Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 19. november 2017

  • søndag-8°C
  • mandag-9°C
  • tirsdag-5°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
utpaatur18nov-forside

Reisen ut i Europa fortsetter:

SJØVEGAN: I går lørdag 18.november gikk den femten utgaven av reiseprogrammet på web-tven til Salangen-Nyheter. Are og Jon Henrik fortsatte sin reise fra Limasol på Kypros. Nå kan du se opptak/reprise av gårdagens program.
Se opptak av sendingen her
Aili_08 kopi

Ny låt fra Aili Teigmo:

KARASJOK/SJØVEGAN: Aili er en 20 år gammel artist fra Finnmark. Hun startet artistkarrieren sin med å lage cover av kjente låter på YouTube, noe som resulterte i millioner av visninger, og nå har hun laget sin andre låt.
Les mer
60_ønsker_banken_tilbake (1)

Mangel på bank gjør ting tungvindt:

SJØVEGAN: Det er snart ett og et halvt år siden Sparebank1 Nord Norge på Sjøvegan la ned, men banken savnes fortsatt av mange, blant annet historielaget synes det er tungvindt å benytte seg av det nåværende tilbudet til Posten.
Les mer
zinterior_5-ar_ingress

Bursdagsfest på Z Interiør:

SJØVEGAN: I 5 år har Z Interiør eksistert i Salangen kommune. Dette måtte så klart feires med en litt spesiell jubileumsfest, med kake, kaffe og lengre åpningstider. Daglig leder, Kari Rognsaa er veldig glad for alt som har ført dem dit de er i dag.
Les mer
pensjonistforeningmoteforside

Utne besøkte pensjonistforeningen:

SJØVEGAN: Tirsdag kveld var folkehelsekoordinator i Salangen kommune, Jorun Utne på besøk under møtet til Salangen Pensjonistforening. Der fortalte hun om hennes arbeid og fremtidige planer rettet mot de over 65 år.
Les mer
julegatesattoppforside

Snart kommer julegata:

SJØVEGAN: Julepynt, godteri, mat og drikke har de siste ukene begynt å fylles opp butikkene på Sjøvegan, og snart er det på tide det også skal komme til gatene. - Det skal se flott ut for besøkende som kommer innom, forteller næringsforeningsleder Cato Sørensen.
Les mer
222_futsal_25_november (2)

3 lag fra 1. div møtes:

SJØVEGAN: Den 25. november arrangeres det futsaldag i Salangshallen. Her møtes 1. divisjonslagene Salangen, Skånland og Nordpolen for å spille tre kamper.
Les mer
300303030_besøkte_sjøvegan_vgs_fylkesråd_for_utdanning_ingress

Utdanningskomiteen besøkte VGS:

SJØVEGAN: Tirsdag hadde Sjøvegan Videregående Skole besøk av utdanningskomiteen i Troms Fylke. - Det er en større skole enn man skulle tro, sier leder for utdanningskomiteen, Line Fusdahl.
Les mer
moteplassen_hobbykveld_ingress

Hobbykveld på Møteplassen:

SJØVEGAN: Mental Helse i Salangen har hatt en lang tradisjon med å ha hobbykvelder minst en gang i uka siden oppstart. Det kommer besøkende som lager flere fine gjenstander og klær.
Les mer
1311_coop_extrabygget_ingress

Denne uken kommer elementene:

SJØVEGAN: I flere måneder har entreprenørene jobbet på spreng for holde planen for det nye Coop-bygget på Sjøvegan. Denne uken kommer elementene, og bygget vil settes opp omgående.
Les mer
99_lutefiskaften_GARSNESBRYGGER (2)

Fredag blir det lutefiskaften:

GARSNES: Det er en årlig tradisjon at Garsnes Brygger inviterer til lutefiskaften på denne tiden av året. Andreas Utstøl forteller at det allerede er reservert omlag 25 plasser.
Les mer
 
525252_kalkflekker_ingress

Kommunen skifter vannledning:

SJØVEGAN: I den sener tid har folk observert at når kopper og kar er skylt i rent vann og lufttørket, så oppstår det kalkflekker. Mange lurer på om kommunen har tilsatt mer kalk i vannet, og vil dette skade oppvaskmaskinene?
Les mer
747474_torket_blaeretang_Ronald_kvernmo_ingress

Kvernmo med nytt naturprodukt:

LAVANGEN: Sjaman Ronald Kvernmo er stadig på utkikk etter nye måter å benytte seg av naturen rundt seg på. Nå har han vært i fjæra og plukket blæretang som han har tørket.
Les mer
 
17_millfisk_mulig_publikumsrekord (1)

Resultatene for Millionfisken lagt frem:

SJØVEGAN: I forrige uke ble tallene for Millionfisken 2017 lagt frem under møte til Salangen Næringsforening. 2017 var nok et vellykket år, og fredagen var en mulig publikumsrekord.
Les mer
5-ars_jubileum_z_interior_ingress2

Z-interiør på Sjøvegan:

SJØVEGAN: Onsdag 15.november feirer butikken Z-Interiør på Sjøvegan hele 5 år. Dette skal markeres på behørig vis med gode tilbud og åpen butikk helt til kl 18:00. Kanskje det blir overraskelser også til noen kunder.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider