Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 21. juli 2017

  • fredag19°C
  • lrdag21°C
  • sndag22°C
Været i Salangen:

Sommeren er her:

Mange har sikkert fått det med seg at våre nettsider er ikke så mye oppdatert som de er til vanlig. Dette kommer av at redaksjonen har ferie frem til 31.juli. Derfor vil sidene bli mindre oppdatert i denne perioden. Dersom det skulle skje ting av akutt nyhetsinteresse, så vil vi komme med oppdateringer. Annonser og slikt vil oppdateres som normalt. Tips oss gjerne på tlf. 957 900 86 !
.
utforkjoringmillionforside

Hendelse ved videregående i natt:

SJØVEGAN: Føreren av en stasjonsvogn kjørte natt til søndag ut av veien ved Sjøvegan videregående skole. Bilføreren kom uskadet fra hendelsen.
Les mer
BARNELØP_MILLIONFISKEN_INGRESS

Barneløp i sentrum:

SJØVEGAN: I dag, lørdag var det barneløp på Sjøvegan, og over hundre unge håpefulle hadde meldt seg på og deltok på å springe rundt Rema 1000 bygget sammen med Labb og Line.
Les mer
ute_pa_bolgene_lordag_ingress2

Litt overskyet vær lørdag:

SJØVEGAN: Tredje fiskedag er over. Sagfjorden og områdene rundt har vært fullpakket med båter ute gjennom hele fisketiden, og nettavisens skribent tok nok en tur ut for å høre hvordan fisket har vært så langt.
Les mer
Kveite_på_87_kilo_simon_muledal_ingress

Rekord i Millionfisken med 87 kilo:

SJØVEGAN: Lørdag ettermiddag tok den tretten år gamle storfiskeren Simon Muladal fra Tromsø den største fisken som hittil er tatt under Millionfisken, en kveite på hele 87 kilo.
Les mer
 
unknown

Mye liv og røre i sentrum:

SJØVEGAN: Nå er det ikke mange uker igjen til Arctic Race of Norway går av stabelen. Syklist Thor Hushovd er en av mange som ser frem til å besøke Nord-Norge.
Les mer
baatpaahavetforside

Dag tre av Millionfisken:

SJØVEGAN: Lørdag var vårt SN-TVs crew på havet igjen, og programleder Knut Arild Johansen pratet med kjente og ukjente på havet, og sist men ikke minst fikk vi sjekket fangsten til folk.
Se opptaket av direktesendingen
direktefiskestartforside

Fiskestarten i Salangselva:

SJØVEGAN: SN-TV med programleder Knut-Arild Johansen i spissen, sendte direkte fra fiskestarten i Salangselva natt til lørdag. Det ble nesten storfangst på direkten.
Se opptak av direktesendingen her
postgirobrygget_millionfisken2017-ingress2

Millionfisken 2017:

SJØVEGAN: Lundbrygga var helt fullpakket med feststemte mennesker som var klar til å være med på allsang når Postgirobrygget og Ketil Stokkan Band spilte for festivaldeltakerne.
Les mer
 
per_tonder_statuette_ingress3

Var en stor mann i Salangen-samfunnet:

SJØVEGAN: Bautaen av Per Tønder, en mann som hadde stor betydning for lokalsamfunnet Salangen, ble fredag avduket av hans datter Liv Tveit. Hennes to brødre var også tilstede sammens med befolkningen i Salangen.
Les mer
premieutdeling_fredag_MIllionfisken_ingress5

Millionfisken 2017:

SJØVEGAN: Fredagen er over og det er også premieutdelingen i forbindelse med Millionfisken 2017. En vanvittig stor folkemengde kunne nyte godværet mens premiene ble delt ut.
Les mer
 
Andeløp_vinner_ingress

1599 nummererte gummiender:

ANDELUND: I går fredag var det fullsatt på Andelund camping (Elvelund) da Salangen Musikkforening arrangerte det tradisjonelle andeløpet. Det ble ett spennende oppløp, og lenge var det uklart hvem som ville stikke av med den ettertraktede ANDreplassen.
Les mer
sanderhavet

"Festival-Nytt" fredag:

SJØVEGAN: I dagens program av "Festival-Nytt" sjekker programleder Sander Karlsen ut om hvor sprek folk er til å ta sjansen når de ser en flaskepost i havna.
Se sendingen her!
 
gratengen-23juni2017AVIS

Kommunestyremøte i Gratangen:

GRATANGEN:Fredag 23 juni var det kommunestyremøte i Gratangen, der det blant annet bassenget ble diskutert. Salangen Nyheter var tilstede og sendte møtet på direkte.
Se opptak av møtet ...
lenvik29juni-AVIS

Kommunestyremøte i Lenvik:

FINNSNES: Torsdag 29 juni var det kommunestyremøte i Lenvik, der det blant annet prosess for tilsetting av rådmann ble diskutert. Salangen Nyheter var tilstede og sendte møtet på direkte.
Se opptak av møtet ...
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider