Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 26. februar 2018

  • mandag-8°C
  • tirsdag-6°C
  • onsdag-2°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
til_hovedlandsrennet_ingress

Ariane, Henning og Ivar fra SIF Ski:

SJØVEGAN: Henning Berg Frantzen, Ivar Fredheim og Ariane Daleng fra SIF Ski reiser torsdag ned til Lygna i Oppland for å være med å delta på hovedlandsrennet.
Les mer
soker_turnere_1 (2)

SIF Turn søker flere trenere:

SJØVEGAN: I fjor høst skrev vi om SIF Turn som søkte etter trenere. Dette resulterte i at de fikk en ny trener. Nå trenger de flere trenere og prøver lykken igjen.
Les mer
karnevalsturn_ingress

Årlig tradisjon i SIF Turn:

SJØVEGAN: I går kveld var omlag femti turnere samlet inne i Salangshallen for en helt spesiell turnøkt. Da var det duket for karnevalsturn hvor turnerne fikk utøve sine kunster mens de var kledd som sine helter.
Les mer
friidrett_aarsmote_ingress

Lysere fremtid for SIF Friidrett:

SJØVEGAN: Den 22. mars er det endelig klart for årsmøte i SIF Friidrett. Etter at laget sto i fare for å bli lagt ned ser det nå ut til at de går en lysere fremtid i møte.
Les mer
18_vinterferieaktiviteter_i_dyroy_ingress

Arrangerer friluftstilbud i vinterferien:

BRØSTADBOTN: I vinterferien inviteres det til spennende vinteraktiviteter i Dyrøy kommune. Hundesledekjøring, overlevelseskurs og vintercamp er noen av aktivitetene på lista.
Les mer
 
fryseriet_dartklubb_2017_forside2

Arrangerer "Lørdagsserie":

SALANGSVERKET: For første gang slår dartklubbene i Sjøvegan, Narvik, Bardufoss, Malangseidet og Tromsø seg sammen for å arrangere en "Lørdagsserie" på 5 helger. - Alle kan være med, også de utenom en klubb, sier Pål Samueljord.
Les mer
12_turn_kretsmesterskap_ingerss

Kretsmesterskap i turn:

SJØVEGAN: Inne i Salangshallen var det mange som hadde møtt opp i går, søndag da SIF Turn arrangerte kretsmesterskap i turn. Omlag 150 deltakere fra området var med å deltok.
Les mer
henrik_ingress

Salangsværing til fotball akademi:

SJØVEGAN/OSLO: Henrik Utstøl Høgmo er utflytta salangsværing og er en godt etablert fotballtrener. Nå reiser han på en tre måneders studietur til Senegal.
Les mer
reistadløpet (2)

Arrangørene utbedrer Reistadløpet:

SETERMOEN: Reistadløpet AS har nå offentliggjort at de har gjort en del endringer for at årets arrangement skal bli enda bedre enn i fjor. Dette inkluderer blant annet billigere overnattingstilbud og fellesstart.
Les mer
 
sif_turn_oppvisning_etc_ingress

Over 100 turnere kommer:

SJØVEGAN: 11. Februar kommer til å være en dag i idrettens tegn i Salangen. Da arrangerer nemlig Salangen IF Turn kretsmesterskap i rekrutt for barn mellom 11 og 13 år.
Les mer
NM_volleyball_ingress

Volleyballjentene nå i Kristiansand:

KRISTIANSAND/SJØVEGAN: Volleyballjentene har nå ankommet gimlehallen og har allerede spilt to kamper. Martine Hagerupsen forteller at dynamikken er god i laget.
Les mer
 
sponsorstøtte_i_boks_ingress

Volleyballjentene er takknemlige:

SJØVEGAN: Sjøvegan videregående skoles volleyballag søkte for kort tid siden sponsorstøtte for å dra på norgesmesterskap. Nå er sponsorstøtten i boks og torsdag drar jentene på NM.
Les mer
reiser_til_pyeongchang_ingress

Reiser til Pyeongchang som skismører:

STORSLETT/PYEONGCHANG: Salangsværingen Øystein Ånesen har allerede vært tett innpå OL-gleden, da han bærte fakkelen i 1994. Nå er han en del av det islandske smøreteamet som skal delta i februar.
Les mer
 
sokersponsorstotteforside

Volleyballjentene i Salangen:

SJØVEGAN: Volleyballjentene i Salangen søker for tiden sponsorstøtte, men de er enda langt i fra målet på 25.000 kroner. Nå oppfordrer de både private og næringslivet til å være med å bidra.
Les mer
LIF_loppemarked_ingress

LIF på god vei til Norway Cup:

TENNEVOLL: Tolvårslaget til Lavangen IF har siden i høst jobbet aktivt med å samle inn penger i håp om å oppnå sin drøm om å være med på Norway Cup. Nå arrangerer de loppemarked.
Les mer
 
skoytebane_klar_2018_ingress

Skøytebanen i Strandparken:

SJØVEGAN: Da var det igjen på tide for salangsværinger å spenne på skøyteskoene, for på Strandparken har nå Kenneth Heggelund vannet skøytebanen. - Nå er det bare minusgradene som mangler, sier han.
Les mer
aanesen_til_ol_ingress

Tilbakeblikk til 1994:

SJØVEGAN: Det nærmer seg OL, og selv om De Olympiske vinterleker i år arrangeres langt unna Salangen så har OL ilden gått gjennom Sjøvegan under OL i 1994. Øystein Ånesen tenker tilbake da han bar fakkelen.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider