Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 26. mai 2015

  • tirsdag12°C
  • onsdag12°C
  • torsdag6°C
Været i Salangen:
farligveiforside

Beboerne på sørsia:

OTTERÅ: På Fylkesveg 152 har det nylig rast ut en stor stein ned i grøfta ved veibanen. - Det kan bli katastrofalt om en slik stein skulle treffe en bil, sier beboer Nils Arne Sjøseth.
Les mer
sntv21mai

Gjester og lokale innslag:

SJØVEGAN: Torsdag ettermiddag klokken 17.00 gikk Salangen-Nyheters web-tv program "SN-TV" på luften. Med lokale innslag, gamle bilder og historier og vær-melding igjennom en halvtimers sending.
Klikk her for å se sendingen
klareforquizkveld

Vårhygge på kroa:

SJØVEGAN: I morgen fredag er det nok en gang tid for quiz på Brygga Kro og Pub. Det hele starter som alltid klokken 21.30.
Les mer
hjemmeetterturforside

Pensjonistene i Lavangen er klar:

TENNEVOLL: Det er planlagt en ny tur til syden og solfyllte Grand Canaria for glade pensjonister i Lavangen. 4.februar til neste år går flyet. - Dette er svært populære turer, og stadig flere vil være med, sier leder for Frivillighetssentralen i Lavangen, Kolbjørn Sjøseth.
Les mer
viblirflereforside

- Svært hyggelig, sier ordføreren:

SJØVEGAN: Ved siste kvartal i 2014 var det 2219 innbyggere i Salangen. Etter første kvartal i 2015 er det blitt 2234 personer, altså en økning på 15 personer. Dette viser tall fra SSB.
Les mer
nyttrotforside

Forurensing av felles arealer:

SJØVEGAN: Den senere tid har det utviklet seg til å bli en ulovlig dumpingplass for hageavfall på Salangsverket. Til og med rivningsavfall er blitt dumpet der denne uka.
Les mer
sntv-onsdag20mai

Gjester og lokale innslag:

SJØVEGAN: Onsdag ettermiddag klokken 17.00 gikk Salangen-Nyheters web-tv program "SN-TV" på luften. Med lokale innslag, gamle bilder og historier og vær-melding igjennom en halvtimers sending.
Klikk her for å se sendingen
 
nybokforside

Nettavisen Salangen-Nyheter:

SJØVEGAN/OSLO: I 2013 gav Gyldendal Norsk forlag boken "Statsråd vant spekeskinke" av Atle Antonsen og Johan Golden. I boken var fem saker fra nettavisen Salangen-Nyheter tatt med og omtalt. Nå til høsten kommer en ny bok i samme sjanger, men med overskrift fra Salangen-Nyheter på forsiden.
Les mer
Jon Henriks iMac

Veikrysset på Fossbakken:

FOSSBAKKEN: Statens Vegvesen i samarbeid med Lavangen kommune, skal lage en detaljereguleringsplan for utbygging av kollektivknutepunkt og muligheter for kjettingplass ved Fossbakken.
Les mer
 
nyavfallsplassforside

Her kan du kvitte deg med hageavfall:

SJØVEGAN: Det har vært mye uklarheter og frustrasjoner hos innbyggerne i Salangen, da det ikke har vært klart hvor hageavfall kunne deponeres. Nå er det endelig avklart og forleden kunne den nye plassen for hageavfall åpnes i Elvelund.
Les mer
fotturforside

Tur fra Lia til Meganberget:

TENNEVOLL: For alle turinteresserte i Lavangen og Salangen blir det fottur på 2.pinsedag. Turen starter fra Lia i Lavangen og går til Meganberget. De som ønsker lengre tur kan gå fra Lia til Lavangsnes.
Les mer
 
kimhaakon-forside

Aps Kim Håkon vil ha:

SJØVEGAN: Arbeiderparties 5.listekandidat til høstens kommunevalg, Kim Håkon Pedersen (bildet) vil ha sterke og livskraftige grendesamfunn i fremtiden. - Vårt mål er at så lenge det bor folk i bygdene skal ikke kommunale veier privatiseres og gatelys slukkes, sier Pedersen.
Se videointervju
sntv-ettermiddag

Gjester og lokale innslag:

SJØVEGAN: Tirsdag ettermiddag klokken 17.00 gikk Salangen-Nyheters web-tv program "SN-TV" på luften. Med lokale innslag, gamle bilder og historier og vær-melding igjennom en halvtimers sending.
Klikk her for å se sendingen
 
minikonsertforside

Kulturskolen i Salangen:

SJØVEGAN: 10.juni skal det arrangeres ”vårslepp” i Salangen kulturhus. Elevene på Salangen kulturskole skal stå for musikalsk underholdning.
Les mer
sommerforside

Lars-Kai har inntatt solstolen:

SJØVEGAN: Butikksjef Lars-Kai Nordmo venter nå på at go været skal komme. På Felleskjøpet har de som vanlig fått opp det populære sommerteltet, og der befinner det seg masse fint.
Les mer
 

Siste WebTV- sendinger


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider