Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 27. november 2014

  • torsdag2°C
  • fredag-1°C
  • lørdag1°C
Været i Salangen:
markedsplassen-logo
På nettavisens egne "Markedsplass" kan du som leser annonsere kjøp og salg!. Vi oppfordrer til å bruke bilder i annonsene for å gjøre annonsen mer attraktiv. De to siste annonsene ligger også på førstesiden av Salangen-Nyheter. Du finner "Markedsplassen" øverst i menyen på sidene. Velkommen innom!
.
takkerforsesongforside

Arrangerer julebord:

SJØVEGAN: På denne tiden starter julebordsesongen, også i Salangen. Lørdag 6.desember inviterer Andreas Utstøl og Garsnes Brygge til stort julebord og førjulsfest på kulturhuset i Salangen.
Les mer
hogmosakforside

Gratangens utvalgte plass:

ASTAFJORD-TV/GRØSNES: Morgans Skip i Gratangen kommune er fjerde sted som blir en del av imella-ruta. Alle kommunene og regionrådet i Sør-Troms utvikler i samarbeid opplevelsesruta. Søndag blir det Imella-markering på Grøsnes.
Se Astafjord-TV
kalenderRodeKors

Julemesse på SAFA:

SJØVEGAN: Adventstiden nærmer seg, og alle med sans for lukeåpning må nå skynde seg å sikre seg årets adventskalender fra Salangen Røde Kors.
Les mer
aarbokfor2014-forside

Tydelig stolt historielag:

SJØVEGAN: I år gis den 30.utgaven av Årbok for Salangen ut. Det var en stolt redaktør Jostein Sagerup (t.h) og leder i Salangen Historielag, Eliseus Rønhaug (t.v) som i går kunne presentere boka for nettavisen.
Les mer
julemesseforside

Salangen Husflidslag arrangerer:

SJØVEGAN: Lørdag som kommer er Salangen Husflidslag klar igjen for å være arrangør for en interkommunal husflidsmesse i Salangen kulturhus.
Les mer
gilittavditt-forside

Coop med eget solidaritetsfond:

ASTAFJORD-TV/SJØVEGAN: Vil du gi litt av ditt neste gang du panter bokser og flasker på Coop Extra på Sjøvegan, trenger du bare trykke på den gule panteknappen. Da går pengene til noen som antakelig trenger dem mer enn deg. I Bolivia for eksempel.
Se Astafjord-TV
nyebilderbig

Salangen Demensforening:

ASTAFJORD-TV/SJØVEGAN: Salangen Demensforening er en av flere lokalforeninger som får ordningen aktivitetsvenn for demente. Dette er et prosjekt finansiert av midler fra TV-aksjonen igjennom Nasjonalforeningen for folkehelsen. - Vi håper folk i Salangen kan tenke seg og være aktivitetsvenn, sier leder Agnes Amundsen i Salangen Demensforening.
Se Astafjord-TV
eksplosivopplevelseforside

Musikkrefter i Salangen:

SJØVEGAN: Etter suksessen i vår og sommer med lokale musikere i Pink Floyd- tribute, blir det nok en gang et gjensyn i Salangen kulturhus i år. Det skjer like før julekvelden.
Les mer og se video
Jon Henriks iMac

Salangen-Nyheter presenterer:

SJØVEGAN: Nettavisen Salangen-Nyheter har ukentlige nyhets-web-tv sendinger på språket somalisk. Her er denne ukas nyhetssending. Hani Aweys (bildet) er nyhetsanker i nyhetene.
Klikk her for å se sendingen
skakkforside

Telefonlinjemast:

TVERSETH: Bekymrede billister har i lengre tid sett en aldeles skakk telefonmast i svingen ved Tverseth i Salangen. Nå er de redd for følgende hvis den faller ned.
Les mer
 
brunostbig2

Nærbutikken Salangsverket:

MEDBY: Nærbutikken på Medby som er drevet av Lisbeth Aamo Knutsen og Per-Willy Knutsen stenger dørene tidligere enn først anntatt. - Vi har vår siste hellidagsåpent i dag, og imorgen begynner vi opphørssalget, sier Knutsen til nettavisen.
Les mer
Jon Henriks iMac

I Lavangen:

ASTAFJORD-TV/TENNEVOLL: Amalie Mikalsen Antonsen (bildet) er ny varaordfører i barnes og unges kommunestyre i Lavangen kommune. Ny ordfører er Stian Pettersen.
Se Astafjord-TV
 
julepyntanitasforside

Anitas blomster før jul:

SJØVEGAN: Det er mye mer enn bare blomster man finner innenfor dørene til Anitas Blomster på Sjøvegan. Nå har Anita, Susanne og Stine funnet frem julepynten.
Les mer
Jon Henriks iMac

Medlemmer i kooperativen:

ASTAFJORD-TV/TENNEVOLL: Kjølenkorets førjulskonserter i regionen er godt i gang. Søndag er det konsert i Salangen kirke. Medlemmer i Coop er heldig og får billige billetter til konserten.
Se Astafjord-TV
 

Siste WebTV- sendinger


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider