Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 2. april 2015

  • torsdag3°C
  • fredag1°C
  • lørdag2°C
Været i Salangen:
inviterertileritreiskgudstjenesteforside

Glemmestad klar for rollen som:

SJØVEGAN: Påsken handler ikke bare om ski, sol og fjelleturer. Men også om de kirkelige handlinger, og budskapet om hvorfor vi feirer påske. Også i Salangen kirke er det flere gudstjenester utover i påskehøytiden.
Les mer
lenaspaaskeeggforside

Spesiell mening med innholdet:

SJØVEGAN: Lena Lilleng (bildet) på Salong Lilleng på Sjøvegan har gjort en ny vri på det tradisjonelle påskeegget. I stedet laget hun innholdet slik at det kommer Kreftforeningen tilgode.
Les mer
Lavangen19092014AVIS

Kommunestyremøte i Lavangen:

FJELLKYSTEN: Fredag var det kommunestyremøte i Lavangen. På møtet ble det diskutert og debatert forskjellige saker, blant annet om arbeidet med flyktninger. SN Produksjon overførte møtet, og du kan se opptaket her.
Klikk her for å se opptaket
 
Jon Henriks iMac

I Salangen kirke i går:

SJØVEGAN: I går holdt elevene ved Salangen skole det tradisjonelle påskespillet i ord og toner i Salangen kirke. Elevene gjorde en god jobb med fortellinger og sang.
Se videoreportasje
asfaltererforside

Flere veier får en "ansiktsløftning":

SJØVEGAN: I går gikk det ut en gladmelding fra fylkesråden for samferdsel og miljø i Troms fylke, Ivar B. Prestbakmo. I følge oversikten blir det asfaltering i både Salangen og flere kommuner i Troms, hvor vegene får nytt dekke.
Les mer
 
engasjerendefolkemoteforside

Kommunereform som tema:

SJØVEGAN: Torsdag kveld var det et engasjerende folkemøte på Salangen kulturhus som omhandlet fremtidig kommunestruktur og reform. Rundt 50 mennesker møtte frem og hadde sine synspunkter i saken. SN-TV overførte folkemøtet på direkten, og nå kan du se opptakene etter det.
Klikk her for å se opptaket
Jon Henriks iMac

Gjester og lokale innslag:

SJØVEGAN: Torsdag ettermiddag klokken 17.00 gikk Salangen-Nyheters web-tv program "SN-TV" på luften. Med lokale innslag, gamle bilder og historier og vær-melding igjennom en halvtimers sending.
Klikk her for å se sendingen
 
forstekandidathoyrelavangenforside

Lavangen høyre har valgt sin:

TENNEVOLL: Lavangen Høyre har hatt sitt nominasjonsmøte og har nå sin kommunevalgliste klar. Høyre har valgt Arvid Småriseth (bildet) som ordførerkandidat. Av 19 navn på lista er 7 kvinner og 12 menn, og på 3. plass en ungdom på 18 år.
Les mer
nyttolfjellkystenforside

Lauvanger Mikrobryggeri har produsert:

ÅBREKKA: Lauvanger Mikrobryggeri har etter bestilling produsert Fjellkysten Gjestehus sitt eget øl. Lørdag kunne innehaver Tor Lyngmo stolt servere det ferdige resultatet til sine boknafisk- venner.
Les mer
 
kommunereformforside

Ordføreren håper mange kommer:

SJØVEGAN: I kveld klokken 18.00 er det på Salangen kulturhus det skjer. Det er ett kunnskaps og folkemøte om fremtida i Salangen kommune, veien videre vedrørende kommunereformen. - Jeg oppfordrer alle til å møte opp i kveld, sier ordfører Sigrun W. Prestbakmo.
Les mer
innepaaisogaisa2014forside

Isogaisa- festivalen:

ÅBREKKA: Leder av Isogaisa-festivalen, Ronald Kvernmo går ut og ønsker gode innspill for promotering av Isogaisa i forbindelse med det verdensaktuelle sykkelrittet som går gjennom Lavangen i sommer.
Les mer
 
sn-tv-forside

Gjester og lokale innslag:

SJØVEGAN: Onsdag ettermiddag klokken 17.00 gikk Salangen-Nyheters web-tv program "SN-TV" på luften. Med lokale innslag, gamle bilder og historier og vær-melding igjennom en halvtimers sending.
Klikk her for å se sendingen
paaskespilletbig

Elever fra Salangen skole:

SJØVEGAN: Førstkommende torsdag går det årlige påskespillet av i stabelen Salangen kirke. Heller ikke denne gangen trenger du å være i familie for å komme å se elevene fra 1-4 klasse opptre.
Les mer
 
Jon Henriks iMac

Arrangørene av onsdagsrennene:

SJØVEGAN: Arrangørene av onsdagsrennene har en melding de vil komme med. - Premieutdelingen for vinterens onsdagsrenn vil bli på kulturhuset onsdag 15.april klokka 17.00. Onsdagsrenn- komiteen ønsker alle foreldre og barn som har deltatt velkommen, sier Ørjan Johansen (bildet).
.
damerpaaisogaisabig

Troms fylkeskommune:

TROMSØ/SJØVEGAN: De tre festivalene Isogaisa (bildet), Rock og Kor-festivalen og Millionfisken har alle fått festivalstøtte fra Troms fylkeskommune i 2015.
Les mer
 

Siste WebTV- sendinger


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider