Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 22. oktober 2016

  • lrdag1°C
  • sndag1°C
  • mandag-1°C
Været i Salangen:
MotteTidligOpp_Forside

Jobb for en dag:

SJØVEGAN: I går var den offisielle landsbydagen ved Sjøvegan videregående skole der alle elevene skulle ut og tjene inn penger til en god sak, nemlig til å lære innbyggerne i Kambodsja mer om personlige hygiene og ren hygiene.
Les mer

kurs_i_kommunikasjon_ingress

Grunnkurs i snakking:

SJØVEGAN: Mennesker er et sosialt vesen som hver dag kommuniserer med folk, men kan vi bli bedre på det? I november kommer Inger-Gunn Sande til Sjøvegan for å ha et kurs i presentasjonsteknikk for å gjøre salangsværinger enda flinkere til å snakke med folk.
Les mer
husk_aa_polere_bilen_ingress

Kulden biter i både bil og lem:

SJØVEGAN: Vinteren åler seg sakte innpå med nyfrost på morgenveiene og kalde netter i Salangen. Folket skjelver, ikke bare av kulden, men også av tanken på hvordan bilen skal ha det. Heldigvis kan Tommy Øvergård ved Indlandet Automobilverksted komme med reddende tips og råd.
Les mer
honningsvaagrevyen_LAVANGEN_ingress

Latterbombe på latterbombe:

TENNEVOLL: Lavangen skal førstkommende fredag få besøk av den norgeskjente Honningsvågrevyen. Her blir det inkludert etniske hodeplagg og latterbomber. Geir-Ove Mortensen oppfordrer folk til å ta turen til Lauvhallen og få seg en god latter.
Les mer
ulykkerognsaa

Hendelse søndag ettermiddag:

ROGNSÅ: Klokken 15.16 fikk politi, ambulanse og brannvesen i Salangen inn en melding om en trafikkulykke på Rognså.
Les mer
storesostermikiforside

Statsministeren vil være:

OSLO: Fredag var eier og gründer av Salangen-Nyheter, Jon Henrik Larsen på besøk hos statsminister Erna Solberg for å snakke om Salangen-Nyheter og MIKI-senteret.
Les mer og se videoinnslag
image[23]

UL Samhold inviterer til:

INDREGÅRD: Søndag 16.oktober arrangerer UL Samhold basar på Indregård grendehus. Nå håper de mange mennesker legger turen hit.
Les mer
 
SAGA_Mobil_ingress

Fylte Telenor-hullet i Bardu:

SETERMOEN: Knut-Bjørnar Braathen kunne på onsdag med glede trykke på startknappen til den nyetablerte mobilselskapet Saga Mobil. Det som gjør selskapet unikt er at det er kun én bedrift av denne typen som finnes i hele Nord-Norge.
Les mer
KnusteRuter_Forside

Forskjønne sentrum:

SJØVEGAN: I Sjøvegan har det vært mye diskutert om hva man kan gjøre for å forskjønne sentrum, og gjøre det trivelig for de som bor her og besøkende. Men hva med de knuste butikk-rutene?.
Les mer
 
ViktigVedlikehold_Forside

Hadde vedlikeholdskurs:

IDRETTSHEIA: Onsdag denne uka var det vedlikeholdskurs i Astafjordhallen om viktigheten med å ta vare på kunstgressbaner. - Det er mange som trur at når de har fått kunstgressbane er det bare tut og kjør, men det er helt feil, poengterer Ronald Martinsen.
Les mer
SlaarLavangen_Forside

TV-aksjonen Troms:

TENNEVOLL: Årets TV-aksjon blir av det spennende slaget etter at ordfører i Salangen gikk ut og proklamerte at Salangen skulle vinne over Lavangen, men det er Lavangen som leder i Astafjorden.
Les mer
 
SportsdansSalangen_Forside

Introduksjonskurs i sportsdans:

SJØVEGAN: For en tid tilbake arrangerte Ekaterina og Ola Bakken Lindseth en kort demo-kurs i sportsdans på kafeen Kåre på Kaia. Etter den store interessen følger de opp suksessen med å holde et fire timers introduksjonskurs i sportsdans i helga.
Les mer
NyttFokus_Forside

Landsbyprosjektet:

SJØVEGAN: Det er klart for den årlige innsamlingsaksjonen ved Sjøvegan videregående skole. Medlemmer av landsbykomiteen presenterte i går til elevene at de i år vil ta prosjektet ett steg videre.
Les mer
 
RosaDag

Rosa dag på skolen:

SJØVEGAN: Årets Sjøveganruss har planlagt mange ulike temadager fremover mot jul, og tidlig denne uken var alle elevene kledd i rosa.
Les mer
FrittgaendeHons_Forside

Lever det gode liv i Salangen:

SJØVEGAN: Bor du i sentrum av Sjøvegan har du sikkert hørt en hane som galer på morgenen?. Visste du at hanen heter "Agent P" og kommer fra Øvre Salangen?.
Les mer