Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
fryseriet_dartklubb_2018_BIG
Fryseriet Dartklubb i Salangen er en samlet gjeng som for øyeblikket består av rundt 20 medlemmer, men hvem som helst kan være med og representere klubben under den unike lørdagsserien som for første gang blir arrangert På bildet: Vegard Bakkemoen (t.v.), Merethe Nordmark, Pål Samueljord og Steffen Samueljord. FOTO: PRIVAT

Arrangerer "Lørdagsserie":

5 lørdager, 5 dartklubber

SALANGSVERKET: For første gang slår dartklubbene i Sjøvegan, Narvik, Bardufoss, Malangseidet og Tromsø seg sammen for å arrangere en "Lørdagsserie" på 5 helger. - Alle kan være med, også de utenom en klubb, sier Pål Samueljord.


På vegne av dartklubbene "Fryseriet" fra Sjøvegan, "Sælveste Narvik", "Strængsprætten" fra Bardufoss, "Malangshalvøya" fra Malangseidet og "Kelly's Helter" fra Tromsø, inviteres alle med på en splitter ny form for turnering. De fem klubbene fra fem forskjellige kommuner skal hver for seg arrangere en turnering. 24. februar starter lørdagsserien i Sjøvegan, før neste som skjer lørdag 24. mars i Narvik. Pål Samueljord ved Fryseriet Dartklubb i Sjøvegan håper folk hiver seg med på treninger fram til lørdagsseriens oppstart, og ser om dart er en interessant hobby. - Alle kan kaste en pil, og hvem som helst kan melde seg på lørdagsserien, selv om man ikke skulle være medlem i noen dartklubber, informerer Samueljord til nettavisen.

Pengepremie
Alle stiller i samme klasse under turneringene, og rundene spilles dermed som et seriespill der alle poeng er tellende til slutt. Det spilles "501", der hver spiller starter med 501 poeng, og summen av treffpoeng per omgang trekkes fra. Målet er da å komme ned i akkurat 0 poeng, der den siste tellende pilen må være en dobbel, som vil si at den må stå i skivens ytterste sektor, eller i midten. Samueljord kommenterer at den beste klubben vil kunne reise hjem med en pengepott som samles inn med påmeldingsavgiftene, men at det handler mest om å ha det gøy, og håper mange vil prøve seg på dart hos Fryseriet Dartklubb i forkant av lørdagsseriens oppstart. - Vi har øving Kl. 19.00 hver eneste mandag og onsdag, og da kan folk komme innom og lære seg noen fine knep og teknikker til at de kanskje kan fortsette videre hos oss, avslutter Samueljord fornøyd til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS