Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 25. april 2018

  • onsdag5°C
  • torsdag6°C
  • fredag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
fotoklubben_tusenkunsterne_sammen_utstilling_ingress

Fotoklubben og Tusenkunsterne på Lundbrygga:

SJØVEGAN: Til helga åpner en ganske spesiell kunstutstilling nede på Lundbrygga. Her samles Tusenkunsterne og Salangen fotoklubb for et meget iøynefallende samarbeid.
Les mer
bernt_hoie_artikkelfoto_ingress

Helseministeren på MIKI-Senter besøk:

SJØVEGAN: Tirsdag var den store dagen hvor helseminister Bent Høie var på besøk i Salangen hvor han fikk bli nærmere kjent med MIKI-Senteret og Jon Henrik Larsen.
Les mer
torsk_ibestad_skreityv_ingress

Blandede følelser etter skrei-tyveri:

KRÅKERØHAMN: Harry Johansen fra Ibestad ble i helga frastjålet fem fileter av skrei. Men Johansen ser på ugjerningen med blandede følelser, ettersom gjerningspersonen hadde vært grei nok til å bare ta halvparten av fisken som lå i stampen.
Les mer
87_ung_vlogger_ingress

Ung "vlogger" besøker nettavisen:

SJØVEGAN: Mathias Aadde er 11 år og kommer fra Bardufoss. Mandag var han på besøk hos nettavisen Salangen-Nyheter som er litt innenfor hans interessefelt som er videomedia.
Les mer
8964_trollunger_ingress

Mange ville kjøpe trolløyer:

SJØVEGAN: Lørdagen var det mange trollunger å se i sentrum av Sjøvegan. Både på Extra og ved Strandsenteret hadde de stilt seg opp for å selge trolløyer.
Les mer
060606_ekorn_ingress

Tamt ekorn observert i Sjøvegan:

KARAVIKA: Hos Johanne Hansen i Karavika har ett ekorn funnet seg et fast tilholdsted om våren. Det er blitt så tamt at det kommer endog helt inn i huset, og følger etter henne hvor hun går.
Les mer
888_salmen_ingress

Menighetsbladet ønsker bidrag:

SJØVGEAN: Fremtiden er usikker for menighetsbladet for Salangen "Salmen". Sogneprest Grete Glemmestad forteller at slik det ser ut nå er det usikkert om det er tilstrekkelig med midler eller om de blir nødt til å velge et enklere format.
Les mer
Skuterutstilling_setermoen_ingress

Stilte ut de nyeste modellene:

SETERMOEN: I går, søndag var mange snøscooter- interesserte samlet på Setermoen i Bardu for å se på de ferskeste snøscootermodellene som var utstilt. Her var en rekke leverandører samlet for en hyggelig prat med sine kunder og vise frem sine produkter.
Les mer
ustemtefruerforside

Ustemte Bardu- fruer:

SETERMOEN: I helga hadde sangkoret Ustemte fruer seminar på Setermoen skole. De hadde fått dirigent Dag Erik Enoksen fra Harstad til å komme og skape engasjement og motivasjon. Koret søker for tiden etter en ny musikalsk leder som kan lede de i en ny retning.
Se videoreportasje
20_lordag_seriestart_fotball_ingress

Gjør seg klare til å møte Lyngen/Karnes:

IDRETTSHEIA: Torsdag hadde gutta i Salangen IF Fotball årets første utetrening, Lagkaptein Jørn Ivar Kroken forteller at treningen gikk smertefritt og at det alltid føles godt å komme ut å trene igjen eter en lang vinter inne i hallen.
Les mer
1564_meld_fra_ingress

Mange reagerer på mørklagte gater:

SJØVEGAN: På sosiale medier er det flere som har reagert på manglende gatelys på den kommunale sterkningen fra Smedalveien og videre mot sykehjemmet. Kommunen opplyser at en permanent løsning vil bli gjennomført til høsten.
Les mer
 
toklaustigjenforside

Revyaften i Hamnvik:

HAMNVIK: Lørdag kveld var det duket for revyaften på Ibestad kulturhus da revylaget "Kvæsmebolet" tok laust igjen. Revyen var en tirade av god bygdehumor med dyktige amatør skuespillere.
Se videoreportasje
gudstjenesteuteforside

Utegudstjeneste søndag:

SELJESKOG: Søndag formiddag var bygdefolket samlet til utegudstjeneste ved grendehuset i Seljeskog.
Les mer
 
02_sigru_ingress

Startet med et notekurs da hun var 9 år:

SJØVEGAN: Sigrun Wiggen Prestbakmo er mer enn bare en ordfører, hun har blant annet vært trener både innen damefotball og ski trener for de minste, men den siste tiden har hun fått utøve et talent hun ikke har praktisert på 17 år.
Les mer
045006_lavangsheimen_konsert_ingerss[1]

Energisk konsert på Lavangsheimen:

TENNEVOLL: Fredag var det musikalsk stemning på Lavangsheimen. Det var Erika Toth og Rune Larsen som i "Virtuous Samspill" fremførte kjente og kjære toner gjennom en energisk og humoristisk konsert for beboerne.
Les mer og se video
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider