Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 21. januar 2017

  • lrdag-2°C
  • sndag-3°C
  • mandag-4°C
Været i Salangen:
GarsnesBrygge_TarForm

Får skyhøye rangeringer:

GARSNES: Garsnes Brygge har de siste årene opplevd rekordhøye rangeringer fra sine gjester. I 2014 og 2015 hadde turiststedet en rangering på 9.1, mens de nå har gått opp til 9.3.
Les mer
Replikken_Forside2

Se "Replikken":

SJØVEGAN: Denne episoden av "Replikken" med Are Apeland inneholder flere gode nyheter. Blant annet fra Tor Lyngmo på Fjellkysten som kan fortelle om et arrangement som skal foregå på fredag 20. januar.
Les mer
iGenerasjon_forside_Trym

Se "iGenerasjon":

SJØVEGAN: I denne episoden av iGenerasjon tar Aleksander Walør kontakt med vokalist i Screenshot This, Trym Benjaminsen som kan avsløre at de har laget et album som har blitt sendt til USA til mastering.
Les mer
sokergaardsbrukforside

Vil etablere seg i regionen:

BEKKEBOTN: Mona Christine Henneman publiserte for kort tid siden en annonse på Facebook hvor hun skriver at hun er på jakt etter et drivverdig gårdsbruk. Gårdsbruket er til hennes sønn og hans familie som for tiden er bosatt i Bergen.
Les mer
Vebjørn_ingress

Elever fra Sjøvegan videregående skole:

SJØVEGAN: Vebjørn Strokkenes er en av to elever fra Sjøvegan videregående skole som er videre kvalifisert til andre runde i Filosofi NM, og i slutten av mars skal han og medelev An-Magritt Talseth til Fritt Ords lokaler i Oslo for andre runde av essay-konkurransen.
Les mer
 
SPIRE_INGRESS

Entreprenørskap på merdekanten:

ÅBREKKA: I dag arrangerer ni studenter i samarbeid med Spire Gratangen en workshop som de kaller Entreprenørskap på Merdekanten.
Les mer
gammeltilnyskoleforside

Skolen er ferdig:

HAMNVIK: I morgen torsdag 19.januar klokken 13:00 er det offisiell åpning av den nye skolen på Ibestad. Den nye skolen er topp moderne og ordfører i Ibestad kommune, Dag Sigurd Brustind ønsker alle velkommen på åpningen.
Les mer
 
miljømila2017_ingress

Vannforvaltning og naturmangfold:

TROMSØ/SJØVEGAN: 7. og 8. februar inviterer fylkesmannen i Troms til Miljømila 2017, som er et arrangement i form av en konferanse hvor tema i år er vannforvaltning og naturmangfold. Det er 5.gang Miljømila blir arrangert.
Les mer
bussveltforside

Sju skoleelever var med:

BRØSTADBOTN: Sju skoleelever fra videregående på Sjøvegan var ombord i bussen som veltet av fylkesvei 211 like i nærheten av Moan i Dyrøy tirsdag ettermiddag. Alle kom fra hendelsen uskadet.
Les mer og se videoinnslag
 
iGenerasjon_Forside1

Se iGenerasjon:

SJØVEGAN: Denne episoden av iGenerasjon tar Aleksander Walør kontakt med bloggeren Alexandra Emilie Dagfinrud fra Lofoten hvor de prater om det sosiale tabuet om menn med sminke.
Les mer
Lensmann_forsidebilde

Politireformen i Salangen:

SJØVEGAN: Politireformen har fått flere sinn til å koke, men lensmann i Salangen, Hans Roar Rasmussen kan fortelle at det ikke er første gang noe slikt har skjedd i kommunen, og forsikrer at det fortsatt blir å ta en stund før han slutter som lensmann.
Les mer
 
Ronald_studio_utsikten_ingress

Studioet til Ronald:

SALANGSVERKET: I kjelleren til Ronald Alertsen skrives det stadig musikkhistorie, han forteller at forespørslene står i kø fra musikere som vil spille inn sine låter i studioet hans; Utsikten studio.
Les mer
bernhardt_halvorsen_sola_ingress

Ordføreren i Lavangen:

FJORDBOTNEIDE: Ordfører i Lavangen, sauebonde og friluftsmann Bernhardt Halvorsen var lørdag formiddag på en fast skitur innover fjellet for å ønske sola velkommen.
Les mer
 
kjerringjuldagen_ingress

Kjerringjuldag på Krambuvika:

KRAMBUVIK: Lørdag 28.januar er det igjen duket for årets kjerringjuldag i Krambuvika. Dette er den trettene gangen museumslaget arrangerer denne gamle tradisjonen.
Les mer
startonsdagsrennetforside

Onsdagsrenn tilbake:

SELJESKOG: Det er bare å finne frem ski og staver når man nå starter opp igjen med de tradisjonelle onsdagsrennene. Rennene starter opp igjen 1.februar i Seljeskog.
Les mer
 

Lytt til vår Webradio


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider