Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 22. januar 2018

  • mandag-14°C
  • tirsdag-14°C
  • onsdag-12°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
jula_er_over_ingress

Salangen sprenger grenser:

SJØVEGAN: Da var endelig jula over på Sjøvegan for denne gang. Mandag var det knapt minnene igjen av den store julegrana som har spredt stemning og glede til alle besøkende de siste to månedene.
Les mer

alle_besto_bk_gk_salangen_ingress

Nå er det tryggere å bo i Salangen:

SJØVEGAN: Det er nå fire flere i Salangen brann og redning som kan kalle seg fullverdige brannkonstabler og røykdykkere. En av dem var Snorre Ratkje.
Les mer
vinbanken_2018_ingress

Norskproduserte produkter:

SETERMOEN: Tidlig høst 2016 ble et nytt tilbud introdusert i Bardu. Det var Anja Renee Vedal som tok avgjørelsen om å åpne Vinbanken på Setermoen. - Jeg har fått gode tilbakemeldinger, og har hørt flere synes at dette var et bra initiativ, sier Vedal.
Les mer
bankbygget_cato_sorensen_ingress[1]

Lite interesse for bankbygget?:

SJØVEGAN: Bankbygget på Sjøvegan står enda med tomme lokaler, den ene delen av bygget er fortsatt leid av banken, mens den andre delen står pr. i dag tom og uten leietaker.
Les mer
ingen_flax_i_dag_ingress[1]

Har noen ventet forgjeves på telefon?:

SJØVEGAN: Hva en ville ha gjort som millionær er et erkjennbart spørsmål mange ofte stiller seg selv i livet. Men hva ville reaksjonen vært hvis man bare nesten ble millionær? Det mulige svaret finnes i Salangen.
Les mer
camlingliv_paa_sjovegan_ingress

Til Sjøvegan for å dyrke caminglivet:

SJØVEGAN: Wenche og Sigmund Emaus, Aslaug Strand og Leif Otto Brattstien, henholdsvis fra Tromsø og Lyngseide har i helga tatt turen til Sjøvegan for å dyrke campinglivet i helga.
Les mer
skoytebane_klar_2018_ingress

Skøytebanen i Strandparken:

SJØVEGAN: Da var det igjen på tide for salangsværinger å spenne på skøyteskoene, for på Strandparken har nå Kenneth Heggelund vannet skøytebanen. - Nå er det bare minusgradene som mangler, sier han.
Les mer
 
A-magasinet_salangen_nyheter_ingress - Kopi

A-magasinet besøker Salangen-Nyheter:

SJØVEGAN: I går, torsdag, og i dag fredag har Aftenposten journalist, Hilde Lundgaard og pressefotograf Jan T. Espedal for å lage sak om Salangen-Nyheter til A-magasinet.
Les mer
go_labben_hundesalong_ingress

Go' Labben Hundesalong:

SJØVEGAN: Alle hunder fortjener å være rene og velstelte, selv om de ikke alltid vil være det selv. Marita Therese Andreassen kjøpe et hundebad for sin egen Basset hound, men tok en spontan avgjørelse om å starte en egen hundesalong.
Les mer
 
vakkerhimmelforside

Nydelig skue for den interesserte:

SJØVEGAN: De som var ute og gikk seg en kveldstur i går torsdag i Salangen, fikk en spesiell opplevelse når de så opp på himmelvelvingen. Nordlyset raste over Salangen...!
Les mer
lokkejakt_rev_ingress

Bestandsforvaltning er viktig:

SJØVEGAN/SETERMOEN: Det er mange grunner til at bestandsforvaltning av rev er viktig for økosystemet. Den 26. januar avholdes det kurs i revelokk på Setermoen.
Les mer
 
aanesen_til_ol_ingress

Tilbakeblikk til 1994:

SJØVEGAN: Det nærmer seg OL, og selv om De Olympiske vinterleker i år arrangeres langt unna Salangen så har OL ilden gått gjennom Sjøvegan under OL i 1994. Øystein Ånesen tenker tilbake da han bar fakkelen.
Les mer
salangen_markerte_seg__ingress

Salangen markerte seg for fylkesmannen:

TROMSØ: Salangen var markeringskommune under årets januarmøte hos fylkesmannen i Troms. Dette var en oppgave de ikke tok lett på, og med omlag tjue involverte salangsværinger fikk de virkelig markert kommunen.
Les mer
 
twigs_iungress

Hålogaland Teater til Sjøvegan:

SJØVEGAN: Møt Guri Johnson når hun får bryne seg på Kristian Figenshow og John Sigurd Kristensen i komedien Twigs – Hele hælvetes slekta. Den 29. januar kommer de til Sjøvegan.
Les mer
froken_cupcake_salangen_2018_ingress2

Salangens egen "Cupcake-prinsesse":

SJØVEGAN: Salangsværingen Lena Gabrielle Kroken, også kjent som "Frk. Cupcake" har en unik hobby. Meningen ligger i kallenavnet, ettersom hennes største glede er å bake stilfulle og hundre prosent hjemmelagde cupcakes på bestilling.
Les mer