Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
arena_elvenes_varrengjoring_ingress[1]

Ønsker oversikt over aktiviteter:

SJØVEGAN: Arena Elvenes har for fjerde året på rad laget årshjul for årets aktiviteter. – Slik får vi organisert bedre, og naboer får bedre kontroll på hvilke helger det skjer noe her og når det er aktivitetsfri, forteller daglig leder Bjørn Nordmo.
Les mer
12_turn_kretsmesterskap_ingerss

Kretsmesterskap i turn:

SJØVEGAN: Inne i Salangshallen var det mange som hadde møtt opp i går, søndag da SIF Turn arrangerte kretsmesterskap i turn. Omlag 150 deltakere fra området var med å deltok.
Les mer
henrik_ingress

Salangsværing til fotball akademi:

SJØVEGAN/OSLO: Henrik Utstøl Høgmo er utflytta salangsværing og er en godt etablert fotballtrener. Nå reiser han på en tre måneders studietur til Senegal.
Les mer
reistadløpet (2)

Arrangørene utbedrer Reistadløpet:

SETERMOEN: Reistadløpet AS har nå offentliggjort at de har gjort en del endringer for at årets arrangement skal bli enda bedre enn i fjor. Dette inkluderer blant annet billigere overnattingstilbud og fellesstart.
Les mer
sif_turn_oppvisning_etc_ingress

Over 100 turnere kommer:

SJØVEGAN: 11. Februar kommer til å være en dag i idrettens tegn i Salangen. Da arrangerer nemlig Salangen IF Turn kretsmesterskap i rekrutt for barn mellom 11 og 13 år.
Les mer
NM_volleyball_ingress

Volleyballjentene nå i Kristiansand:

KRISTIANSAND/SJØVEGAN: Volleyballjentene har nå ankommet gimlehallen og har allerede spilt to kamper. Martine Hagerupsen forteller at dynamikken er god i laget.
Les mer
sponsorstøtte_i_boks_ingress

Volleyballjentene er takknemlige:

SJØVEGAN: Sjøvegan videregående skoles volleyballag søkte for kort tid siden sponsorstøtte for å dra på norgesmesterskap. Nå er sponsorstøtten i boks og torsdag drar jentene på NM.
Les mer
 
reiser_til_pyeongchang_ingress

Reiser til Pyeongchang som skismører:

STORSLETT/PYEONGCHANG: Salangsværingen Øystein Ånesen har allerede vært tett innpå OL-gleden, da han bærte fakkelen i 1994. Nå er han en del av det islandske smøreteamet som skal delta i februar.
Les mer
sokersponsorstotteforside

Volleyballjentene i Salangen:

SJØVEGAN: Volleyballjentene i Salangen søker for tiden sponsorstøtte, men de er enda langt i fra målet på 25.000 kroner. Nå oppfordrer de både private og næringslivet til å være med å bidra.
Les mer
 
LIF_loppemarked_ingress

LIF på god vei til Norway Cup:

TENNEVOLL: Tolvårslaget til Lavangen IF har siden i høst jobbet aktivt med å samle inn penger i håp om å oppnå sin drøm om å være med på Norway Cup. Nå arrangerer de loppemarked.
Les mer
skoytebane_klar_2018_ingress

Skøytebanen i Strandparken:

SJØVEGAN: Da var det igjen på tide for salangsværinger å spenne på skøyteskoene, for på Strandparken har nå Kenneth Heggelund vannet skøytebanen. - Nå er det bare minusgradene som mangler, sier han.
Les mer
 
aanesen_til_ol_ingress

Tilbakeblikk til 1994:

SJØVEGAN: Det nærmer seg OL, og selv om De Olympiske vinterleker i år arrangeres langt unna Salangen så har OL ilden gått gjennom Sjøvegan under OL i 1994. Øystein Ånesen tenker tilbake da han bar fakkelen.
Les mer
sonerenn_seljeskog_2017ingress3

Salangen IF Ski arrangerer:

SELJESKOG: På lørdag 6. januar ønsker SIF Ski alle velkommen til sonerenn for Midt-Troms i Seljeskog for aldersgruppen 0-7 og 8 år og oppover. Det er fremdeles mulighet å melde seg på løpene.
Les mer
 
salangen_if_friidrett_kick_off_ingress7

SIF Friidrett med kick-off:

SJØVEGAN: Det har gått mye tid og god innsats for å få Salangen IF Friidrett på plass igjen, og på fredag i romjulen ble det arrangert en kick-off for å se hvor mange som var interessert. - Jeg fortsetter gjerne, sier Eltayeb Jaly.
Les mer
samler_pa_fotballdrakter_ingress

Samler på fotballdrakter:

TENNEVOLL: Det finnes en lidenskap for alle og enhver, og en populær hobby er å samle på forskjellige gjenstander. Bente Synnøve Norbakken fra Lavangen bestemte seg i ung alder å samle på fotball- og håndballdrakter.
Les mer
 
friidrett_kickoff_ingress3

Kick-off med SIF Friidrett:

SJØVEGAN/TENNEVOLL: I romjulen blir det arrangert et kick-off i Salangshallen med Salangen IF Friidrett som etter en toårig pause endelig er i gang. - Det er uforpliktet og alle er velkommen for å prøve, sier Dagfinn Antonsen.
Les mer
innebandy_og_kostymeparty2017_ingress3

Innebandy og kostymeparty:

SJØVEGAN: Eksentriske speakere, energisk musikk, god mat og masse moro var å observere i Salangshallen når programfagslinja, "breddeidrett" ved Sjøvegan VGS hadde innebandyturnering med en liten kostyme-vri.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider