Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 4. mai 2015

  • mandag3°C
  • tirsdag6°C
  • onsdag8°C
Været i Salangen:
sntv04mai-forside

Gjester og lokale innslag:

SJØVEGAN: Mandag ettermiddag klokken 17.00 gikk Salangen-Nyheters web-tv program "SN-TV" på luften. Med lokale innslag, gamle bilder og historier og vær-melding igjennom en halvtimers sending.
Klikk her for å se sendingen
norskluftambulanseevenesforside

Sør Troms får luftambulanse:

SJØVEGAN/EVENES: I morgen torsdag blir det et stort oppbud av prominente gjester på Evenes lufthavn i forbindelse med åpning av ny base for Luftambulansen. Nå får befolkningen i Sør Troms et bedre akuttmedisinsk tilbud, også via luften.
Les mer
tobiasreiseportalforside

VisitSalangen.no

SALANGEN: Mikalen Operations åpner reiselivsportalen VisitSalangen.no. - På åpningen 1. mai er det 6 reiselivsbedrifter som er med fra starten av som vil bidra med innhold til portalen, sier initiativtaker Tobias Mikalsen (bildet).
Les mer
Rune Jensen

Minnestund på Lundkaia i går:

SJØVEGAN: I går ettermiddag var det fakkelmarsj fra Sjøvegan videregående skole ned til Lundkaia i sympati for de som har omkommet i Middelhavet i sin flukt for frihet. Rundt 80 mennesker deltok på markeringen.
Les mer
sntv-sending28april-forside

Gjester og lokale innslag:

SJØVEGAN: Tirsdag ettermiddag klokken 17.00 gikk Salangen-Nyheters web-tv program "SN-TV" på luften. Med lokale innslag, gamle bilder og historier og vær-melding igjennom en halvtimers sending.
Klikk her for å se sendingen
 
gratang2804AVIS

Kommunestyremøte i Gratangen:

GRATANGEN: Mandag var det kommunestyremøte i Gratangen. På møtet ble det diskutert og debatert forskjellige saker, blant annet kystsoneplanen for Midt- og Sør-Troms. SN Produksjon overførte møtet, og du kan se opptaket her.
Klikk her for å se opptaket
paaturneitromsforside2

Kommer til Lavangen og Salangen:

TROMSØ/SJØVEGAN: Søndagen startet NHOs regiondirektør Christian Chramer en fem-dagers turne i Troms. I løpet av alle dagene blir det dager i både dress og joggesko, og med alt fra bollebaking og oppvask, til utlevering av avisa og møter på fabrikkgulvet.
Les mer
 
aapninglavangsvekkaforside

Lavangsvekka 2015:

TENNEVOLL: Lag, foreninger og alle interesserte inviteres til møte om årets Lavangsvekka på biblioteket onsdag 29.april. Her vil de fremmøtte få komme med ideer og forslag til aktiviteter under årets arrangement.
Les mer
Aktivitetsdagingress

Pensjonistforeningen i Salangen:

SJØVEGAN: I forbindelse med seniorkinoen som er satt opp onsdag 13. mai, markerer også Salangen kommune verdens aktivitetsdag med ulike øvelser og informasjon i kulturhuset.
Les mer
 
sntv-sending27april-forside

Gjester og lokale innslag:

SJØVEGAN: Mandag ettermiddag klokken 17.00 gikk Salangen-Nyheters web-tv program "SN-TV" på luften. Med lokale innslag, gamle bilder og historier og vær-melding igjennom en halvtimers sending.
Klikk her for å se sendingen
turnstevnet2015forside

Salangen IF Turns dansegruppe:

SJØVEGAN/SØRREISA: I helga deltok 18 turnere fra Salangen på turnstevne i Sørreisa. Helga ble avsluttet med at dansegruppa kunne dra hjem med bronsjemedalje rundt halsen.
Les mer
 
markeringtirsdagforside

Flyktninger som bor i Salangen:

SJØVEGAN: I morgen tirsdag vil unge flyktninger i Salangen vise sin motstand mot IS, og samtidig sende varme tanker til ofrene i Middelhavet. - Ungdommene vil markere dette i sympati. Mange har kommet samme vei, sier miljøarbeider Siem Habte (bildet).
Les mer
Rune Jensen

Krigsveteran Eystein Røset:

SJØVEGAN/MOAN: Det ble en sterk opplevelse for de fremmøtte på Moan i Gratangen lørdag, å oppleve veteran Eystein Røset på 96 år, legge ned blomster og takke sine falne kamerater og søskenbarn som falt under kamphandlingene 25. april 1940.
Les mer
 
skiftertakplaterforside

Salangen kulturhus:

SJØVEGAN: Mange har lagt merke til at det skjer noe på utsiden av Salangen kulturhus i disse dager. Det pågår renovering av taktekket på deler av bygget, og hovedsak taket på bibliotekdelen.
Les mer
vellykketbrannovelseforside

Tente på gammelt hus:

KJEIPRØD/TENNEVOLL: Brannvesenet i Salangen og Lavangen gjennomførte lørdag morgen en øvelse med røykdykking og lesing av brannbilde.
Les mer
 

Siste WebTV- sendinger


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider