Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
22

22. juli-markeringen:

SJØVEGAN: 22. juli har 7-års markering i år, og markeringen består av blomsternedleggelse på minnebauta av ordfører i Salangen kommune, Sigrun Wiggen Prestbakmo. Dette blir gjort i forkant av gudstjenesten som blir å finne sted rett etter den mindre markeringen.
Les mer
akkar_i_lavangen_forside

Akkar fisket opp i Lavangen:

LAVANGSFJORDEN: Søndag ble denne fisket opp, en Akkar i Lavangen. Ole-Kristian sier det var veldig spesielt, og at han ble sjokkert når han så hva som faktisk kom opp mot båten deres.
Les mer
linas_hauge_forside

Linas Hauge - Troms Rundt:

TROMS: Med en ide om å vandre innom alle kommunene i Troms til fots i januar, til å nå stå på Hansnes, og faktisk ha gjort det. Linas Hauge er nå ferdig med sin nesten 100 mil lange tur, som tok 52 dager å gjennomføre.
Les mer
 
soltorstesalangsvaeringforside

Sola melder sin ankomst:

SJØVEGAN: For "soltørste" salangsværinger er solgleden nærmere enn man tror. I kommende uke og neste uke er det ikke meldt om regn.
Les mer
Banken_uten_leietakere_ingress

Bankbygget på Sjøvegan:

SJØVEGAN: Det er enda en del tomme lokaler i det gamle bankbygget på Sjøvegan. Egil Lynum som eier bygget forteller at banken har kontrakt frem til høsten i år, men om interesserte melder seg, kan banken løses ut før tiden.
Les mer
samisk_stedsnavnseminar_opptak-4

Samisk Stedsnavnseminar:

SPANSDALEN: Lørdags formiddag 7. juni hadde Spansdalen Historielag samisk stedsnavnseminar i Spansdalen grendehus. Et lærerikt seminar syns deltakerne.
SE OPPTAK AV SEMINARET HER
tour_de_andorja_stream

SN-TV sendte direkte:

ENGENES: Salangen-Nyheter sendte direkte fra folkefesten på Tour De Andørja lørdag. Vi har tatt pulsen på folkelivet under løps- og sykkelfesten. I tillegg fikk vi hyggelige gjester i studio på vår sending.
Se opptaket av sendingen her
brannicampingvognbig2

Politiet ble tipset om utforkjøring:

SJØVEGAN: Politiet fikk tidlig lørdag morgen tips fra personer som hadde vært passasjerer i en personbil om at de mistenkte at bilføreren var påvirket av alkohol. Det skulle vise seg å være rett.
Les mer
erik_lomaas_vant_harstad_tidene_lopet_ingress

Tour De Andørja:

ENGENES: Erik Lomås (25) knuste de andre løperne i dag Fredag. Han var derimot ikke like rask som i fjor.
Les mer
 
kunstutstilling_lavangsnes

Nytt liv i ett gammelt ungdomshus:

LAVANGSNES: Ekteparet Inger og Per Bekkelien har pusset opp og gitt det gamle og ærværdige ungdomshuset på Lavangsnes et nytt liv. I sommer åpner de dørene for å vise publikum sine malerier og håndverkskunst fra 20. til 29. juli, og ønsker alle velkommen til å se den spennende utstillingen.
Les mer
f_rik_l_ingress

Nordavind Utvikling:

BRØSTADBOTN: Nordavind Utvikling publiserte mandag 2. juli programmet for Dyrøyseminaret 2018. Årets tema er "Ung Drivkraft" og programmet baserer seg rundt det.
Les mer
 
2018_salangselva_aapning_ingress

Monsterlaks i midnattsol:

SAlANGSELVA: Natt til søndag i forrige uke var dagen som mange har gått en hel vinter å gledet seg til; fiskestart i Salangselva. Vær og forhold var optimale, og fisken var i farta.
Les mer
samiske_stedsnavn_forside

Lansering av boka "Samiske stedsnavn i Spansdalen/Runggus:

SPANSDALEN: Lørdag 7. juli avholder Spansdalen Historielag stedsnavnseminar i forbindelse med lanseringen av den nye utgivelsen fra Jonny Nutti og Ard-Eirik Hemansen. "Samiske stedsnavn i Spansdalen" er en bok med nesten 500 samiske stedsnavn.
Les mer
 
kulturprisen-3

Kulturprisen ble delt ut:

LUNDKAIA: Kulturprisen gikk i år til Rolf Fossbakk og Jarle Adolfsen for sitt arbeid med trimløypene i kommunen. Selvom de har tenkt på å la noen andre ta over, sier de at de kanskje må vurdere å fortsette enda litt til.
Les mer
ronny_dorum_forside

Ingen vant 500.000 i år heller:

SJØVEGAN: Halv-millionenen gikk ikke i år heller på slutten av Millionfisken, men de som lå nærmest idealvekta på ørreten sto med brede smil for det om. Ronny Dørum var nærmest idealvekta som i år var 1160 gram.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS