Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 26. oktober 2014

  • søndag6°C
  • mandag4°C
  • tirsdag2°C
Været i Salangen:
utemednysingel-forside2

Regionalt band:

ASTAFJORD-TV/ÅRSTEIN: Bandet «Sweet Scarlet» slapp fredag sin nyeste singel "Escape". - Denne singelen er vår første singel, og vårt første steg som gruppe, sier vokalist Cornelius Hermansen.
Se Astafjord-TV
tanketreningforside

Kursholder til Salangen i dag:

SJØVEGAN: Birgit Semundseth (bildet) er mental trener, og i kveld tirsdag besøker hun Salangen for å lære foreldre å styrke barns selvtillit.
Les mer
vakkerhimmelforside

Nydelig skue for den interesserte:

SJØVEGAN: De som var ute og gikk seg en kveldstur forleden i Salangen, fikk en spesiell opplevelse når de så opp på himmelvelvingen. Nordlyset raste over Salangen...!
Les mer
salangen-20okt-2014_AVIS

Sak oppe i kommunestyret:

SJØVEGAN: Mandag var det kommunestyremøte i Salangen. På møtet ble det diskutert og debatert forskjellige saker, blant annet hvordan evalueringen av renoveringen av Salangen skole skal gjennomføres. SN Produksjon overførte møtet, og du kan se opptaket her.
Klikk her for å se opptaket
storleietakerforside

Consortzio utvider på Elvenes:

ELVENES/SJØVEGAN: Fredagen ble nok en stor leieavtale underskrevet, som innebærer at selskapet Consortzio Italia 2000 skal leie av fasiliteter i tre år fram til høst 2017 hos Arena Elvenes AS. Avtalen som nå ble underskrevet innebærer leie av messebygg og sanitærbygg som i dag befinner seg på Elvenes.
Les mer
Jon Henriks iMac

SIF Fotball:

SJØVEGAN: Det at "gutan" er rykket opp til 3.divisjon i fotball skal selvsagt feires. Til helga arrangeres årets store fotballfest på Medby grendehus.
Les mer
utforkjoringsandberganforside

Personbil med fører:

VASSHAUG: Føreren av en Volkswagen- personbil havnet i veigrøfta ved oppkjøringen til Sandbergan på Sjøvegan søndag kveld.
Les mer
OSLO  20110608.Oppdrag for TV-aksjonenBilder av b¯ssebÊrereFoto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

TV-aksjonen "Bli med":

SJØVEGAN: Årets TV-aksjon i Salangen er over for denne gang. Alle bøssebærere er kommet inn, og det samlede resultat for bøssene er i Salangen totalt 80.044 kroner. I Lavangen kom det inn 40.644 kroner igjennom bøssene.
.
1destobias

Humor- serie på web-tv:

SJØVEGAN: Flyplassjæfen på Elvenes, Tobias van der was (bildet) er på helt andre plasser enn på flyplassen. Han gjør mange rare ting som blant annet å måle opp eiendommer for kommunen i forbindelse med eiendomsskatten. Du kan se alle episodene her hos oss!
Klikk her for å se episodene
baatanloplordagforside

Havnenytt fra Sjøvegan:

SJØVEGAN-SENTRUM: Lørdag formiddag i 10.30-tiden ankom båten "M/s Folla" Sjøvegan. Båten skulle levere varer på Henriksenkaia.
Les mer
aapnerfotostudioforside

Fotograf på Sjøvegan holder:

SJØVEGAN: Sjøvegans nye fotograf, Hilde Elisabeth Haug Larsen er klar for å ta i mot nye og gamle kunder i sitt nye fotostudio i Landbrukets hus. I morgen lørdag er det nemlig åpent hus!.
Les mer
 
tvaksjonenimorgenforside

Oppfordring fra varaordføreren:

SJØVEGAN: I morgen ettermiddag er det årets TV-aksjon. Du vil få besøk på døra de av smilende mennesker med en bøsse i hånda. - Alle må ha kontantene klare når bøssebærerne kommer. Vann er viktig for alle i verden!, sier aksjonsleder og varaordfører Jon Myrmel.
Les mer
Jon Henriks iMac

Stor dag for Salangen- samfunnet:

SJØVEGAN: En tydelig stolt ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo kunne endelig klippe det røde båndet, som et symbol på at Salangen skole nå endelig er offisielt åpnet etter en lang renoveringsprosess.
Se videoreportasje
 
sokerfolketbig

Feirer igjennom helga:

SJØVEGAN: Den lokale Sport1- butikken på Sjøvegan feirer 10 år som butikk på Sjøvegan. - I helga tilbyr vi kaffe og kaker til kundene, sier daglig leder Brita Sagerup.
Les mer
fremdelesrikestforside

Oppdrettsgründer holder stand:

SJØVEGAN: Odd Bekkeli holder fremdeles stand på formuetoppen i Salangen. Bekkeli er god for 51,9 millioner kroner.
Les mer
 

Siste WebTV- sendinger


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider