Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 24. november 2017

  • fredag-2°C
  • lørdag-1°C
  • søndag-4°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
dopingsak_ingress

Gratis foredrag på Viken Senter:

BARDUJORD/OSLO: Doping er et brennende aktuelt, og seriøst tema som ofte diskuteres. Onsdag 29. november er Antidoping Norge til stede på Viken senter for å snakke om dopingproblematikken blant unge utenfor den organiserte idretten
Les mer
2017_snadder_ingress

Nå kommer Snadder:

SJØVEGAN/BRØNNØYSUND: Salangen Næringsforenings egen avis, Snadder vil i løpet av disse dager ligge i postkassen. - Vi ønsker å formidle det brede tilbudet og alt som finnes i Salangen, forteller skribent Bjørn Erik Jansen.
Les mer
julegrana_2017_ingress

Blir jul i år også:

SJØVEGAN: I dag var Cato Sørensen, Svein Åge Hegge, Øystein Hamli og Rainer Høynes å satte opp julegranen på torget på Sjøvegan. - Nå er det klart for pynting i morgen, sier Sørensen.
Les mer
lars_utstøl_workflow_ingress

Ny ressurs skal utnyttes:

SETERMOEN: Flere i dagens generasjoner vokser opp til et digitalt samfunn og må tilpasse seg. Det er en unik kompetanse som ofte blir oversett, men det skal endres med etableringen av "Workflooow" i Bardu.
Les mer
SN-Radio_forbilde3

Se formiddagssendingen:

SJØVEGAN: I dag, tirsdag 21. november skal vi ha mange spennende innslag på Formiddagssendingen vår. Vi skal blant annet snakke med Lars Utstøl om noe helt nytt som blir etablert i nabokommunen. Nemlig "Workflooow". Lytt på sendingen for å finne ut mer om hva det er!
Les mer
reistadlopet_flere_lopere_ingress3

Reistadløpet 2018:

SETERMOEN: I September-måned pakket Alexander Os sammen sin tittel som daglig leder for Reistadløpet. Ivar Holand fra Senja tar fakkelen videre, og han er allerede godt i gang med arbeidet.
Les mer
sykkellabyrinten_ingress

Seteløs sykkel funnet:

SJØVEGAN: I Sjøvegan sentrum dukket det for kun noen få uker siden opp et lite mysterium. En sykkel ble plassert ved veigrøfta i Tverrbakken mot sentrum, men den manglet setet.
Les mer
222222_lavangen_ny_hjemmeside_ingress

Lavangen med ny nettside:

TENNEVOLL: Lavangen kommune har igjen oppdatert sine hjemmesider. Den nye siden deres er mer ryddig, men skyldes hovedsakelig at de nå bytter leverandør.
Les mer
rollemodell_sigrun_kjor_for_livet_ingress

Ordfører fikk vandrepokal:

SJØVEGAN/HELL: I helga samlet hele organisasjonen i "Kjør for Livet" på Hell for den årlige landslagssamling. Der ble det også kåret to vinnere av vandrepokalene, der Sigrun Wiggen Prestbakmo fikk "Rollemodell"-pokalen.
Les mer
Coop_prix_tennevoll_Heidi_ingress

Besøkte sin nye arbeidsplass:

TENNEVOLL: Mandag fikk Coop Extra Tennevoll besøk av Heidi Haaksvold, som tar over stillingen som butikksjef fra februar, neste år. - Jeg gleder meg virkelig til å jobbe her, det blir spennende, sier Haaksvold.
Les mer
SN-Radio_forbilde3

Se formiddagssendingen:

SJØVEGAN: Ny uken nye muligheter! I dag, mandag 20. november skal vi ha mange spennende innslag på Formiddagssendingen vår. Vi skal snakke med Øyvind Baardsen om militærtrafikken som blir å pryde kjørebanen de neste ukene, og ikke minst hvorfor ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo fikk med seg et ratt hjem til Salangen i helga.
Les mer
 
julemesse_mental_Helse_ingress2

Julemesse på Mental Helse:

SJØVEGAN: I helga avhold Mental Helse Salangen julemesse, med rykende god julemat, julegavehandel og et kjempekoselig selskap. - Jeg er her på julemessa hvert år, forteller Agnes Andreassen.
Les mer
363636_gudstjeneste_lavangsheimen_ingress

Fin gudstjeneste på Lavangsheimen:

TENNEVOLL: I går var prostiprest Per Gustav Nilsen på Lavangsheimen hvor han holdt gudstjeneste. - Det er flott å komme hit å sitte sammen med kjentfolk og høre på presten, forteller 99 år gamle Marit Løvdal Johnsen.
Les mer
 
8888888_pensjonistforeningen_vedtak_ingress

Pensjonistforening enige om vedtak:

SJØVEGAN: Salangen Pensjonistforening hadde møte den 14. november, hvor det blant annet ble gjort vedtak på å sende brev til Salangen kommune om å komme med en oppgavebeskrivelse over vintervedlikeholdet av veiene.
Les mer
utpaatur18nov-forside

Reisen ut i Europa fortsetter:

SJØVEGAN: I går lørdag 18.november gikk den femten utgaven av reiseprogrammet på web-tven til Salangen-Nyheter. Are og Jon Henrik fortsatte sin reise fra Limasol på Kypros. Nå kan du se opptak/reprise av gårdagens program.
Se opptak av sendingen her