Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 25. september 2017

  • mandag15°C
  • tirsdag16°C
  • onsdag15°C
Været i Salangen:
GratangenBliMe

Nasjonalt tiltak som fremmer inkludering:

GRØSNES: Fredag formiddag var barn og unge fra Gratangen være med å danse i forbindelse med "BlimE", som er et tiltak mot mobbing, og støtter vennskap og samhold i regi av barne-TV kanalen NRK Super.
Les mer og se videosnutt
IngenVeiTilbake_Forside

Turiststasjonen utbedrer hyttene sine:

SJØVEGAN: Lapphaugen Turiststasjon pusser opp soverommene på to av hyttene sine. Det er totalt fire soverom som skal få seg et strøk maling under oppussingen.
Les mer
OdaRosegOlsen_Forside

Sjøvegan VGS kutter ut Water for Life:

SJØVEGAN: Etter å ha støttet opp om prosjektet "Water for Life" i ti år har Sjøvegan videregående skole nå valgt å kutte samarbeidet til fordel for Operasjon Dagsverk.
Les mer
20aar_MH_jubileum_ingress

Jubileum for Mental Helse Salangen:

SJØVEGAN: Fredag 15. september var den store dagen. På dagen for 20 år siden startet Mental Helse Salangen. Over 70 mennesker var tilstede på festen hvor det både var underholdning og servering.
Les mer og se videoinnslag
5909396_36214032

Skal ha åpen gård:

HAUGVANG: Lyder grønnsakssuppe laget av nyhøstet ingredienser fra en grønnsakshage, hjemmelaget smoothie og ridning spennende ut? Da har Sonja Svane Johnsen en gladnyhet til det glade folkeslaget i Salangen.
Les mer
 
Natokaia_ingress

NATO-kaia i bruk igjen:

SJØVEGAN: Sjøvegan Maskin og Transport AS har tatt i bruk NATO-kaia på Sjøvegan for å kunne ta i mot lastebåter med masser og nødvendig utstyr de trenger til sine pågående prosjekter i området.
Les mer
Lavangen_OsloMarathon_Forside

Representerte Lavangen Idrettsforening

OSLO: I helga var Ahmed, Asmaa og Mobaraak Jaly fra Lavangen i Oslo og deltok på BMW Oslo Maraton 2017. De fikk alle gode plasseringer i sine respektive klasser, med forholdsvis 7. -, 15. -, og 4. plass.
Les mer
 
sif_turn_trenger_trenere_ingress2

SIF-Turn søker engasjerte mennesker:

SJØVEGAN: SIF-Turn har slått på søkerlysene etter folk med trenere i magen som har tid og engasjement til å være med på å skape turnglede og godt samhold. Isabel Sørensen håper mange vil prøve seg, da spesielt menn.
Les mer
Jan_Ivar_Trones_konservator_ingress

Sør-Troms Museum med ny konservator:

SJØVEGAN: Sør-Troms museum har nå ansatt ny konservator på Sjøvegan. Jan Ivar Trones er opprinnelig fra Bodø og er utdannet arkeolog med lang fartstid innen arkeologi og annet arbeid tilknyttet museum og kulturminneforvaltning.
Les mer
 
seniordans_ingressss

Klart for dans for de godt voksne:

SJØVEGAN: I kveld mandag 18. september er det duket for en ny sesong med seniordans. Seniordansinstruktørene ønsker både gamle og nye deltakere hjertelig velkommen.
Les mer
BesokAvBrannbil_Forside

Lekende lærdom om brannvern:

SJØVEGAN: Brannvern er en veldig viktig del av hverdagen, og bør læres så tidlig som mulig. I anledning Brannvernuka inviterer brannvesen over hele landet til åpen brannstasjon, men i Salangen blir det annerledes.
Les mer
 
Kulturminnedag2017_Forside

Kulturminnedag 2017:

SALANGSVERKET: Lørdag 16.september ble Kulturminnedagen arrangert i ruinparken ovenfor Salangsverket. Det var Frode Hansen ved Sør-Troms Museums avdeling Salangen som holdt tale for dagen.
Se videoreportasje
Velvet_gjenoppstar_ingress

Masse aktiviteter ut året:

SJØVEGAN: Salangen Røde Kors Ungdom sitt styre er kommet på plass, og aktivitetsplanene ut året har også blitt bestemt. - Vi har det vanlige her, men det kommer også masse tøft utover året, sier Odin Jøtulhaug.
Les mer
 
Kvalitetskoordinator_Forside

Salaks søker kvalitetkoordinator:

SJØVEGAN: Salaks AS har nå utlyst stilling hvor de søker kvalitetskoordinator. Stillingen går i hovedsak ut på å gjøre internkontroller og sertifisering. De tilbyr konkurransedyktige betingelser og kontor i Salangen.
Les mer
gründerprisen2018_ingress2

Gründerprisen 2018:

SJØVEGAN: Det søkes nå etter gründere og ildsjeler fra lokalsamfunnet rundt i Norge til å bli kandidater til Gründerprisen 2018. Kjenner du noen som gjør en innsats i lokalsamfunnet og fortjener litt ekstra heder?
Les mer