https://www.sparebank1.no/nord-norge/

Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 28. august 2014

  • torsdag14°C
  • fredag14°C
  • lørdag15°C
Været i Salangen:
bardumartnaforside

Arrangørene er klare:

SETERMOEN: Til helga er det den 18. Bardumartnaen i rekken. Arrangørene er klare og kan blant annet skilte med mange utstillere.
Les mer
morkkirkeforside

Flere reagerte:

SJØVEGAN: Det går i mot den mørke tiden på året og det er mørkt sent på kveldene. Flere har observert at Salangen kirke er mørklagt om kveldene.
Les mer
Turneringsansvarlig Per Inge Pedersen ser frem til årets Coop Idrettsheia Cup. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Coop Idrettsheia Cup 2014:

SJØVEGAN: Fotballturneringen Coop Idrettsheia Cup er populær. Sålangt har over 20 fotballag meldt seg på til turneringen som går av stabelen om to uker.
Les mer
idagaapnerdeforside

Lundbrygga Pub på Sjøvegan:

SJØVEGAN: Etter at en lang sommer snart er gått forbi, åpner igjen lørdagskaféen på Lundbrygga i dag. Dette er for mange et etterlengtet samlingspunkt på lørdagene.
.
lydavisforside

Formannskapet i Lavangen:

TENNEVOLL: Formannskapet i Lavangen kommune har fått en søknad om støtte til lydavis for blinde. Rådmann Erling Hansen foreslår å innvilge støtte til lydavisen fra Norsk Blindeforbund Troms.
Les mer
uffkontainerforside

Kontainer blir flittig brukt:

SJØVEGAN: Du har kanskje sett denne grønne kontaineren på forskjellige plasser i sentrum av Sjøvegan og ute ved dagligvarebutikken på Medby?. Det har mange andre mennesker også gjort, og klærne blir kastet.
Les mer
lotteritilsynetforside

Oppfordring fra Lotteritilsynet:

SJØVEGAN: Det er ikke uvanlig at noen uker etter skolestart begynner elever ved skoler å samle inn penger til klasseturen. Dette kan de gjøre ved alt fra flaskeinnsamling til basar. - Det er regler som gjelder her også, sier Trine Levanger (bildet) ved Lotteritilsynet.
Les mer
kirkeringningforside

Folk har lurt på hva som har skjedd:

SOLØY: Flere ganger igjennom dagen torsdag ringet kirkeklokkene fra Lavangen kirke. Det var både innringing til begravelse, bryllup og gudstjeneste i løpet av en dag.
Les mer
alpinbesokforside

Bardu Alpinklubb hadde:

SETERMOEN: Forleden dag hadde Bardu Alpinklubb besøk av teknikklandslagstreneren Christian Mitter. Det ble et interessant møte i bakken i Steilia.
Les mer
Picasa

Nettavisens lokaler torsdag:

SJØVEGAN: Innimellom dukker det opp sjeldent besøk i redaksjonen til Salangen-Nyheter. Denne gangen var det hunden "Anna" som var ute på sosialisering med matmor.
Les mer
skoleforside

Første skoledag på ny skole:

SJØVEGAN: Torsdag morgen startet med flott vær, og mange spente skolebarn. De skulle endelig få starte på den flotte nye skolen, og hadde store forventninger.
Les mer
vilfolgemedforside

Politiet med henstilling til billister:

SJØVEGAN: Politiet i Salangen går ut med en klar oppfordring til alle billister i disse skolestart-tider. - Vi henstiller alle trafikkanter om å være årvåken og oppmerksom, sier politiførstebetjent, Roald Berntsen (bildet).
Les mer
ingenkjaeremorforside

Serine fra Salangen fikk:

SJØVEGAN: Serine Løvberg fra Salangen ville forandre sitt forbruk av penger og shopping, og fikk mulighet til å delta i tv-serien "Ingen kjære mor". Tirsdag kan du se henne på tv-skjermen.
Les mer
 
salangenlogo

Flere innbyggere i Salangen:

SJØVEGAN/TENNEVOLL: De ferske tallene fra Statistisk Sentralbyrå (SSB) viser at Salangen kommune nok en gang har en positiv økning i innbyggertallet. Det er derimot ikke så positive tall for Lavangen.
Les mer
spillerpaagarsnesforside

Tom og Torgrim:

GARSNES: Lørdag blir det god musikk på Garsnes Brygge igjen. De lokale trubadurene Tom og Torgrim skal spille til ut i de små timer.
Les mer
 

Siste WebTV- sendinger


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider