Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
rommegrotbasarforside

Basar på Rørbakken:

RØRBAKKEN: Ungdomslaget Fremad inviterer til middag når de arrangerer rømmegrøtbasar ved Rørbakken Grendehus førstkommende søndag kl. 17:00. Som vanlig blir det opplegg med tombola og utlodning av fine gevinster.
Les mer
0084_ken_andre_ottesen_ja_vi_elsker_ingress

Lokalaviselskende satiriker:

SJØVEGAN/BERGEN: Ken André Ottesen jobber til daglig som vaktsjef i VG, men på privaten er han en lokalaviselskende satiriker med stor suksess på Instagram. Nå er han ute med boka "Ja, vi elsker" som er norsk lokaljournalistikk på sitt beste sett gjennom hans satiriske brilleglass.
Les mer
008964_gitar_ingress

Vinn en bit lokal kulturhistorie:

SJØVEGAN: Nå er det ikke lenge igjen til det islandske bandet Mezzoforte kommer til Salangen. I den forbindelse har nå publikum muligheten til å forlate lokalet med litt mer enn "bare" en fantastisk konsertopplevelse.
Les mer
seniordans_ingressss

Klart for dans for de godt voksne:

SJØVEGAN: I kveld mandag 17. september er det duket for en ny sesong med seniordans. Seniordansinstruktørene ønsker både gamle og nye deltakere hjertelig velkommen.
Les mer
kulturminnedagforside

Markerte kulturminnedagen:

SJØVEGAN: Kulturminnedagene ble åpnet med et hovedarrangement på Sjøvegan videregående skole lørdag 15. september. Det var en fargerik markering på mange måter.
Les mer
magnusadhdforside

Latterlig alvor om ADHD:

SJØVEGAN: Til Salangen kulturhus kom lørdag en av Norges mest kjente bloggere sammen med psykiatrisk sykepleier Hilde Kragebøl, som gjennom "Samtalen" gjorde et dypdykk inn i Magnus Jackson Krogh sitt liv med diagnosen ADHD, hvor både oppvekst og voksent liv ble satt fokus på.
Les mer
363636_gudstjeneste_lavangsheimen_ingress

Per Gustav Nilsen slutter:

SJØVEGAN: Den 23. september skal det avholdes en avskjedsgudstjeneste for Per Gustav Nilsen som gikk av med pensjon den 1. september i år.
Les mer
00056_yggdrassil_klar_for_revy_ingress

UL Yggdrasil 120 år:

ÅNDERVÅG: I den siste tiden har revygruppa 16 Gale og en Rett jobbet på spreng for å få replikkene på plass til høstens store revy i forbindelse med UL Yggdrasils 120 års jubileum.
Les mer
balsfjorddilten_NY_ingress

Nærmere førti stykker deltok:

SJØVEGAN: Rundt tolv stykker fra Mental Helse i Salangen hadde en fantastisk tur til Balsfjord torsdag 6.september. Der fikk de servert lunsj før aktivitetene og hamburger etterpå.
Les mer
 
lavangenkirkebig[1]

Lavangen menighet:

TENNEVOLL: En jobb i et av Norges eldste profesjoner er nå ledig i Lavangen kommune. Kirkeverge yrket strekker seg så langt tilbake som til 1150, og er en veldig viktig jobb der du er øverste leder for ett folkevalgt organ.
Les mer
gøy_på_landet_ingress

Gro 4H i Salangen:

HAUGVANG: Blant de mange 4H gårdene som eksisterer i Norge, finner vi også Haugvang gård som ligger i Salangen. Der skal det arrangeres åpen gård førstkommende søndag med god mat, aktiviteter og mulighet til å hilse på dyrene.
Les mer
 
may-eriksen-ingress

Utfordring fra Røde Kors:

SJØVEGAN: Salangen Røde Kors trenger både besøksvenner og mennesker som trenger et besøk i hverdagen. De vil også gjerne ha yngre mennesker som kan være besøksvenn.
Les mer
LavangenPensjonistforeningBasar_Forside

Pensjonister arrangerer basar:

ÅBREKKA: Så er det igjen tid for den årlige basaren arrangert av Lavangen Pensjonistforening. - Alle er velkommen, inviterer Johan Svendsen.
Les mer
 
37357357_krigsminneloype_salangen_lavangen_ingress

Offisiell åpning den 24. september:

SJØVEGAN: I april 1940 var Sjøvegan en sentral plass da flere allierte styrker kom i land her for å bistå i kamphandlingene ved Gratangsfjellet. Den 24. september kan man være med å gå i deres fotspor når den nye Krigsminneløypa åpner.

Les mer
00003Skjelvet_ingress

Onsdag vises Skjelvet på seniorkino:

SJØVEGAN: Onsdag er det duket for seniorkino igjen, og denne gangen er det den norske storsatsingen Skjelvet som skal vises. Filmen har høstet gode tilbakemeldinger og regnes som den største katastrofefilmen i Norsk filmhistorie.
Les mer
 
jeg_vil_ha_en_turvenn_ingerss

Frisk luft, høstsol og smakfulle goder:

SJØVEGAN: I følge meteorologene har vi en fantastisk flott septemberhelg i møte. I tillegg er det friluftlivets uke så det er ingen grunn til å bli sittende inne. Kom dere ut!
Les mer
Herredshuset_riksantikvaren_Kurt_jan_kvernmo

Mye å se frem til i september:

SJØVEGAN: Nå er Salangen kino i full gang igjen etter sommerferien. I løpet av denne måneden er det tett mellom godbitene som skal vises. Blant annet Mamma Mia, De Utrolige 2, Skjelvet og Megalodon.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS