer seg like godt til både hverdag og fest. Den er også helt perfekt for å ha med på tur, eller kose seg med etter å ha vært ute og man gjerne er litt kald og sliten, da gir denne teen en skikkelig boost, forteller Gjøvik.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider