Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 19. november 2017

  • søndag-8°C
  • mandag-9°C
  • tirsdag-5°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
utpaatur18nov-forside

Reisen ut i Europa fortsetter:

SJØVEGAN: I går lørdag 18.november gikk den femten utgaven av reiseprogrammet på web-tven til Salangen-Nyheter. Are og Jon Henrik fortsatte sin reise fra Limasol på Kypros. Nå kan du se opptak/reprise av gårdagens program.
Se opptak av sendingen her
333_nytt_baatutsett_salangsverket_ingress

Salangsverket Marina utbedrer:

SALANGSVERKET: Nå står endelig det nye båtutsettet til Salangsverket Marina klart. Båtutsettet har lenge vært i dårlig forfatning. Det var på høy tid at det ble utbedret.
Les mer
00000001111_kyprosreiser_ingress

Arrangerer seniorturer til Kypros:

PAFOS/SJØVEGAN: Det er mange som ønsker seg vekk fra snø og kulde her i nord. Kanskje spesielt de litt godt voksne. Steinar Ski er medeier i Kyprosreiser, som arrangerer seniorreiser til Pafos, i vinterhalvåret.
Les mer
utpaatur11november-forside

Reisen ut i Europa fortsetter:

SJØVEGAN: I går lørdag 11.november gikk den fjerde utgaven av reiseprogrammet på web-tven til Salangen-Nyheter. Are og Jon Henrik fortsatte sin reise fra Antwerpen i Belgia til Limassol på Kypros. Nå kan du se opptak/reprise av gårdagens program.
Se opptak av sendingen her
09_friidretts_salangen_ingress

Vil øke aktiviteten:

SJØVEGAN: Tirsdag 7. november ble det gjennomført ekstraordinært årsmøte i Salangen IF friidrett på Sjøvegan. Det ble et positivt ekstraordinært årsmøte i laget. Regnskapet viste et fint overskudd, og vil gi et godt utgangspunkt for det nye styret.
Les mer
2018_Villmarksmessa (2)

Datoen for Villmarksmessa 2018 er satt:

SETERMOEN: Villmarksmessa 2017 var blant de beste så langt. Nå er datoen for Villmarksmessa 2018 klar, 15. til 17. juni går atter en Nordnorsk Villmarksmesse av staben i Bardu.
Les mer
101010_KOMMUNAL_KUNNGJØRING_VANN_AVLOPSAVGIFT (3)

Endring i kommunale avgifter:

SJØVEGAN: Etter ønske fra næringsdrivende har nå Salangen kommune gjort en endring i de kommunale forskriftene om vann- og avløpsgebyr for bedrifter og selvstendig næringsdrivende.
Les mer
SN-radio_forbilde

Se formiddagssendingen:

SJØVEGAN: Endelig er vi her! Fredag! 10. november! Den neste halvtimen kan du få med deg ukas siste Formiddagssendingen hvor vi i dag skal høre fra Geir-Ove Mortensen i Lavangen om en konsert som nærmer seg, og med fotballtrener, Thobbe Fosseng om helgas fotballturnering på Idrettsheia.
Les mer
BUFDIR_tilskuddsordning_2018_ingress

BUFDIR- tilskudd bringer mye glede:

SJØVEGAN: Det er nå mulig igjen å søke om støtte fra Nasjonal Tilskuddsordning mot barnefattigdom fra BUFDIR. Både offentlige instanser, private og forskjellige organisasjoner kan søke dette tilskuddet.
Les mer
thobbe-fosseng_ingress

SIF fotball avslutter sesongen:

IDRETTSHEIA: Førstkommende lørdag arrangeres SIF Tournament 2017 i Astafjordhallen. Dette er en sesongavsluttingsturnering hvor også integrering står høyt i fokus.
Les mer
000222_utleiehytte_1

Salangen JFFs utleiehytte er populær:

SAGVATNET: Salangen Jeger og fiskeforenings utleiehytte ved Sagvatnet har vært flittig besøkt denne sesongen, det ser ut til at populariteten har nådd et høyt, men stabilt nivå.
Les mer
 
Arktisk_karibisk_helg_1 (2)

Fra Jamaica til Morgan's Ship:

GRØSNES: Til helga kommer Enid Williams fra JAMPRO for et dialogseminar hvor de skal utforske farvannet mellom det arktiske og karibiske livet og finne mulige samarbeidsområder.
Les mer
refleksjakt_trollstien_ingress7

Lysløype på budsjett:

SANDBERGAN: I går ettermiddag ble det arrangert refleksjakt i Trollstien for både store og små. Der møtte mange engasjerte barn og foreldre opp for å finne postene i Trollstien.
Les mer
 
SN-radio_forbilde2

Se formiddagssendingen:

SJØVEGAN: I dag er det torsdag, 9. november som gjelder, og den neste halvtimen kan du få med deg Formiddagssendingen vår. I dag skal vi blant annet få et innblikk over hvordan det var for Martine Seipäjärvi Daleng å bli valgt inn til Ungdommens Fylkesråd.
Les mer
ungdommens_fylkesrad_ingress

Valgt inn i Ungdommens fylkesråd:

SJØVEGAN/TROMSØ: Martine Seipäjärvi Daleng og Rakel Jenssen representerte Salangen under ungdommens fylkesting i Tromsø i helga. Der ble det valgt et nytt ungdomsråd, hvor Martine ble stemt inn som representant.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider