Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 24. november 2017

  • fredag-2°C
  • lørdag-1°C
  • søndag-4°C
Været i Salangen:
aili_teigmo_dancewithme_ingress

Ny låt og musikkvideo:

BERGEN/SJØVEGAN: I dag kommer den rykende ferske nye låten til 20-åringen fra Karasjok, Aili Kathrine Wergeland Teigmo. - Nå kan folk høre på den under eksamen, og drømme seg bort, ler Teigmo.
Les mer
17_millfisk_mulig_publikumsrekord (1)

Resultatene for Millionfisken lagt frem:

SJØVEGAN: I forrige uke ble tallene for Millionfisken 2017 lagt frem under møte til Salangen Næringsforening. 2017 var nok et vellykket år, og fredagen var en mulig publikumsrekord.
Les mer
00000001111_kyprosreiser_ingress

Arrangerer seniorturer til Kypros:

PAFOS/SJØVEGAN: Det er mange som ønsker seg vekk fra snø og kulde her i nord. Kanskje spesielt de litt godt voksne. Steinar Ski er medeier i Kyprosreiser, som arrangerer seniorreiser til Pafos, i vinterhalvåret.
Les mer
2018_Villmarksmessa (2)

Datoen for Villmarksmessa 2018 er satt:

SETERMOEN: Villmarksmessa 2017 var blant de beste så langt. Nå er datoen for Villmarksmessa 2018 klar, 15. til 17. juni går atter en Nordnorsk Villmarksmesse av staben i Bardu.
Les mer
thobbe-fosseng_ingress

SIF fotball avslutter sesongen:

IDRETTSHEIA: Førstkommende lørdag arrangeres SIF Tournament 2017 i Astafjordhallen. Dette er en sesongavsluttingsturnering hvor også integrering står høyt i fokus.
Les mer
000222_utleiehytte_1

Salangen JFFs utleiehytte er populær:

SAGVATNET: Salangen Jeger og fiskeforenings utleiehytte ved Sagvatnet har vært flittig besøkt denne sesongen, det ser ut til at populariteten har nådd et høyt, men stabilt nivå.
Les mer
refleksjakt_trollstien_ingress7

Lysløype på budsjett:

SANDBERGAN: I går ettermiddag ble det arrangert refleksjakt i Trollstien for både store og små. Der møtte mange engasjerte barn og foreldre opp for å finne postene i Trollstien.
Les mer
farsdagsgaver_ingress

Har du funnet gaven til farsdagen?:

SJØVEGAN: Førstkommende søndag den 12. november er det farsdag. Forskjellige gavebutikker reklamerer med mange forskjellige gavetips til farsdagen. Noen butikker kjører kampanjer og redusert pris på gaver til far.
Les mer
2018_fotoklubb_kalender_ingess

Salangskalenderen 2018:

SJØVGEAN: I tradisjon tro har Salangen Fotoklubb atter en gang snekret sammen en flott kalender for det kommende året. I år er første året at et dronefoto er inkludert i kalenderen.
Les mer
21212_svømmingen_starter (1)

Nye åpningstider for badegjester:

SJØVEGAN: Svømmehallen i Salangen Kulturhus har tidliger hatt åpent for publikum hver fredag, men nå blir det endring av ukedag, og kanskje bli mer benyttet enn tidligere. Onsdag den 15. november åpner svømmehallen igjen for store og små.
Les mer
17_kjølenkoret_ingress

Kjølenkoret klar for julekonsert:

SJØVEGAN: Det nærmer seg stadig jul, og i tradisjon tro har gjengen fra Kjølenkoret forberedt seg til nok en koselig liten juleturné i Salangen, Lavangen og Gratangen.
Les mer
 
Seksa2017_FotoJHL

Mye latter på Seksarevyen:

TENNEVOLL: Lørdag kveld hadde omlag 100 lavangsværinger samlet seg på ungdomshuset på Tennevoll. Det var Seksa UL Rett Leids som inviterte til revy. Revygjengen bydde på humoristiske tilbakeblikk fra året som har gått, i tillegg til flere karikaturer av kjente fjes.
Les mer
90_år_Indlandet_auto_ingress

Indlandet Auto startet i 1927:

SALANGSVERKET: 1.november var det 82 år siden A.s. Indlandet Automobilverksted ble egen forhandler av Ford. Selve bedriften ble startet opp i 1927 av smeden Einar Fjeldstad og lå de første årene på Sjøvegan.
Les mer
 
aaretsalangsvaeringerbig2

Årets Salangsværing 2017:

SJØVEGAN: Det nærmer seg jul og tid for å komme med forslag på kandidater til prisen "Årets Salangsværing 2017" som skal deles ut av ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo.
Les mer
SN_Radio_starter_opp_ingress

Nye sendinger - nytt samarbeid:

SJØVEGAN: I snart 2 år har bardudølen Aleksander Walør, som flyttet til Salangen drevet med SN-Radio. Sommerferien varte litt lenger enn planlagt, men nå varmes den unge radiostemmen opp for en ny runde på Salangens lokale nett-tv radio.
Les mer
 
03_Hvor_er_dette_ingress

Historisk foto fra Sør-Troms Museum:

SJØVEGAN: Historiske bilder viser seg å være veldig populære. Men det er ikke bestandig at det følger så mye opplysninger om hvor bildet er fra, hvilken bygning og årstall bildet er tatt.
Les mer
skyteskole_salangen-pistolklubb_ingress3

Første omgang med skyteskole:

SJØVEGAN: I kjelleren på Salangen kulturhus ble den første kvelden med skyteskole arrangert av Salangen Pistolklubb torsdag kveld. Det var et godt oppmøte, og for noen var det aller første gang de har holdt en pistol.
Les mer