Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 22. mai 2018

  • tirsdag6°C
  • onsdag7°C
  • torsdag9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
loksebotnsjovegan-forside

Sjøvegan-Løksebotn meter for meter:

SJØVEGAN: Etter flere henvendelser fra utflyttede salangsværinger som leser våre sider, så har vi laget en video med en kjøretur fra Sjøvegan til Løksebotn i Salangen. Bli med på vår kjøretur i dag, meter for meter..
Klikk her for å se kjøreturen
67_chujiao_ingerss

Besøk av Norsk-Kinesisk reiselivselskap:

SJØVEGAN: Fredag fikk Salangen besøk av Chujiao Eriksen som fikk bli bedre kjent med turistmulighetene i Salangen. Hun er opprinnelig fra Kina men har de siste ti årene bodd og jobbet i Narvik hvor hun nå eier og driver sitt eget reiselivselskap.
Les mer
19_april_Queen_show_ingress

Ryktes om utvidet hyllest til Queen:

SJØVEGAN: Storsuksessen En Hyllest til Queen som Salangen musikkforening sammen med en rekke gode venner fremførte to kvelder i Salangen kulturhus i forrige måned har gitt en viss mersmak blant musikerne.
Les mer
8948_postsilt_ingres

Skilt med lokalhistorisk verdi:

MEDBY: For omlag ett år siden ble skiltsamler Kent David Pedersen eier av et gammelt skilt som i sin tid prydet veggen til det gamle posthuset på Sjøvegan.
Les mer
russeavisforside

Morsomt skriveri fra Sjøveganrussen:

SJØVEGAN: Nå er "Uengasjert" endelig ute for salg. Russeavisen til Sjøvegan-russen er fylt med lettfordøyelig russehumor, interessante artikler i tillegg til mye annen russerelatert innhold.
Les mer
basar_rorbakken_UL_fremad_ingress

UL Fremad:

RØRBAKKEN: Førstkommende søndag inviterer UL Fremad til basar på Rørbakken. Dette er siste basaren de avholder før sommerferien, forteller medlem i UL Fremad, Anne-Lise Myrland.
Les mer
russerevy2018forside

Årets russerevy i Salangen:

SJØVEGAN: Sjøveganrussen 2018 kjørte mandag kveld årets russerevy som hadde fått navnet "69 grader Nord". Det ble fullt trøkk fra scenen da de ca 20 aktørene i revyen, fremførte sketsjer, sang og dans til et nesten fullsatt kulturhus.
Se videoreportasje
 
KJK_100000_plan_ingress

Søknadsfrist til 10. mai:

SJØVEGAN: Hvert år tildeler Salangen kommune kulturmidler til frivillige lag og foreninger som er i kommunen. - Vi har allerede fått inn noen søknader, sier kultursjef, Kurt-Jan Kvernmo.
Les mer
tommingseptikktankerforside

Salangen er nå kjemisk rein:

SJØVEGAN: Mannskaper fra Perpetuum begynte i forrige uke med å tømme septikslam. Om ikke mange dagene kan man erklære kommunen for kjemisk ren, iallefall under jorda.
Les mer
 
GaBingo_Forside

Verdens aktivitetsdag 4. mai:

SJØVEGAN: Verdens aktivitetsdag er 10. mai, men faller i år på en helligdag. Derfor inviterer Salangen kommune og Salangen Pensjonistforening til markering av dagen fredag 4. mai fra klokken 11.00 til 15.00.
Les mer
salangenkirke

Gudstjeneste og:

SJØVEGAN: Salangen menighet skal søndag 29.april holde sitt årsmøte. Men først skal det synges og forkynnes i kirkerommet.
Les mer
 
kanon_forside

Frigjøringsdagen 8.mai nærmer seg:

SALANGSVERKET: Etter frigjøringen 8. mai 1945 har vi ennå minner etter okkupasjonstiden i Salangen. På Salangsverket står kanonstillingen med en maskinkanon som er produsert i Tsjekkia på Škodaverkene.
Les mer
002_indregård

UL Indregård inviterer:

INDREGÅRD: Søndag er det duket for basar inne på Indregård Grendehus. Dørene åpner klokken 17:00 og det vil blant annet være salg av kaffe, kaker, tombola og loddsalg.
Les mer
 
69_grader_nord_2

Mandag er det russerevy:

SJØVEGAN: Mandag 30.april klokken 20:00 er det duket for årets Russerevy "69° Nord". Revysjef Malin Markussen forteller at det blir en artig revy med mye sang og dans.
Les mer
kjk_510

Hvem fortjener kulturprisene i år?:

SJØVEGAN: Siden i fjor har Salangen kommune valgt å gi ut to kulturpriser; en "ordinær" og en forbeholdt ungdom. Nå går kommunen ut å søker etter kandidater for salangsværinger som fortjener årets priser.
Les mer
 
Rein_ingres

Fylkesmannen oppfordrer:

SJØVEGAN: Nå er reinkalvinga i gang, og i de forbindelse kommer fagansvarlig for reindrift hos Fylkesmann i Troms, Øystein Ballari med en oppfordring for alle som skal ferdes i skog og fjell i løpet av den kommende tiden.
Les mer
02_Inger_strand _header

Harmonisk jenteband til Sjøvegan:

SJØVEGAN: 30. mai er det igjen duket for konsert nede på Kåre på Kaia. Da kommer den norske jentegruppa I See Rivers for å holde konsert.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider