Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 26. mars 2017

  • sndag1°C
  • mandag-1°C
  • tirsdag-3°C
Været i Salangen:
DAMENESAFTE_PISTOLKLUBBEN_INGRESS

Stor suksess med skytekveld for damer:

SJØVEGAN: Torsdag kveld arrangerte Salangen Pistolklubb damenes aften nede på skytebanen i kjelleren på kulturhuset. Det var imponerende oppmøte av mange skyteglade damer.
Les mer
IMG_8734

Se Morgensendingen:

SJØVEGAN: Aleksander Walør og Eve Hörnig ønsket alle våre kjære lyttere en riktig god morgen på SN-Radio sin morgensending gikk fra kl. 07.30 til 09.00. I dag snakket programlederne med Nils Arne Sjøseth som reiser rundt som feiertilsyn.
Se opptak av Morgersendingen:
PaHjul_22mars2017

Se "SN-TV på Hjul"

TENNEVOLL: Herleif Kristoffersen er programleder på "SN-TV På Hjul" som vil ta oss gjennom den nye løperen i Lavangen, Ronald Kvernmo med Isogaisa, og til slutt om konkurransen for å få VG-lista til Sjøvegan.
Se sendingen:
Replikken_22mars2017

Se "Replikken":

SJØVEGAN: Knut-Arild Johansen var programleder i "Replikken" hvor vi gratulerte Marlen Michalsen med den offisielle åpningen av Kremmeriet Interiør. Vi har også snakket med Ditt Smådyr Krematorium som gjør det bra i Sørreisa.
Se opptak av direktesendingen:
InnovasjonPlattform_Troms_ingress

Møte om InnovasjonsPlattform Troms:

ÅBREKKA: Mandag og tirsdag denne uka var det møte ved Fjellkysten hvor innovasjonsaktørene var samlet i forbindelse med et prosjekt som heter InnovasjonsPlattform Troms.
Les mer
trafikkulykkemedbyforside

Trafikkulykke onsdag morgen:

ROGSNÅMYRA: Fører av en stasjonsvogn gikk rundt på riksvei 84 like ved det gamle bedehuset Betania på Rognså i Salangen onsdag morgen. Personen ble sendt til legevakt etter hendelsen.
Les mer
VGLISTA_ingress

Får vi VG- lista til Salangen i år?:

SJØVEGAN: I år som i fjor settes det igjen opp en hashtag-kampanje på Instagram i forbindelse med VG-lista. I år er det to utvalgte byer som vil få besøk av VG-lista.
Les mer
 
LAVANGEN_KIRKE_INGRESS

Kronerullingen gikk ikke som de håpet:

TENNEVOLL: Lavangen menighet måtte ut med over nitti tusen kroner fra egen lomme for å kjøpe inn de nye løperne som skal pryde gulvet i Lavangen kirke. Nå er de skuffet over næringslivet.
Les mer
IMG_8734

Se "Morgensendingen":

SJØVEGAN: Aleksander Walør og Eve Hörnig ønsket alle våre kjære lyttere en riktig god morgen på SN-Radio sin morgensending som gikk fra kl. 07.30 til 09.00. I dag snakket programlederne med Christian Ekeland som fra 1. april skal jobbe som næringsutvikler i Lavangen Kommune.
Se Morgersendingen:
Replikken_21mars_forside

Se "Replikken":

BRØSTADBOTN: I dagens utgave av "Replikken" snakket vi med integreringskoordinator i Dyrøy kommune for å høre om folkemøte i forbindelse med bosetting av flyktninger som skal være i Nordavindshagen.
Se direktesendingen:
Arja_forstekandidat (1)

Førstekandiat for Árja Lavangen:

TENNEVOLL: Sjamanen Ronald Kvernmo fra Lavangen har vært medlem i det samiske partiet Árja siden det ble stiftet i 2008. Nå er han førstekandidat i partiet Árja i Vesthavet krets.
Les mer
 
munkerbesokforside

Thaiene i Salangen:

SJØVEGAN: I helga fikk thaiene her i Salangen besøk av to Buddhistmunker fra Harstad. - Det er første gang de har vært på et slik besøk i Salangen, forteller Rungarun Roopsoong.
Les mer
NNM_troppsgymnastikk_ingress

Økende interesse for sporten:

BARDUFOSS: Til helga er det Nordnorsk mesterskap i troppsgymnastikk i Bardufosshallen. Til sammen er det nesten 500 deltakere og trenere som kommer for å konkurrere.
Les mer
 
paaskeskirennforside

Sørsida Bygdelag arrangerer:

LABERGET: I år som i fjor arrangerer Sørsida Bygdelag barneskirenn, dette skjer på førstkommende søndag ved Folkets Hus på Laberg. I tillegg blir det stafett med idealtid for de over 12 år.
Les mer
IMG_8734

Se Morgensendingen:

SJØVEGAN: Aleksander Walør og Eve Hörnig ønsket alle våre kjære lyttere en riktig god morgen på SN-Radio sin morgensending som gikk fra kl. 07.30 til 09.00. I dag snakket vi med Christoffer Jansen som snakket om sin samboer Benedicte Johansens kamp for å bli frisk.
Se opptaket av Morgensendingen
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider