Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 22. april 2018

  • mandag8°C
  • tirsdag7°C
  • onsdag7°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
tonyemoskuserforside

Moskuskalver til Polar Park:

SALANGSDALEN: Lørdag ettermiddag ble Moskus-stammen i Polar Park forsterket. To nye kalver har nå flyttet inn i parken etter en lang reise fra Härjedalen Moskuspark sør i Sverige.
Se videoreportasje
ht_insekt-4208 copy

Slått godt an blant de yngre:

SJØVEGAN: I 1915 skrev Franz Kafka fortellingen "Forvandlingen". Dette er grunnlaget for Hålogaland Teaters pågående stykke "Gutten som ble til et insekt". Stykket har høstet gode anmeldelser og lørdag settes det opp her på Sjøvegan.
Les mer
AUF_Svgs_ingress

Elevene opptatt av integrering:

SJØVEGAN: Tirsdag var leder av AUF Troms, Brynjar Andersen Saus på besøk hos Sjøvegan videregående skole.
Les mer
0303_fjellkysten_NTW_ingress

Deltar på Norwegian Travel Workshop:

STAVANGER/SOLØY: For tiden pågår den omfattende Norwegian Travel Workshop i Stavanger. Her er i alt 700 reiselivsaktører samlet for å danne nye kontakter og bli bedre kjente med hverandre. Blant annet er Fjellkysten Gjestehus representert her.
Les mer
kostebilen

Nå er kostebilene i farta!:

SJØVEGAN: Det er ikke ukjent at nettavisen skriver om hvert minste vårtegn. Denne gangen tar nettavisen for seg disse store gule kostebilene som den siste tiden har vært å se i Salangen.
Les mer
bernt_hoie_artikkelfoto_ingress

Helseministeren på MIKI-Senter besøk:

SJØVEGAN: Tirsdag var den store dagen hvor helseminister Bent Høie var på besøk i Salangen hvor han fikk bli nærmere kjent med MIKI-Senteret og Jon Henrik Larsen.
Les mer
torsk_ibestad_skreityv_ingress

Blandede følelser etter skrei-tyveri:

KRÅKERØHAMN: Harry Johansen fra Ibestad ble i helga frastjålet fem fileter av skrei. Men Johansen ser på ugjerningen med blandede følelser, ettersom gjerningspersonen hadde vært grei nok til å bare ta halvparten av fisken som lå i stampen.
Les mer
87_ung_vlogger_ingress

Ung "vlogger" besøker nettavisen:

SJØVEGAN: Mathias Aadde er 11 år og kommer fra Bardufoss. Mandag var han på besøk hos nettavisen Salangen-Nyheter som er litt innenfor hans interessefelt som er videomedia.
Les mer
8964_trollunger_ingress

Mange ville kjøpe trolløyer:

SJØVEGAN: Lørdagen var det mange trollunger å se i sentrum av Sjøvegan. Både på Extra og ved Strandsenteret hadde de stilt seg opp for å selge trolløyer.
Les mer
060606_ekorn_ingress

Tamt ekorn observert i Sjøvegan:

KARAVIKA: Hos Johanne Hansen i Karavika har ett ekorn funnet seg et fast tilholdsted om våren. Det er blitt så tamt at det kommer endog helt inn i huset, og følger etter henne hvor hun går.
Les mer
888_salmen_ingress

Menighetsbladet ønsker bidrag:

SJØVGEAN: Fremtiden er usikker for menighetsbladet for Salangen "Salmen". Sogneprest Grete Glemmestad forteller at slik det ser ut nå er det usikkert om det er tilstrekkelig med midler eller om de blir nødt til å velge et enklere format.
Les mer
 
Skuterutstilling_setermoen_ingress

Stilte ut de nyeste modellene:

SETERMOEN: I går, søndag var mange snøscooter- interesserte samlet på Setermoen i Bardu for å se på de ferskeste snøscootermodellene som var utstilt. Her var en rekke leverandører samlet for en hyggelig prat med sine kunder og vise frem sine produkter.
Les mer
ustemtefruerforside

Ustemte Bardu- fruer:

SETERMOEN: I helga hadde sangkoret Ustemte fruer seminar på Setermoen skole. De hadde fått dirigent Dag Erik Enoksen fra Harstad til å komme og skape engasjement og motivasjon. Koret søker for tiden etter en ny musikalsk leder som kan lede de i en ny retning.
Se videoreportasje
 
20_lordag_seriestart_fotball_ingress

Gjør seg klare til å møte Lyngen/Karnes:

IDRETTSHEIA: Torsdag hadde gutta i Salangen IF Fotball årets første utetrening, Lagkaptein Jørn Ivar Kroken forteller at treningen gikk smertefritt og at det alltid føles godt å komme ut å trene igjen eter en lang vinter inne i hallen.
Les mer
1564_meld_fra_ingress

Mange reagerer på mørklagte gater:

SJØVEGAN: På sosiale medier er det flere som har reagert på manglende gatelys på den kommunale sterkningen fra Smedalveien og videre mot sykehjemmet. Kommunen opplyser at en permanent løsning vil bli gjennomført til høsten.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider