Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 18. desember 2014

  • torsdag-6°C
  • fredag-10°C
  • lørdag-9°C
Været i Salangen:
markedsplassen-logo
På nettavisens egne "Markedsplass" kan du som leser annonsere kjøp og salg!. Vi oppfordrer til å bruke bilder i annonsene for å gjøre annonsen mer attraktiv. De to siste annonsene ligger også på førstesiden av Salangen-Nyheter. Du finner "Markedsplassen" øverst i menyen på sidene. Velkommen innom!
.

unknown

Kommunestyret i Lavangen:

TENNEVOLL: I årets siste kommunestyremøte i Lavangen la gruppeleder og ordførerkandidat for Ap, Kristine Haugen fram forslag om å bevilge 500.000 kroner for å starte rehabilitering av Lavangsheimen. Dette ble kontant avslått av en samla posisjon.
Les mer
fotoutstillingbrygga

Salangen Fotoklubb:

SJØVEGAN: Salangen Fotoklubb arrangerer denne helga en egen utstilling av bilder i kafelokalene på Sør Troms-museum på Sjøvegan.
Les mer
svaertkaldtforside

Graderstokken rundt -15:

LØKSEBOTN: De siste to dagene her i Salangen har vært kalde. På enkelte steder i kommunen har graderstokken vært over -18 grader.
Les mer
sikretsegpassforside

Millionfisken-2015:

SJØVEGAN: I går kveld startet salget av festivalpass til neste års Millionfisken. Birgith Martinsen var den første som kjøpte seg festivalpass.
Les mer
premierebeatoftheheart

Premierefremføring på melodi:

ASTAFJORD-TV/SJØVEGAN: Tor Sigurd Larsen og hans sangvenner hadde i går kveld premiere på melodien "Beat of the heart" som er skrevet av Gunnar Sæbø. Fremførelsen løftet virkelig taket på den gamle Lundbrygga.
Se Astafjord-TV
stjernadeltutforside

Prisen "Årets Salangen-stjerne":

SJØVEGAN: Også i år skal nettavisen Salangen-Nyheter dele ut prisen "Årets Salangen-stjerne". Den 18.desember skal prisen deles ut. Redaktøren trenger fortsatt hjelp fra dere lesere til å komme med forslag til kandidater til prisen. I fjor var det SAFA og Anna Aglen Løkse (bildet) som fikk prisen.
Les mer
Lavangen-11-desember-2014-AVIS

Siste møte i år:

FJELLKYSTEN: Torsdag var det kommunestyremøte i Lavangen. På møtet ble det diskutert og debatert forskjellige saker, blant annet budsjettet for neste år. SN Produksjon overførte møtet, og du kan se opptaket her.
Klikk her for å se opptaket
visevertjulegloggforside

Viseklubben Baluba med:

SJØVEGAN: Viseklubben i Salangen arrangerer sin egen førjulskonsert for 4.gangen på rad. Torsdag 18.desember kl 20.00 i Salangen kirke blir det konsert med hygge og glede.
Les mer
 
stottesafi_forside

ØSIL jubilerer:

ÅSHEIM: Idrettslaget i Øvre Salangen fylte 80 år den 12. september. Den store feiringa går av stabelen i romjula, nærmere bestemt lørdag 27. desember på grendehuset.
Les mer
fikkhedersprisforside

Troms fylkeskommunes frivillighetspris:

TROMSØ/SJØVEGAN: Eliseus Rønhaug ble i dag tildelt Troms fylkeskommunes frivillighetspris for 2014. Det var en meget stolt Rønhaug som kunne ta i mot prisen.
Les mer
 
livetsmelodiforside

Lokale sangstemmer har laget:

SJØVEGAN: En melodi om livets rytme var det Gunnar Sæbø tenkte da han skrev teksten til "Beat of the heart". Lite var han klar over at sangen kom til å bli en stor felles sang for musikkmiljøet i Salangen.
Les mer
nybaarebilforside

Har foretatt investering:

SJØVEGAN: Anitas Blomster og Begravelsesbyrå har fått ny bårebil. - Dette er den tiende bårebilen vi har i bruk, forteller begravelseskonsulent Ivar Fjeldstad (bildet).
Les mer
 
blaatimeforside

Nydelig og kaldt:

SJØVEGAN: I går tirsdag var det litt kaldt, men likevell flott dag i Salangen. Sagfjorden med det spesielle lyset over er ett skue for seg selv.
Les mer
spennendesamarbeidforside

Elever på barneskole og videregående:

SJØVEGAN: Det er ikke hverdagskost at elever på videregående skole har undervisning for 6.klassingene ved Salangen skole i naturfag.
Les mer
 

Siste WebTV- sendinger


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider