Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 4. mars 2015

  • onsdag-3°C
  • torsdag1°C
  • fredag3°C
Været i Salangen:
stemmeurneforside2

Frist for innlevering av kandidatlister:

SJØVEGAN: Nå er nominasjonen av kandidater til menighetsvalget i gang, og skjer i tiden frem til 1.mai 2015. Forslagene leveres til de respektive kirkekontor innen 10.april 2015.
Les mer
seniorkino-forside

Samlingspunkt for de eldre:

SJØVEGAN: De eldre i Salangen og Lavangen får en artig opplevelse på neste seniorkino som går av stabelen den 18.mars. Denne gangen vises filmen "Natt på museet: Gravkammerets hemmelighet".
Les mer og se trailer
nydrosjebilforside

Ny bil i sentrumsbildet:

SJØVEGAN: Det satses i Sjøvegan Taxi med ny drosjebil, selv om det er usikkerhet om fremtidens helsekjøring. Asbjørn Rystad viser stolt frem den nye bilen, en Mazda 6 AWD, som ble tatt i bruk som drosje i går fredag.
Les mer
ifaunpaavmforside

Salangsværinger på ski-VM:

SJØVEGAN/FALUN: Det er tydelig at det er mange som er veldig interessert i ski-VM. Lars-Kai Nordmo og kona Lillian Nordmo (bildet) fra Salangen har reist til Falun for å oppleve denne ski-festen på nært hold.
Les mer
sntvfredag27februar-forside

Gjester og lokale innslag:

SJØVEGAN: Fredag ettermiddag klokken 17.00 gikk Salangen-Nyheters web-tv program "SN-TV" på luften. Med både gjester i studio og gamle bilder og og kjøp-og-salg artikler fra regionen.
Klikk her for å se sendingen
 
elgkospaarognsaabig

Elg på vinterbeite:

MAGISÅS: Det er observert 11 elger som beiter på rundballene til bonde Trond Myhre ute på Magisås. Vi ser det er flere rundballer som er sparket hull i, men noen av de er mer interessant for elgen enn andre. Er Skogens konge kvalitetsbevist, kanskje?
Les mer
Jon Henriks iMac

Arctic Ice Festival 2015:

SPANSDALEN: I forbindelse med Arctic Ice- festivalen i Lavangen denne uka, er det kommet flere utenlandske personer for å klatre i de islagte fossene både i Salangen, Lavangen og Bardu. Nettavisen møtte Dustin og Larry fra Alaska.
Les mer og se video
 
detnyeglisetforside

Sjøvegan Maskin og Transport er stolt:

SJØVEGAN: Denne uka fikk maskinfirmaet Sjøvegan Maskin og Transport AS sin nye Scania R580 lastebil. Eierne er storfornøyd og forteller at kjøretøyet har flere unike muligheter som vil komme firmaet tilgode.
Se videoreportasje
lisadavisforside

"Feirer" 40 år med undertrykkelse:

SJØVEGAN: Leder i Salangen AUF, Lise Davis Nordbye har skrevet et leserinnlegg til nettavisen i anledning Vest-Saharas nasjonaldag/ uavhengighetsdag i dag 27.februar.
Les mer
 
husoverdragelserforside

Sjekk salg og kjøp av eiendommer:

Nettavisen følger med på hva som skjer av eiendomsoverdragelser i Salangen og Lavangen. Nå er det kommet ut nye meldinger som kan være interessant for deg som leser og se.
Se oversikten her
sn-tvtorsdag26februar-forside

Gjester og lokale innslag:

SJØVEGAN: Torsdag ettermiddag klokken 17.00 gikk Salangen-Nyheters web-tv program "SN-TV" på luften. Med både gjester i studio og gamle bilder og og kjøp-og-salg artikler fra regionen.
Klikk her for å se sendingen
 
folkemotelavangenbig

Folkemøte i Lavangen:

TENNEVOLL: I Lauvhallen blir det folkemøte førstkommende tirsdag 3. mars kl 18.00. Agendaen er kommunereformen og sykkelrittet Arctic Race of Norway, hvor det også kommer en representant fra Fylkesmannens kontor.
Les mer
ovneneksploderteforside

Personer kunne blitt skadet:

LOTTERNES: Stekeovnen var i bruk og steika sto i ovnen. Den var omentrent halvstekt, da det plutselig smalt!. Ytterste glass i stekeovnsdøra eksloderte, og glassbiter føyk omkring i huset hos den nær 75- år gamle Bodil Jørgensen (bildet) på Lotternes i Lavangen.
Les mer
 
nylederirodekorsforside

Røde Kors i Salangen:

SJØVEGAN: Årsmøtet i Salangen Røde Kors ble avholdt tirsdag kveld. Laget har har fått nytt styre og ny leder. Dette ble Gerd Daleng (bildet). Aktivitetsplanen ble også vedtatt, og er satt opp for hele 2015.
Les mer
sykemeldingforside

NAV om aktivitetsplikten:

TROMSØ/SJØVEGAN: Fra 15.mars setter NAV søkelyset på muligheten for arbeid og aktivitet for sykemeldte utover 8 uker. Aktivitetsplikten innebærer at innen 8 uker sykemeldt, må man prøve seg delvis i arbeid eller aktivitetsrettet aktivitet.
Les mer
 

Siste WebTV- sendinger


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider