Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 26. mai 2016

  • torsdag10°C
  • fredag15°C
  • lrdag16°C
Været i Salangen:
PaHjul_25mai_Forside

Kultur, underholdning og politikk:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "SN-TV På Hjul" har vi innslag av kultur, politikk og underholdning. Var nære venn Aleksander Walør har vært ute og funne de mest interessante sakene i dagens sending.
Klikk her for å se sendingen
tinestafettforside

Salangen skole:

IDRETTSHEIA: Den 31. mai skal Salangen skole arrangere Tinestaffeten og aktivitetsdag på Idrettsheia. De inviterer skoler fra Lavangen, Gratangen, Dyrøy og Ibestad kommune til å være med.
Les mer
BraSesongStart_Fotball_Forside

Bra sesongstart:

SJØVEGAN: Forrige helg hadde Salangen IF Fotball hjemmekamp på Idrettsheia mot Kirkenes. Seieren vippet allerede mot Salangen etter første omgang. Fotballspillerne Sindre Eggen og Iver Sagerup sier at fotballduoen Mats Nordmo og Erik Lomås er nøkkelen.
Les mer
Handelsmesse_Forside

Folk er fornøyde med:

FINNSNES: Lørdag var den første åpningsdagen for den nye gave- og handelsmessa på Finnsnes. Messesjef Kim Hauglid var fornøyd med oppmøtet og de ulike standene.
Se opptak sv direktesendingen
Klesbyttedagen_Forside

Hjelp Dina med å finne den nye sommerkjolen:

SJØVEGAN: Denne uka ønsker Dina Bergseth Bay (bilde) å holde søndagsåpent i kafeen da hun arrangerer Den Store Klesbyttedagen. På grunn av at det har vært få interesserte er hun redd for å måtte avlyse arrangementet.
Les mer
LagogForening_Fredagskvelden_Forside

Programmmet "Fredagskvelden":

FINNFJORDBOTN: SN-Radio gjennomførte "Fredagskvelden" fra Finnfjordbotn i Lenvik. Både hilsninger, plateønsker og intervjuer ble sendt ut. I denne sendingen var temaet lag og foreninger som ble sendt direkte fra Midt-tromshallen.
Les mer
SN-TVpaHjul_Forside_20mai

Høyt og lavt:

SJØVEGAN: "SN-TV På Hjul" var høyt og lavt i dagens utgave. Vi ønsker å presentere dagens programleder Hanna Khaled som gjorde en utmerket jobb med å ta oss gjennom dagens program.
Klikk her for å se sendingen
 
ForsteKruskveld

Generalprøve:

SJØVEGAN: Tusenkunstnerens forening har kommet inn i nye lokale og har allerede hatt sitt første kurs. - Du kan si at dette har vært en generalprøve for oss, men det ser ut som vi har fremtidige kunstnere her, sier Ellen Sørensen.
Les mer
VerstasjonForside

Tor Lyngmo vet været:

TENNEVOLL: Det er ikke alltid enkelt å vite hvordan man skal kle seg, men med den nye værstasjonen på Fjellkysten blir det enklere. - Det ville vært hyggelig for gjestene å vite om de skal ha med seg shorts eller stillongs, sier Tor Lyngmo.
Les mer
 
Rap4mationRussland_Forside

Rap4mation i Russland:

ARKHANGELSK: Rap4mation bestående av Hanne Dahlberg, Geoffrey Fagerli og Fredrik Stangnes er en veldig aktiv artistgruppe som beveger seg framover. Nå skal de blant annet spille på konsert i Arkhangelsk i Russland.
Les mer
kor2

Lokale kor skal holde:

TENNEVOLL: Nå på lørdag arrangerer Kjølenkoret vårkonsert i Lavangen kirke. De har et stort repertoar med gjester som Vårkvad og Finnsnes Korforening
Les mer
 
trepaagataforside

Resultatet fra 17. mai lotteri:

SJØVEGAN: Resultatet fra årets 17.mai lotteri er klar og kirkeverge Tonje Østvik gratulere alle vinnerne. Premiene kan hentes i kirkekontoret. - Jeg ønsker å gi en takk til alle de som har donert alle de flotte gevinstene, sier Tonje Østvik.
Les mer
gave_og-handelsmesse_ingress

Messe på Finnsnes i helga:

SJØVEGAN/FINNSNES: Gave- og Handelsmessa er en ny messe som messeleder Kim Hauglid (bildet) har hatt lyst til å arrangere siden i fjor. Til helga skal denne messa gjennomføres for første gang.
Les mer
 
olabillop_big

NNM i olabil i Lavangen:

TENNEVOLL: For andre sommer på rad skal NNM i olabilløp arrangeres i Lavangen kommune. Daglig leder, Jonas Rasmussen og styreleder, Geir-Ove Mortensen ønsker flere ildsjeler for å hjelpe til å få dette på plass.
Les mer
basarkafe

Basar på Fjellkysten i helga:

TENNEVOLL: Den årlige basaren som Lavangen Landsforening for hjerte og lungesyke arrangerer er så godt som klar. Leder for Lavangen LHL, Oddrun Kristiansen kan fortelle at forventningene allerede er veldig høy.
Les mer
 

Lytt på Radio


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider