Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 6. mai 2016

  • fredag7°C
  • lrdag10°C
  • sndag7°C
Været i Salangen:

SN-TVpaHjul_6mai_Forside

God helg fra SN-TV:

SJØVEGAN: "SN-TV På Hjul" var ute i Salangen for å finne de viktigste nyhetene. Jon Henrik Larsen er kveldens programleder som tar oss gjennom det som skjer på Sjøvegan.
Klikk her for å se sendingen
UngeSelgere_Forside

Unge selgere:

SJØVEGAN: To unge gutter fra Salangen skole var ute og solgte annonseplass på den oppkommende skoleavisen som 6. klasse produserer hvert år. Klassen sparer pengene til å kunne gå på leirskole.
Les mer
SN-TVPaHjul-2mai_Forside

Spenning og humor:

SJØVEGAN: "SN-TV På Hjul" har vært opptatt i helga med spenning og humor, med artisten Mona Digre og russerevyen. Det har vært en fantastisk helg og folk gjør seg klar til en ny uke.
Klikk her for å se sendingen
Russerevy_Forside

Russen imponerte med revy:

SJØVEGAN: Lørdagens russerevy «I kveld med Fyllis» var en pangstart for den kommende russetiden for avgangselevene ved Sjøvegan videregående skole. Elevene leverte en vittig revy med mange kreative innslag.
Les mer
HaddeBasar_ReddSkolen_Forside

Engasjerte jenter hadde basar:

SJØVEGAN: På lørdag hadde åtte jenter fra Salangen skole arrangert basar på lysthuset i Salangen kulturhus.
Les mer
 
Nakandetplantes_Forside

Plantingen har startet:

SJØVEGAN: Våren er kommet og noen har allerede begynt plantingen av margarita og stemorsblomstre. - Disse er veldig populær nå på grunn av at de tåler litt kulde, sier Susanne Haugen.
Les mer
Rivningavkai_Forside

Leveransestopp over Henriksenkaia:

SJØVEGAN: Nå som Henriksenkaia er helt borte har flere kaibrukere måtte se seg etter andre løsninger i forhold til leveranse av varer. Cato Sørensen i Sjøvegan Maskin og Transport var en forbruker av kaia og har allerede sett etter nye løsninger.
Les mer
 
SindreKlarTilKamp

Sindre er klar til kamp:

IDRETTSHEIA: Sindre Bertin Pedersen er klar til årets første hjemmekamp på Idrettsheia. Han står allerede klar på tribunen for å heie frem favorittlaget SIF-Fotball, som i dag møter Ishavsbyen klokken 15.00.
Les mer
1mailavangenbig

Arbeidernes frihetsdag:

TENNEVOLL: I år har Lavangen Arbeiderparti ansvaret for 1.mai- arrangementet for kommunene Lavangen, Salangen og Gratangen. - Du trenger ikke partibok for å komme, sier Svenn Ole Wiik og ler.
Les mer
 
Fredagskveld_Forside_29april

Programmmet "Fredagskvelden":

SJØVEGAN: SN-Radio gjennomførte fredag kveld den tredje web-TV sendingen av "Fredagskvelden". Både hilsninger, plateønsker og intervjuer ble sendt ut. I denne sendingen var temaet levende musikk.
Klikk her for å se sendingen
SN-TVPaHjul_Forside_29april

Morgenstemning i Salangen:

SJØVEGAN: "SN-TV På Hjul" starter sendingen med en skikkelig morgenstemning. Det har vært nydelig vær i hele dag og innbyggerne i Salangen gjør seg klar for helga.
Klikk her for å se sendingen
 
Russeavisen2016

Ryktebørsen:

SJØVEGAN: Årets russ ved Sjøvegan videregående skole er stolt over å presentere russeavisen som virkelig skiller seg ut fra tidligere år. Russeavisen er mulig å finne på årets russerevy og overskuddet vil gå til kreftforeningen.
Les mer
StopingPlatting_Forside

Inngangen er sperret:

SJØVEGAN: På grunn av dårlig forhold i fjor høst kunne ikke støpingen bli gjennomført fremfor inngangen til SFO-avdelingen ved Salangen skole. Nå står de klar til å fullføre oppgaven på en skikkelig måte.
Les mer
 
Salgsbod_Forside

Solgte håndverks gjenstander:

SJØVEGAN: Elevene i arbeidslivsfag 8.trinn ved Salangen skolle hadde salgsbod utenfor dagligvarebutikkene i går for å tjene inn penger til klasseturen.
Les mer
dagsenteret_ingress

Vil gjerne ha flere brukere:

SJØVEGAN: Det er et halvt år siden dagsenteret åpnet i Salangen på toppen av bo- og eldresenteret. Aktivitørene sier at med bare tre brukere er resultatet svært givende, men de skulle gjerne hatt inn flere.
Les mer
 

Lytt på Radio


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider