Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 23. juli 2016

  • lrdag25°C
  • sndag19°C
  • mandag20°C
Været i Salangen:
Mjosundet_Forside

Rasteplass blitt søppelfylling:

GRØTLAND: Rasteplassen som befinner seg et lite stykke unna Mjøsundbura har blitt brukt som søppelfylling der det har blitt kastet alt fra datamaskiner til motorer.
Les mer
grilltour_ingress

Kaldt vær, varm mat:

SJØVEGAN: Salangsværinger som gikk i Sjøvegan-sentrum i går formiddag kunne kjenne lukta av nystekte burgere og høre musikk like ved inngangen til Coop Extra. Det var nemlig Coop Extra Grill Tour som var innom og delte ut smaksprøver.
Les mer
hybelmbig

Ungdom søker seg bopeler:

SJØVEGAN: Det er ikke ukjent at det er stor mangel på leiligheter flere plasser i Troms. Spesielt ikke når det nærmer seg starten av august måned, og skolestart for elever ved vidergående, universiteter og høgskoler.
Les mer
NyheterEtiopisk10

Salangen-Nyheter presenterer:

SJØVEGAN: Nettavisen Salangen-Nyheter har ukentlige nyhets-web-tv sendinger på språket Amharisk, mest kjent som Etiopisk. Lidia Nezif (bildet) er nyhetsanker i nyhetene.
Klikk her for å se sendingen
TourDeAndorja-2016-Forside

Tour De Andørja:

SJØVEGAN: På lørdags morgen startet sykkelrittet i forbindelse med Tour De Andørja her på Sjøvegan sentrum. I et samarbeid med Aktiv Event i Harstad var Salangen-Nyheter tilstede og streamet starten direkte som ble vist på storskjermen på målområdet på Engenes.
Se sendingen
 
4932615_1639434

Sommertilbud til barn og unge:

SJØVEGAN: Det florerer av sommeraktiviteter for barn og ungdom i Salangen denne varme sommeren. Barne- ungdoms og familiedirektoratet har gitt et tilskudd til Salangen kommune for å gi barn og unge et gratis aktivitetstilbud under ferien.
Les mer
kirkesak_uklipt_gress_ingress

Trenger en liten stuss:

SJØVEGAN: Uansett hvor sommerlig det blir med tykt, fint grønt gress, så kan det fort bli for mye av det gode. Salangsværinger har kommentert på gresset som vokser på kirkegården i Salangen og påpekt at den trenger en stuss.
Les mer
 
havfiskedagen_Dyroy_ingress

Havfiskedag i Brøstadbotn:

BRØSTADBOTN: Dyrøy Jeger og Fisk arrangerer Havfiskedag i helga i Brøstadbotn. - Dette er mest for barn og unge, og vi har kjøpt inn fiskestenger til de som ønsker å være med, sier Martin Espejord.
Les mer
OffisiellApningA_Forside

Åpning av ny Zip-Line:

SALANGSDALEN: Tidligere denne uka åpnet Polar Park deres nye Zip-Line på 600 meter. Ordføreren i Bardu Toralf Heimdal var en av de første til å hoppe utfor. - Det var helt fantastisk, gav skikkelig magesus, og dette er virkelig å anbefale, sier Heimdal etter å ha fått bena trykt på bakken.
Se videoinnslag
 
overvåker_lakselus_ingress

Sjekker for lakselus:

SJØVEGAN: Havforskningsinstituttet driver for øyeblikket med overvåking av lakselus i hele Norge, og nå har de kommet til Sjøvegan. - Så langt vi har sjekket har det vært mindre lus her i nord, sier Hans Victor Koch.
Les mer
pubben_stenger_ingress

Tar en velfortjent ferie:

SJØVEGAN: Sommeren er her og mange tar ferieturer. Det gjøres også innen utelivsbransjen i Salangen. - Nå legger vi inn årene vår med en lang ferie, men du skal ikke se bort i fra at vi kommer tilbake, sier pubvertene Asle og Johanne Hansen på Brygga Kro og Pub.
Les mer
 
NyheterEtiopisk_4juli-2016

Salangen-Nyheter presenterer:

SJØVEGAN: Nettavisen Salangen-Nyheter har ukentlige nyhets-web-tv sendinger på språket Amharisk, mest kjent som Etiopisk. Lidia Nezif (bildet) er nyhetsanker i nyhetene.
Klikk her for å se sendingen
VartBraLenge_Forside

Feiret gullbryllup i Salangen:

SJØVEGAN: Ekteparet Elling Myhre og Kari Myhre reiste til Salangen for å feire gullbryllupet sitt under årets Millionfisken.
Les mer
 
SommerPatrulje_Forside[1]

Sommerpatruljen til LO i Salangen:

SJØVEGAN: Kenneth Fagerås og Joakim Dalen er medlem av LOs sommerpatrulje som tok turen til Salangen for å besøke bedrifter med unge ansatte for å informere dem om sine rettigheter og krav.
Les mer
LineMariKristiansen_Forside

Spilt inn musikkvideo i London:

LONDON/SETERMOEN: I mai var Bardu-artisten Line Mari Kristensen i London for å spille inn musikkvideo til låten «Crush». Kristensen er veldig fornøyd med videoen.
Les mer og se videoen her!
 

Lytt på Radio


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider