Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 21. januar 2018

  • søndag-16°C
  • mandag-16°C
  • tirsdag-13°C
Været i Salangen:
reiser_til_pyeongchang_ingress

Reiser til Pyeongchang som skismører:

STORSLETT/PYEONGCHANG: Salangsværingen Øystein Ånesen har allerede vært tett innpå OL-gleden, da han bærte fakkelen i 1994. Nå er han en del av det islandske smøreteamet som skal delta i februar.
Les mer

vm_pa_heia_2017_ingress2

Mange tok turen til Idrettsheia:

IDRETTSHEIA: Onsdagen var full av tøffe fotballkamper og solskinn, når VM på Heia som er et helt eget arrangement som har et mål om å bringe folk tvers over språk, religion og kjønn sammen gikk av stabelen.
Les mer
Flystripa_rundt_ingress

Mange hadde møtt opp på flystripa:

ELVENES: Tirsdag kveld arrangerte Øvre Salangen idrettslag konkurransen "Flystripa rundt" ved Elvenes flyplass i Salangen kommune. Selv om værgudene ikke var på deres side ble det en enorm deltakelse med rundt 50 deltakere.
Les mer
130_deltakere_Tine_fotballskole_ingress

Stor glede under årets Tine fotballskole:

IDRETTSHEIA: Torsdag og fredag ble Tine fotballskole arrangert på Idrettsheia. Nærmere 130 unge fotballspirer hadde møtt opp for å være med å delta på begivenheten, spille fotball og lære litt nye ferdigheter.
Les mer
ARN_etappetest2 ingress3

- Så vakkert det er skummelt:

SJØVEGAN: Rittambassadør og tidligere verdensmester Thor Hushovd og daglig leder i ARN, Knut-Eirik Dybdal, har vært ute og syklet årets rute i Arctic Race of Norway 2017. - Årets etapper innfrir til forventningene, mener Hushovd,
Les mer
gratangsturnering_2017_lag_fra_gibostad_ingress2

Gratangsturneringen 2017:

GRATANGSBOTN: Gratangsturneringen har startet for fullt med fotballag fra både fjernt og nært som skal konkurrere blant seg i mellom. Gutta fra Gibostad United vet nøyaktig hva de skal gjøre.
Les mer
GT_17_Biti_ingress

Klart til avspark for GT17:

GRATANGSBOTN: I helga er det duket for en aktiv og innholdsrik helg i Gratangen, omlag 130 fotballag er påmeldt. Prosjektleder for Gratangsturneringen Aleksander Biti forteller de er godt forberedt og ser frem til arrangementet.
Les mer
 
dagensnmklopforside-NY

Andre dag med bilcross i Bardu:

SETERMOEN: Siste og avgjørende dag på NMK Bardu sitt vårløp ble en suksess, med mange spennende innledende runder og til slutt finaler. Her kan du se direktesendingen SN-TV hadde søndag.
Se opptakene fra direktesendingen her
bilcrossdag1-NY

Første dag med bilcross i Bardu:

SETERMOEN: Det var en svært vellykket første løpsdag for NMK Bardu i går lørdag. Det var mye fin kjøring med god fart og se blant alle førerne som deltok. Her kan du se direktesendingen SN-TV hadde lørdag.
Se opptakene fra direktesendingen her
 
ellenvangjensenforside

Ellen fra Bardu skal kjøre i åpen klasse:

SETERMOEN: Ellen Vang Jensen kjører bilcross for NMK Bardu, i fjor kjørte hun juniorklassen, men i år stiller hun med høyere ambisjoner og skal konkurrere sammen med de "store gutta" i åpen klasse når det er løp i helga.
Les mer
idrettsheia_tinestafett_ingress

I år som i fjor:

SJØVEGAN: I tradisjon tro arrangerer Salangen skole også i år TINEstafetten, og har invitert elever fra nabokommunen til Idrettsheia førstkommende tirsdag for å være med å delta.
Les mer
 
BarduCup_ingress

Bardu Cup 2017 var en suksess:

SETERMOEN: I helga var det Bardu Cup for de mellom 6 til 12 år i regionen, og turneringsansvarlig, Vegard Nygård forteller det har vært en suksess med mange spennende fotballopplevelser.
Les mer
vokseturnstevne_ingress4

Turnere samlet i Salangen i helga:

SJØVEGAN: I helga deltok det over 300 turnere i alle aldre på ungdom- og voksenturnstevnet i Salangen, i år arrangert av Salangen Idrettsforening Turn. Hele søndag formiddag gikk med bøy, tøy og turn i ulike varianter.
Les mer
 
TapHjemmebane_Forside

Første hjemmekamp:

IDRETTSHEIA: Lørdag gjorde Salangen IF-Fotball sitt beste da de møtte FK-Senja på Idrettsheia. Det var to gode lag som møttes til dyst, men det var Senja som gikk av med seieren.
Les mer
damefotball_ingress

Salangen IF Fotball vs Ringvassøy IL:

IDRETTSHEIA: For første gang på seks år stilte Salangen IF Fotball med et damelag på hjemmebane, som på lørdag spilte sin første sesongkamp mot Ringvassøy IL.
Les mer
 
turninnrettningforside

Til helgen blir det luftig akrobatikk:

SJØVEGAN: Voksenturnstevne står for tur og arrangørleder for voksenturnstevnet Maylén Kristoffersen forteller at det er over 300 påmeldte utøvere som skal være med å delta under helgens arrangement.
Les mer
IMG_0435

Rekordpåmelding til årets renn:

SETERMOEN/RUSTADHØGDA: Over 1000 mennesker går i år det legendariske skirennet Reistadløpet. I år er rennet en del av Visma Classics og blir også tv-sendt på NRK. Det var en spesiell start av rennet på Artellerisletta på Setermoen, med god hjelp fra Forsvaret.
Se video fra starten