Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 3. august 2015

  • mandag10°C
  • tirsdag13°C
  • onsdag20°C
Været i Salangen:
3500paafifforside

Finnsnes i Fest 2015:

FINNSNES: Fredag kveld var 3500 mennesker samlet i festivalteltet på Valen på Finnsnes i forbindelse med konsertene til Return, DDE og Åge Aleksandersen og Sambandet. Det ble en historisk kveld!.
Les mer
Jon Henrik Larsen

Løvetann Expressen i gang:

SALTFJELLET: Border Collien "Martin" trives svært godt på veien i bobil ilag med matmor og matfar. Men i går ble det i varmeste laget. Se første episoden av Salangen-Nyheters sommerproduksjon "Løvetann Expressen".
Se sendingen her
Jon Henriks iMac

SN Produksjon:

SJØVEGAN: Selv om det er sommerferie fra små og store nyhetssaker i Salangen og Lavangen, kan du følge redaktøren og to andre ansatte i Salangen-Nyheter på landeveien, for å finne små saker fra grasrota i sommerweb-tv programmet "Løvetann-Expressen".
Les mer
 
skolestartvgsforside

Mange elever har fått skoleplass:

TROMSØ/SJØVEGAN: Første inntaket for videregående skole i Troms er nå klart. Fylkesråd for utdanning er fornøyd med resultatet.
Les mer
fotjgjengerovergangforside

Også veiene skal være fine til helga:

SJØVEGAN: Natt til i dag lørdag ble gangfeltene i sentrum av Sjøvegan merket opp på nytt. Noe mange nå setter stor pris på.
Les mer
 
gorsasforside

Trivelig ved Gorsas-gammen:

ÅENG: Ved Åmomarka kan man finne den erverdige seterplassen som nå kjennetegnes som Gorsas-gammen. Per Hauglid håper interessen kan vokse utover sensommeren - med litt hjelp.
Les mer
klarforsykkelrittforside

Steinar klar for Tour De Andørja:

ANDØRJA/SJØVEGAN: I morgen lørdag blir det en folkefest i Sjøvegan-sentrum, når folkerittet av Tour De Andørja starter kl 11.30. Salangsværingen Steinar Kristoffersen (bildet) har ligget i hardtrening til rittet og stiller lørdag i mosjonsklassen.
Les mer
 
russiskutstillingforside

Anne på Lavangen bibliotek:

TENNEVOLL: Ferietiden er over oss, og Anne Strømmesen (bildet) på Lavangen bibliotek vil informere om sommeråpningstidene.
Les mer
flyturerforside

Helikopterdrift i Narvik:

SJØVEGAN: Under lørdagens sykkelritt fra Sjøvegan kan folk komme opp i lufta, og få se Sjøvegan og områdene rundt i fugleperspektiv.
Les mer
 
hybelmbig

Ungdom søker seg bopeler:

SJØVEGAN: Det er ikke ukjent at det er stor mangel på leiligheter flere plasser i Troms. Spesielt ikke når det nærmer seg starten av august måned, og skolestart for elever ved vidergående, universiteter og høgskoler.
Les mer
netcom4gdekningforside

Netcom med gladmelding til salangsværinger:

SJØVEGAN: Flere Netcom- kunder i Salangen kan nå glede seg over raskere internett på mobiltelefonen. 4G dekningen er nemlig på plass.
Les mer
 
maseskitt_forside

Måseterroren:

SJØVEGAN: Måseinvasjonen er på sitt høydepunkt, og utgjør for mange en irritasjon. Visste du at sjøfuglen dessuten kan skape skader på billakken din?.
Les mer
sykkelivannet_forside

Utenfor Lundkaia:

SJØVEGAN: Med Lundkaia på Sjøvegan ligger det noe som ikke er parkert akkurat der det skal. Hvis du ser nøye på bildet, kan du kanskje se hva som ligger der?.
Les mer
 
stedsnavn_forside

Veinavn i Salangen:

SJØVEGAN: Diverse veistrekninger i kommunen skal navngis innen 1. september i år, og i den anledning gis allmennheten anledning til å komme med innspill.
Les mer
miriamjensenforside

Kreftsyke Miriam:

SJØVEGAN: Miriam Jensen Bekkeli har diagnosen GIST (GastroIntestinal Stromal Tumor). Nå står hun frem og håper på å hjelpe andre med samme diagnose.
Les mer