Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 24. august 2016

  • onsdag13°C
  • torsdag12°C
  • fredag11°C
Været i Salangen:
NyheterEtiopisk12

Salangen-Nyheter presenterer:

SJØVEGAN: Nettavisen Salangen-Nyheter har ukentlige nyhets-web-tv sendinger på språket Amharisk, mest kjent som Etiopisk. Lidia Nezif (bildet) er nyhetsanker i nyhetene.
Klikk her for å se sendingen
fotturordforerforside

Tur med ordføreren:

SJØVEGAN: Søndag 28. august er det klart for «Tur med ordføreren» i Salangen. På årets ordførertur blir det øyhopping i Sagfjorden, og turen arrangeres i samarbeid med representanter for Rognså båthavn og kulturavdelingen i Salangen kommune.
Les mer
friluftsskole_ingress33

Friluftsskolen fallt i smak:

SJØVEGAN: Forleden kom seks slitne, men vanvittig fornøyde ungdommer, i lag med to sprudlende instruktører som fastslo at friluftsskolen var en suksess i år. - Vi skulle egentlig være ute i 18 timer, men vi endte opp på 41 timer, sier Jan Vimme.
Les mer
 
AdamWild_Forside

Ny lærer på videregående:

SJØVEGAN: Det er ikke alle som gleder seg til skolestart i neste uke, men den nye læreren ved Sjøvegan videregående skole ser frem til dette skoleåret. - Det blir spennende å møte nye mennesker, sier Adam Wild.
Les mer
TradisjonellTur_Forside

Vendte tilbake til Svolvær:

SVOLVÆR: Mental Helse Salangen har vært på sin årlige tur, og i år vendte de tilbake til Svolvær. - Vi har sittet lenge utover kveldene og kost oss, og flirt mye, sier Sissel Fjeldstad og legger kraftig vekt på "flirt mye".
Les mer
 
museum1-aug2016

Flere aktiviteter hos Sør-Troms Museum:

SJØVEGAN: Det vil bli mange aktiviteter i september- måned i Sør-Troms regionen. - September er en fin måned, der turistsesongen er over og vi kan være ute og bruke mange av anleggene våre før vinteren kommer, sier Frode Hansen (bildet).
Les mer
fibernett1

Startet grunnarbeidet på fredag:

SJØVEGAN: Etter litt forsinkelser har endelig fibernettutbyggingen startet for fullt i Salangen. Bjørn Løkse i Løkse Maskin A/S sier at alt går i rute, og at det ikke er lenge igjen til at salangsværinger kan nyte kjapp internetthastighet.
Les mer
 
folkehelsekoordinator_BIG

Ny folkehelsekoordinator i Salangen:

SJØVEGAN: Salangen har fått en ny folkehelsekoordinator som kommer hele veien fra Kristiansand for å videreføre Øystein Ånesens gode arbeid innen folkehelse i kommunen. - Jeg ser at Salangen har mange flotte tilbud, og jeg gleder meg til å jobbe her, sier Anne-Mette Brustuen (bildet).
Les mer
mazhars-milkshake-art1

Milkshake-salg på Sjøvegan:

SJØVEGAN: Med en meny med nærmere 40 ulike varianter og mange besøkende som ønsker å kjøle seg ned, har årets milkshake-salg hos Mazhars Grillbar økt med nesten 300 prosent. - Vi selger bortimot 40 milkshake hver dag, sier Mazhar Iqbal.
Les mer
 
forretningsbygg1

Servicebygget selges i sentrum av Sjøvegan:

SJØVEGAN: Har du en forretningsidé eller en drøm om å eie en stor bolig? Eiendomsmegler Lill Grete Bie, fra Midt-Troms Eiendom, forteller om et spennende forretningsbygg i Sjøvegan sentrum som nå er til salgs.
Les mer
panteeventyr_ingress

Ut på flaskeeventyr:

SJØVEGAN: Godtesuget midt i uka kan bringe fram kreativiteten hos hvem som helst, og i løpet av gårdagen tok Tobias Gulbrandsen, Elias Gulbrandsen og Ruben Hegge saken i egne hender og samlet panteflasker.
Les mer
 
Etiopia-Krisen_Forside

Bekymret for familien:

SJØVEGAN: Etiopiske sikkerhetsstyrker har i forrige uke utøvd vold mot fredelige protestanter i Etiopia. Mimi Mengstu Wako og Fini Hussen Abduljelil som bor i Salangen, er bekymret for familie og venner i Etiopia.
Les mer
NyheterEtiopisk6

Salangen-Nyheter presenterer:

SJØVEGAN: Nettavisen Salangen-Nyheter har ukentlige nyhets-web-tv sendinger på språket Amharisk, mest kjent som Etiopisk. Lidia Nezif (bildet) er nyhetsanker i nyhetene.
Klikk her for å se sendingen
 
kan_bli_deg_ingress

Duett med Maria Arredondo:

SJØVEGAN: Maria Arredondo og Torstein Sødal har planlagt en Nord-Norgesturné som fyres i gang fra og med 22.september. Det som gjør denne turnéen unik er at Maria inviterer lokale musikere på en duett under reisen gjennom Nord-Norge.
Les mer
posten_skal_frem_BIG

Snekkerarbeid i gang på lokalbutikken:

SJØVEGAN: Det har lenge vært kjent at posten skal flyttes over gaten fra Mazhar til Coop Extra på Sjøvegan. Nå har utbyggingen begynt for fullt. - Posten blir å være stengt 12. september når vi flytter alt over, og dagen etterpå åpnes den for fullt, sier Agnar Magne Fossbakk.
Les mer
 

Lytt til vår Webradio


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider