Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 27. juni 2017

  • tirsdag8°C
  • onsdag9°C
  • torsdag10°C
Været i Salangen:
Gura_replikken_backlashifishingtonny_ingress

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I dag er det 27.juni og programleder Guro Bjørnsund pratet i dagens sending med Tonny Lunnan som sammen med Backlash Fishing Norway som er i full gang med oppvarmingen til helgas store fiskekonkurranse.
Se sendingen her!
uf-omradet_klargjores_ingress

Millionfisken-2017:

SJØVEGAN: Nå er det bare en uke igjen til Millionfisken braker løs, og arrangementet utvikles for hvert år. På U4-området har det nå blitt markert opp parkeringsplass for besøkende som kommer med caravan.
Les mer
bie_hotell_ulla_limo_ingress

Ulla har startet et unikt hotell:

RØKENES: Ulla Limo har startet opp et ganske spesielt hotell ved sommerhuset sitt i Lavangen. Hotellets gjester håper Ulla blir bier, humler eller andre pollinerende insekter.
Les mer
ny_laat_Marlene_lovberg_ingress

Salangsværing er med i ny låt:

SJØVEGAN: Musikeren Eskil Helgesen, kjent med artistnavnet "Evate" inviterte Marlene Løvberg med til å være vokalist i hans nye låt "This Weather". - Dette var veldig spesielt, sier Løvberg til nettavisen
Les mer
flytt_til_salangen_ingress

Frister med Millionfisken- pass:

SJØVEGAN: Ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo har bare en oppfordring. - Flytt til Salangen! Bak dette ligger en gladmelding til alle som har gjort dette, eller planlegger å gjøre det.
Les mer
 
morgensending_ingress3

Se Morgensendingen:

SJØVEGAN: Det er fredag! Som i tillegg markerer grilling og båltid siden det er sankthansaften! Få godhumøret fra programleder Aleksander Walør som blant annet snakket med Andreas Bay for å høre om deres nye kule kaffeposedesign!
Se Morgensendingen her
ARN_etappetest2 ingress3

- Så vakkert det er skummelt:

SJØVEGAN: Rittambassadør og tidligere verdensmester Thor Hushovd og daglig leder i ARN, Knut-Eirik Dybdal, har vært ute og syklet årets rute i Arctic Race of Norway 2017. - Årets etapper innfrir til forventningene, mener Hushovd,
Les mer
 
replikken_guro_bjørnsund_22juni

Se Replikken:

SJØVEGAN: I torsdagens utgave av Replikken skal vi ønske en ny programleder velkommen, nemling Guro Bjørnsund, som skal snakke med blant andre Trond Marius Olsen, som er en profesjonell metallsøker.
Se Replikken her
Flammer_flyr_ingress

Salangens egen forfatter med ny roman:

SJØVEGAN: Salangens egen romanforfatter, Torill Jørgensen Sagerup kommer nå med en ny og spennende bok. Romanen heter "Flammer Flyr", og er den korteste romanen hennes hittil, men forteller en viktig historie.
Les mer
integrerings_VM_ingress

VM i integrering:

IDRETTSHEIA: I år som i fjor skal det arrangeres verdensmesterskap i integrering på Idrettsheia. Målet med arrangementet er å skape kjennskap på tvers av religion, etnisitet og kjønn. I år håper de å toppe besøkstallene.
Les mer
morgensending_ingress6

Se Morgensendingen:

SJØVEGAN: Vi har tatt et nytt steg inn på en ny dag, og Aleksander Walør var klar til å gi deg morgenunderholdningen. I dag tok programlederen blant annet salangsværingen Marlene Løvberg, som samarbeidet med Eskil Helgesen for å lage en helt ny singel!
Se Morgensendingen her
 
arereplikken2

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I onsdagens utgave av "Replikken" snakket programleder Are Apeland med blant annet Knut-Eirik Dybdal om Arctic Race of Norway og Thor Hushovd som har vært på besøk. I tillegg skal vi innom Sjøvegan videregående skole som hadde avslutting i dag.
Se Replikken her
Bil_i_grøfta_ved_røyrbakken_ingress

Utforkjøring like før Rørbakken:

RØRBAKKVATNET: Det har vært en utforkjøring ved Røyrbakkvatnet i Salangen. I følge opplysninger fra politiet er det snakk om en ren utforkjøring, og det er ingen alvorlige personskader registrert til politiet. Saken vil bli videre etterforsket.
Les mer
 
autentisk_thaimat_toos_kagfe_enorm_respons_ingress

Toos nye meny med autentisk thai-mat:

SJØEVGAN: For noen uker siden utvidet Toos Kafé på Sjøvegan menyen sin med tolv nye retter. Samtlige matretter er autentisk thai-mat og Lasse Mortensen forteller responsen har vært fenomenal.

Les mer
Andeløpet_ingress

Salangen Musikkforening:

SJØVEGAN: I år er det ti års jubileum for andeløpet i Salangen som skjer under Millionfisken. Leder av Salangen Musikkforening, Tonje Utmo forteller at salget har gått bra så langt.
Les mer