Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 22. februar 2018

  • torsdag-9°C
  • fredag-9°C
  • lørdag-11°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
81_Kong_harald_Baard_nyland_header

Bård Nyland fra Salangen:

SJØVEGAN: I dag fyller H.M. Kong Harald V 81 år. Pensjonert bussjåfør Bård Nyland forteller om da han ble invitert ned til slottet å slo av litt jaktprat med Kongen.
Les mer
gubberennet_2018_TIH_ingress

Folkekjær påsketradisjon:

BJØRKEBAKKEN: Skjærtorsdag inviterer Bjørkebakken og Omegn Grendelag til en ny runde med det tradisjonsrike Gubberennet. Her blir det mye moro i løypa, med premieutdeling og dans på kvelden.
Les mer
trekkspill_ingresssss

Stor interesse for trekkspill:

SOLØY: Første helga i juni arrangerer Fjellkysten også i år Trekkspillfestival. – Enda før programmet er lagt ut er turisthotellet allerede fullbooket, forteller daglig leder, Tor Lyngmo.
Les mer
la

Møtet om Lavangsvekka 2018 bar frukter:

SJØVEGAN: Tordag kveld var det idémyldringsmøte inne på Frivilligsentralen på Tennevoll i forbindelse med Lavangsvekka 2018. Her kom det gode forslag som styret nå skal jobbe videre med.
Les mer
minmemooseforside

Revyfest i år uten reker:

SOLØY: Lørdag kveld var den legendariske revyen på Soløy i Lavangen på plass igjen. I år var reker byttet ut til fordel for hamburgere og pølser. Men revyen som ungdomslaget hadde laget bar ikke preg av å ha tapt seg - tvert i mot.
Se videoreportasje
 
pipebig2

Det spire å gror på rare steder:

SJØVEGAN: Det er ikke bare hestehov som kommer opp på rare steder. Det gjør andre vekster også og på mange forskjellige steder. Det er tydelig at planter vokser hvor folk er.
Les mer
02_paal_riise_show_ingress

Pål Riise brakte mye latter:

SJØVEGAN: I går kveld var komiker Pål Riise på besøk i Salangen kulturhus hvor han holdt show til inntekt for nakkeskadde Benedicte Iselin Johansen. Knappe femti personer hadde tatt turen for å se den morsomme finnmarkingen.
Les mer
gamlesjoveganforside

Tilbakeblikk på gamle Sjøvegan:

SJØVEGAN: Salangen-Nyheter fikk for omlag 2 uker siden et filmklipp fra 1950-tallet som omhandlet oppbyggingen av helsehuset i Smedalen i Sjøvegan. På dette klippet får vi også et nærmere innblikk på hvordan gamle Sjøvegan- sentrum så ut for 60 år siden.
Se videoreportasje
HUSK_pamelding_ukm_ingress

Ønsker tidligere påmelding:

SJØVEGAN: Erfaringen tilsier at den største bølgen med påmeldinger til UKM i Salangen skjer like før fristen, men denne gangen oppfordrer kulturskolerektor, Bjarne Dahlberg ungdommen om å være kjappere på avtrekkeren.
Les mer
 
ungddomsbasen (1)

Stor interesse for ungdomsklubb:

TENNEVOLL: Ungdomsbasen i Lavangen har nå startet opp igjen etter en pause på over to år. De har hatt åpent de siste tre tirsdagene, og besøkstallene ser lovende ut.
Les mer
Forfatter_foredrag_ingress

Lærer elevene struktur i skriving:

SJØVEGAN: I går var forfatter Monica Steinholm på Salangen skole hvor hun holdt foredrag om skrive fortellinger, og hvordan konflikter kan være nøkkelen til en god historie.
Les mer
 
84879

Sandra Lyng Haugen og Norwegian Creedence:

SJØVEGAN: Det er nå offentliggjort at Norwegian Creedence og Sandra Lyng Haugen kommer til Sjøvegan i sommer under Salangens store folkefest. Silya og CC Cowboys skal også opptre under Millionfisken 2018.
Les mer
18_vinterferieaktiviteter_i_dyroy_ingress

Arrangerer friluftstilbud i vinterferien:

BRØSTADBOTN: I vinterferien inviteres det til spennende vinteraktiviteter i Dyrøy kommune. Hundesledekjøring, overlevelseskurs og vintercamp er noen av aktivitetene på lista.
Les mer
 
skolesak_leo_ajkic_ingress

Kjent TV-ansikt til Sjøvegan VGS:

SJØVEGAN: I går formiddag besøkte det kjente TV-ansiktet, Leo Ajkic Sjøvegan videregående skole for å holde et veldig personlig foredrag om hans opplevelser som flyktning fra eget hjemland.
Les mer
lavangsvekka2018-ingress

Planlegger Lavangsvekka 2018:

TENNEVOLL: Den 28. omgangen med Lavangsvekka står for dør, og på torsdag begynner planleggingen av årets innhold. Kolbjørn Sjøseth ved Lavangen Frivilligsentral håper det kommer mange nye ideer fra nye hoder i år.
Les mer
 
sælongang_legger_ned (2)

Sælongan legger ned:

SJØVEGAN: Dansegruppa "Sælongan" har i ti år vært et populært fritidstilbud for barn og unge, men det er nå bestemt å legge ned dansegruppa. De stter nå igjen med 25 000 kroner de ønsker å gi til et annet bra kulturtilbud for unge.
Les mer
blaamandag_ingress

Uansett hvordan helga har vært:

SJØVEGAN: Det er nok mange mandager i løpet av et år man kan kalle en blåmandag, men i dag er det faktisk blåmandag i følge almanakken; dagen etter fastelavnssøndag.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider