Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 22. januar 2018

  • mandag-14°C
  • tirsdag-14°C
  • onsdag-12°C
Været i Salangen:
reiser_til_pyeongchang_ingress

Reiser til Pyeongchang som skismører:

STORSLETT/PYEONGCHANG: Salangsværingen Øystein Ånesen har allerede vært tett innpå OL-gleden, da han bærte fakkelen i 1994. Nå er han en del av det islandske smøreteamet som skal delta i februar.
Les mer

09_friidretts_salangen_ingress

Vil øke aktiviteten:

SJØVEGAN: Tirsdag 7. november ble det gjennomført ekstraordinært årsmøte i Salangen IF friidrett på Sjøvegan. Det ble et positivt ekstraordinært årsmøte i laget. Regnskapet viste et fint overskudd, og vil gi et godt utgangspunkt for det nye styret.
Les mer
thobbe-fosseng_ingress

SIF fotball avslutter sesongen:

IDRETTSHEIA: Førstkommende lørdag arrangeres SIF Tournament 2017 i Astafjordhallen. Dette er en sesongavsluttingsturnering hvor også integrering står høyt i fokus.
Les mer
saltokonkurranse_ingress

Arrangerte "Salto-konkurranse":

SJØVEGAN:Mandag 6. november arrangerte Salangen turn salto-konkurranse i Idrettshallen. Det var godt oppmøte med mellom 30 og 40 utøvere som konkurrerte i forskjellige klasser, fra rekrutt til senior.
Les mer
aaretsalangsvaeringerbig2

Årets Salangsværing 2017:

SJØVEGAN: Det nærmer seg jul og tid for å komme med forslag på kandidater til prisen "Årets Salangsværing 2017" som skal deles ut av ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo.
Les mer
skyteskole_salangen-pistolklubb_ingress3

Første omgang med skyteskole:

SJØVEGAN: I kjelleren på Salangen kulturhus ble den første kvelden med skyteskole arrangert av Salangen Pistolklubb torsdag kveld. Det var et godt oppmøte, og for noen var det aller første gang de har holdt en pistol.
Les mer
salangenfriidrettforside2

Ekstraordinært møte neste uke:

SJØVEGAN: Det har kommet et ønske om at friidretts-gruppen skal starte opp igjen. Til dette trenger de nye medlemmer, trenere og et oppdatert styre. - Vi skal ha et møte neste uke, og jeg håper vi kan begynne igjen med friidrett, sier Nina Berith Rasmussen.
Les mer
 
Jørn_Ivar_Kroken

Tradisjonsrik fotballfest:

SJØVEGAN: Enda en fotballsesong er forbi, og det er igjen duket for en avsluttingsfest. - Det er en tradisjonsrik og koselig kveld, forteller festarrangør Jørn Ivar Kroken.
Les mer
BarduIL_70aar_Forside

Bardu IL Håndballgruppa fyller 70 år:

SETERMOEN: En høyst oppegående 70 åring, med stor aktivitet, og håndballag i alle årsklasser fra 7 år og opp til seniorlag, markerer 70 års dagen til håndballgruppa i Bardu med en skikkelig «Kickoff» for håndballsesongen 2017/2018.
Les mer
 
NMK_bardu_jævli_fin_helg_ingress

Fullt fart i finværet:

STEIEN: Det var mye fart og spenning i Bardu denne helgen, med brøllende motorrus og latter som kunne høres fra en mils omkrets. Det kom racere fra hele Troms og noen utenfor fylket også som ønsket og vinne.
Les mer og se opptak fra løpene
UvantOgNytt

Selv uten snø og ski:

SJØVEGAN: Nå som fotballsommeren nærmer seg slutten starter Salangen IF-Ski med trening igjen for alle treningsgrupper. I den forbindelse setter de opp til oppstartsamling førstkommende helg ved Idrettshallen.
Les mer
 
sif_turn_trenger_trenere_ingress2

SIF-Turn søker engasjerte mennesker:

SJØVEGAN: SIF-Turn har slått på søkerlysene etter folk med trenere i magen som har tid og engasjement til å være med på å skape turnglede og godt samhold. Isabel Sørensen håper mange vil prøve seg, da spesielt menn.
Les mer
aapen_hall_SIF-turn_ingress

SIF-turn starter opp igjen:

SJØVEGAN: Mandag var det åpen hall inne i idrettshallen på Sjøvegan. Da fikk alle som ville komme å prøve seg på turn en gylden mulighet til å prøve seg på apparatene.
Les mer
 
forstegangsuksessbig

Idrettsheia Cup i helga:

IDRETTSHEIA: Salangen-IF Fotball gleder seg til helga, når Idrettsheia Cup går av stabelen igjen. Første kamp begynner allerede klokka 09.00 lørdag.
Les mer
Team_lavangen_fylkeslekene2017_ingress

Team Lavangen i hardtrening:

TENNEVOLL: Til helga er det fylkeslekene i Bardu og dit skal Team Lavangen for å konkurrere i blant annet ballkasting, boccia og å løpe 100 meter. De har den siste tiden ligget i hardtrening.
Les mer
 
hundre_lag_pa_en_dag_ingress

Nå er det snart tid for Idrettsheia-Cup:

IDRETTSHEIA: 2.september er det fotball-cup på Idrettsheia. Så langt er det omlag førti lag som er påmeldt til fotball-cupen som skal være på Idrettsheia, lagene kommer fra Tromsø i nord til Narvik i sør.
Les mer
gummikulesjalotten_ingress

Støvsuging førte til gevinst:

SJØVEGAN/OSLO: NFF og dekkreturbransjen har som mål å redusere svinnet av granulat fra norske kunstgressbaner med 90 prosent innen 2020. Med dette ble en konkurranse utlyst der ØSIL var blant vårvinnerene.
Les mer