Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 22. mai 2018

  • tirsdag6°C
  • onsdag7°C
  • torsdag9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
loksebotnsjovegan-forside

Sjøvegan-Løksebotn meter for meter:

SJØVEGAN: Etter flere henvendelser fra utflyttede salangsværinger som leser våre sider, så har vi laget en video med en kjøretur fra Sjøvegan til Løksebotn i Salangen. Bli med på vår kjøretur i dag, meter for meter..
Klikk her for å se kjøreturen
ronssalong_2018-ingress2

38 hårfylte frisørår:

SETERMOEN: Fra en stor by i Nederland, til ei lita bygd i Midt-Troms. For 17 år siden flyttet Ronald Kristofell Saleming (bildet) for å etablere frisørsalongen, Ron's Salong på Setermoen. - Interessen for hårklipp har alltid vært der, sier han.
Les mer
Den_sorte_hunden_Huldra_ingress

Oppfølgeren til Hanegal:

GRATANGSBOTN: Illustratør Alvin Jensvold er nå over halvferdig med bildene til sagnboken han og forfatter Sonja Westrheim jobber med. Boken "Den Sorte Hunden" er oppfølgeren til Hanegal fra 2006.
Les mer
6095703_4108622

Hele 450 gjestesøkere i Troms:

SJØVEGAN: Tidligere denne uken ble det gjort kjent at Troms har i år rekord i antall gjestesøkere til høstes opptak til videregående utdanning. Det er hele 450 søkere til Troms fra andre fylker, hvorav 9 har søkt seg til Sjøvegan.
Les mer
traktorglede17maiforside

Viste frem gamle slitere:

SJØVEGAN/OTTERÅ: Jan Vimme, Cato Vimme og Kai Håvard Sjøseth brukte 17.mai til å vise frem gamle stoltheter på fire hjul fra sørsia. Det ble satt pris på av folket!.
Les mer
ibestad_to_nye_hjertestartere_ingress

Markerte to nye hjertestartere:

ÅNSTAD: Onsdag var det markering på Herredshuset på Ibestad at det nå er kommet to nye hjertestartere til kommunen; en på Herredshuset og en i brannbilen stasjonert på Engenes.
Les mer
17mai2018forside

Gratulerer med dagen, Norge!:

SJØVEGAN: Den storslåtte feiringen i Salangen av nasjonaldagen vår var full av glede, godteri, is og sang. Salangsværingene trakk ut for å ta en del av folkefesten i går.
Les mer
 
8564132_arctic_freedom_kamera_ingress

Arctic Freedom har utlovet finnerlønn:

SJØVEGAN: Arctic Freedom mistet tidligere denne uken et actionkamera i Sagfjorden. – Kameraet er ikke verd så mye, men bildene skulle vi gjerne hatt forteller Barbro Jøtulhaug til nettavisen.
Les mer
Tor_arne_chruickshank_omsetning_ingress

Utsetter åpningen av Elvelund Camping:

ELVELUND: Tor Arne Chruickshank ved Elvelund Camping har nå satt datoen for når den populære campingplassen åpner får årets sesong.
Les mer
 
folketogetforside

17.mai- feiringen i Salangen:

SJØVEGAN: Det var et folketog badet i solskinn på 17.mai i Salangen i dag. Vi har filmet litt underveis i toget, og hatt direktesendinger.
Se videoer fra markeringen her
ViMarkerer17mai_Forside

Dette skjer i Salangshallen i dag:

SJØVEGAN: Klokken 11:00 i dag åpner Salangen idrettsforenings Skigruppe dørene til Salangshallen hvor nasjonaldagen skal markeres med både kaker, sang og taler.
Les mer
 
ballong_vær_ect_ingress

Svevende værballong?:

SJØVEGAN: Onsdag formiddag driftet det en ukjent gjenstand over Sjøvegan. Folk klødde seg kollektivt i hodet og lurte på hva i all verden det var som svevde i grensen av stratosfæren...
Les mer
lav_bibliotek_pyntet_ingress

Elevene har dekorert biblioteket:

TENNEVOLL: Takket være elevene på barnetrinnet ved Lavangen skole har nå biblioteket fått opp masse flott og fargerik dekorasjon på vinduene som kan nytes bra begge sidene.
Les mer
 
111_brustind_ingress

Ordføreren om vei-arbeid:

HAMNVIK: Ordfører i Ibestad, Dag Sigurd Brustind er svært fornøyd med veiarbeidet som gjøres på strekningen Forså - Sørrollnes ved Fv. 848 på Ibestad.
Les mer
LammingaBegynt_Forside

Lammingen er i gang:

ØVRE SALANGEN: I de fleste norske fjøs i det norske land har lammingen nå begynt. Det har også skjedd hos sauebøndene i Øvre Salangen. – Til nå har det bare gått strålende, sier sauebonden Pål Paulsen fornøyd til nettavisen.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider