Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 20. mai 2018

  • søndag11°C
  • mandag11°C
  • tirsdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
loksebotnsjovegan-forside

Sjøvegan-Løksebotn meter for meter:

SJØVEGAN: Etter flere henvendelser fra utflyttede salangsværinger som leser våre sider, så har vi laget en video med en kjøretur fra Sjøvegan til Løksebotn i Salangen. Bli med på vår kjøretur i dag, meter for meter..
Klikk her for å se kjøreturen
Den_sorte_hunden_Huldra_ingress

Oppfølgeren til Hanegal:

GRATANGSBOTN: Illustratør Alvin Jensvold er nå over halvferdig med bildene til sagnboken han og forfatter Sonja Westrheim jobber med. Boken "Den Sorte Hunden" er oppfølgeren til Hanegal fra 2006.
Les mer
traktorglede17maiforside

Viste frem gamle slitere:

SJØVEGAN/OTTERÅ: Jan Vimme, Cato Vimme og Kai Håvard Sjøseth brukte 17.mai til å vise frem gamle stoltheter på fire hjul fra sørsia. Det ble satt pris på av folket!.
Les mer
17mai2018forside

Gratulerer med dagen, Norge!:

SJØVEGAN: Den storslåtte feiringen i Salangen av nasjonaldagen vår var full av glede, godteri, is og sang. Salangsværingene trakk ut for å ta en del av folkefesten i går.
Les mer
lav_bibliotek_pyntet_ingress

Elevene har dekorert biblioteket:

TENNEVOLL: Takket være elevene på barnetrinnet ved Lavangen skole har nå biblioteket fått opp masse flott og fargerik dekorasjon på vinduene som kan nytes bra begge sidene.
Les mer
LammingaBegynt_Forside

Lammingen er i gang:

ØVRE SALANGEN: I de fleste norske fjøs i det norske land har lammingen nå begynt. Det har også skjedd hos sauebøndene i Øvre Salangen. – Til nå har det bare gått strålende, sier sauebonden Pål Paulsen fornøyd til nettavisen.
Les mer
tinefobballlskole_ingress

Planlegger Tine fotballskole 2018:

SJØVEGAN: Nå er planleggingen i gang for Tines fotballskole. I år er det femtende gangen det arrangeres i Salangen. I de siste årene har det vært med mellom 130 og 150 unge fotballentusiaster.
Les mer
 
utvekslingsstudent_Sora_Arai_ingress

Utvekslingsstudent fra Japan:

SJØVEGAN: I Sjøvegan videregående skole kommer det elever fra hele verden for å studere. Sora Arai kommer fra Japan, og er storfornøyd med valget sitt om å komme til Norge for å studere. - Nordmenn er så vanvittig snille, sier forteller hun.
Les mer
Meyer_ingress

Nå blir det ny sesong av Gyngestolen:

HAMNVIK/SJØVEGAN: Mandag ettermiddag startet innspillingen av materiale til SN-Produksjon folkekjære program Gyngestolen. Programledere er Johanne Driveklepp og Tor Meyer som er ny for programmet.
Les mer
 
ungd_motiv_pris_bardu_ingress

Ungdommens motivasjonspris går til:

SETERMOEN: Mandag kom pressemeldingen om at ungdommens motivasjonspris i Bardu skal tildeles Cecilie Eileen Simonsen (17) og Joakim Jamal Anderssen (15).
Les mer
17mai_laberg_ingerss

Inviterer til trivelig ettermiddag:

LABERG: Som vanlig holder grendehuset på Laberg åpent på 17. mai. Styremedlem i Sørsia grendelag, Hermod Dørum forteller at de pleier å ha godt oppmøte, og ønsker både store og små hjertelig velkommen.
Les mer
 
86452_lav_fjellvandererlag_ingerss

Fjellvandrerlag ønsker bidrag:

SJØVEGAN: Lavangen Fjellvandrerlag har nå satt opp en kasse ved flaskeautomaten på Coop Prix Tennevoll. Leder for fjellvandrerlaget, Per Thrane forteller at midlene blant annet blir å gå til en ny gapahuk ved Røkenes.
Les mer
saaskreaforside

Såskrea i Lifjellet har gått:

SJØVEGAN: Det går i mot sommer for hver dag som går. I det siste døgnet har det gått flere snøras i Lifjellet.
Les mer
 
000450850489_isogaisa_ny_nettside (2)

Ny nettside og billettsalget er i gang:

SOLØY: Nå er billettsalget i gang for årets Isogaisa- festival. Festivalen har fått nye hjemmesider, noe sjamanen Ronald Kvernmo er svært fornøyd med. I tillegg kommer det flere spennende nyheter fremover.
Les mer
17mai

Slik feires grunnlovsdagen i Salangen:

SJØVEGAN: Endelig er programmet for 17. mai klart. I år blir det aktiviteter fra klokken 08:00 på morgenen. I Salangshallen er det Salangen IF Ski som har regi.
Les mer
 
8_mai_ingress

En verdig veteranmarkering:

SJØVEGAN: I dag var det 8. mai markering nede ved Lundbrygga på Sjøvegan. Markeringen er resultatet av et samarbeid mellom Salangen, Lavangen og Gratangen.
Les mer og se videoinnslag
boknabaluba (1)

Fredag blir det Boknafiskfestival:

SJØVEGAN: Fjellkysten Gjestehus igjennopptar tradisjonen med Boknafiskfestival. Denne gangen akkompagnert med kjente og kjære viser, blant annet sanger av Boknakaran, fremført av visegruppa Baluba fra Salangen.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider