Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 28. september 2016

  • onsdag11°C
  • torsdag9°C
  • fredag7°C
Været i Salangen:
nye_enhetsledere_ingress

To nye ansatte i miljøtjenesten:

SJØVEGAN: Miljøtjenesten i Salangen har ikke bare fått en, men to nye ansikt. Administrasjonssjef, Frode Skuggedal forteller at den har blitt splittet i to enheter, og dermed krevde det to enhetsledere. - Vi er strålende fornøyd med dem, sier han.
Les mer
hogtun3

Lærte mye hos Salangen-Nyheter:

SJØVEGAN: I går var Salangen- Nyheter´s redaksjon stappfull av elever fra medialinja ved Høgtun videregående skole. - Det er ganske spennende å se hva dere har her, og hvordan dere arbeider og tenker, forteller media-elev Markus Stoltz.
Les mer
elgjakt_ingress-22sept

Elgjegere snart i jaktmodus:

SJØVEGAN: Lars Kai Nordmo er klar til elgjakta som starter søndag 25. september. - Det er ikke så veldig lenge til, så nå er vi nesten kommet i modus, forteller han.
Les mer
 
InvitereJulebord_Forside

Følger opp suksessen:

ÅSHEIM: Øvre Salangen Grendehus tar nå i mot bestillinger til julebordet som vil bli arrangert i begynnelsen av november. Lene Nordmo (bildet) er sikker på at de vil følge opp fjorårets suksess. - Kom og spis eller dans så mye du vil, sier hun engasjert.
Les mer
gratangen22septAVIS

Kommunestyremøte i Gratangen:

GRATANGEN: Torsdag overførte Salangen-Nyheter og avdelingen SN Produksjon kommunestyremøtet i Gratangen. I møtet ble blant annet Gamle Storfossen Kraftstasjon diskutert, i tillegg til andre viktige saker.
Se opptaket fra direktesendingen
 
IkkeTaTelefonen

Nordeng advarer:

SJØVEGAN: Gunnar Morten Nordeng advarer andre sambygninger om å ikke la seg lure når de får en telefonsamtale fra noen som utgir seg for å være fra et internasjonalt supportfirma som vil prøve å fjernstyre datamaskinen din.
Les mer
Potet_Forside

Unikt funn i Bekkebotn:

SJØVEGAN: Da Marit Sigrid Hauglid var i potetåkeren i går for å samle viktige ingredienser for gårdagens måltid ble hun positivt overrasket da hun oppdaget en unik potet på 590 gram.
Les mer
 
Demensdagene_Forside

Demensdagene:

TENNEVOLL: Denne uken markerer flere av landets biblioteker demensdagene med ulike ordninger. Lavangen bibliotek markerer også denne uken med en liten utstilling for demente og pårørende.
Les mer
okerkompetansenforside2

Skal på kompetanseheving:

VASSHAUG: I slutten av september skal Statens Barnehus i Tromsø drive med kompetanseheving av barnehageassistenter i vår region. Under kurset vil barnehagen på Vasshaug være stengt.
Les mer
 
paakjorselforside

Politi og ambulanse rykket ut:

SJØVEGAN: Politiet og ambulanse rykket ut til en påkjørsel ved krysset mellom AOF-bygget og Euronics på Sjøvegan, onsdag ettermiddag ved 16.30-tiden.
Les mer
handikapbil

Basar på Lysthuset til helga:

SJØVEGAN: Denne søndagen skal det arrangeres en basar på Lysthuset i Salangen kulturhus av SAFA, der inntekten skal gå til ny handikapbil. Bilen som er i drift fortjener å byttes ut til en som er lettere å kjøre.
Les mer
 
Terrenglop_Forside

Orienteringsløypa i sentrum:

SJØVEGAN: Da har orienteringsløypa blitt satt opp og en av postene er å finne på andre siden av veien fra Strandsenteret i Sjøvegan-sentrum.
Les mer
mobbekursAVIS2

Prisbelønnet forestilling til Lavangen:

TENNEVOLL: Flere skoler har ulike mobbeprogram for å forebygge mobbing. Tirsdag 11. oktober kommer forestillingen «Lær å mobbe» til Lavangen skole.
Les mer
 
gøy_på_landet_ingress

Sånt´no hakke vi i byen:

SJØVEGAN: Lyder insektshotell, toving med ull, natursti og smoothiesykkel spennende ut har Sonja Svane Johnsen god nyhet. Hun inviterer alle salangsværinger til Haugvang 4H Gård i Salangen til Gøy På Landet.
Les mer
rødekors_markeringsdag_ingress

Årets TV-aksjon med Røde Kors:

SJØVEGAN: I forbindelse med årets TV-aksjon, skal Salangen Røde Kors ha en markeringdags 1.oktober, hvor de blant annet skal stå på stand utenfor Rema 1000 og Coop Extra, og arrangere en festkveld på SAFA.
Les mer