Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
revenibestadforside

To nye innbyggere:

KRÅKERØHAMN: Knut Horne har fått en ny leietaker i gangen sin på Andørja. To rever har nemlig flyttet til øya, og er blitt tatt godt imot av innbyggerne.
Les mer
kirke_bruktmarked (1)

Gjentar suksessen fra i fjor:

SJØVEGAN: Salangen menighet fortsetter loppe-suksessen fra i fjor. Lørdag 16. juni arrangeres det bruktmarked i Salangen kirke fra klokken 11:00 av. Her vil det være muligheter å leie et bord å selge sine egne ting.
Les mer
1928_chevy_ingress

Den kulturelle spaserstokken:

ÅNSTAD: Tirsdag fikk Ibestad besøk av Kristian Moldenæs fra Sør-Troms Museum som hadde med seg en helt spesiell Chevrolet National fra 1928. Denne har i sin tid gått som drosje i Bardu.
Les mer
 
kirkaforside

Valgfag sal og scene sammen med teatergruppa:

SJØVEGAN: Torsdag inviterer kulturskolens teatergruppe sammen med valgfag sal og scene ved Salangen skole til forestilling inne på kulturhuset. Her tar de for seg et stadig aktuelt tema gjennom stykket "Bedre med en venn".
Les mer
natteravn_forside2[1]

Søker frivillige til Millionfisken:

SJØVEGAN: Astafjord barnevernstjeneste ønsker å kunne ha Natteravner på Millionfisken i år. For at dette skal kunne oppfylles trengs det først at de ha nok frivillige.
Les mer
fornoydmedoppmoteforside

Prosjektleder for krigsminneløypene:

LAPPHAUGEN/FOSSBAKKEN: I øsende regnvær og kuling hadde rundt 30 store og små mennesker møtt opp for å delta på den offisielle åpningen av den nye krigsminneløypa. Det var prosjektleder Unn Tove Bekkemo (bildet) veldig fornøyd med.
Les mer og se videoinnslag
Erling Markeng

Godt voksne musikere kom sammen:

ÅBREKKA: Utøvere av trekkspillmusikken har kommet fra Trondheim i sør til Nordkapp i nord i helga, for å møtes til musikalsk og sosialt treff ved Fjellkysten gjestehus.
Les mer
trekkspilltonerforside

Hyggelig overraskelse lørdag:

SJØVEGAN: Lørdag formiddag stilte Sigmund Sarre, Roald Hjalmarsen, Odd Danielsen, Inge Jensen og Asbjørn Storø opp på Extra- butikken på Sjøvegan og sørget for gode toner til lørdagshandelen. Dette i forbindelse med trekkspillfestivalen som var i helga.
Se opptak fra minikonserten
74_barbeint_ingress

Gjennomført slipp fra lokale helter:

SJØVEGAN: Fredag morgen ble det sluppet en rykende fersk singel fra Blått & Rått; "Barbeint". Låten holder høyt nivå både musikalsk og lyrisk og ligger ute nå på flere digitale strømmeplattformer.
Les mer
 
lapphaugen_apning_offentlig_ingress

Stor ståhei ved Lapphaugen:

LAPPHAUGEN: I morgen er det duket av for to "offisielle åpninger" ved Lapphaugen. Kick-Off for 30-Trimmen i Lavangen og Salangen, og offisiell åpning av Krigsminneløypa Lapphaugen-Fossbakken-Kolbanskaret. Alt med musikk spilt av Lavangen Musikkskole.
Les mer
tilskudd_MUO_Baluba_ingress

Viseklubben Baluba får tilskudd:

SJØVEGAN: For tredje gang får Viseklubben Baluba tilskudd fra Musikkutstyrsordningen, og denne gangen fikk de midler for at utstyret til viseklubben skal være komplett. - Evig takknemlig, sier Inger Strand.
Les mer
 
08_I_See_Rivers_FWO_ingress

I See Rivers og Fredrik William Olsen spilte:

SJØVEGAN: Onsdag kveld var jentegruppa I See Rivers sammen med Kråkesølv-vokalist Fredrik William Olsen å spilte nede på Kåre på Kaia.
Les mer
30_trimmen2018-2019_ingress

30-Trimmen 2018 starter nå:

SJØVEGAN/TENNEVOLL: Fra i dag, 1. juni starter turkonkurransen 30-trimmen igjen i Salangen og Lavangen. Den varer da helt frem til 31. oktober 2019, og det er lagt opp til å kunne utforske 30 flotte turer i begge kommunene.
Les mer
 
Ruslan_til_Isogaisa_ingress

Sibirsk folkemusikk:

SJØVEGAN: Sjaman og Isogaisa-grunnlegger Ronald Kvernmo, kan nå bekrefte at russiske Ruslan Ivakin kommer til Isogaisa i år. Ivakin er en talentfull musiker som blander sibirsk folkemusikk med keltiske og moderne toner.
Les mer
10_paa_tur_gratangen_ingress

Ti på tur i Gratangen:

ÅRSTEIN: Ti på tur i Gratangen startet for snart en måned siden. I år er det i alt fjorten spennende løyper som er satt opp som tar deg med på en spennende reise gjennom kommunen.
Les mer
 
isabell_soerensen_turn_vaaroppvisning_ingress

Se hva gymnastene har øvd på:

SJØVEGAN: 6. juni blir det våroppvisning for gymnastene i Salangen IF Turn. Her skal samtlige partier vise frem hva de har øvd på den siste treningssesongen. Gratis inngang og kafé fra klokken 17:00.
Les mer
trollstien_ingress

Premiepott på 20 000 kroner:

VASSHAUG: Lørdag 2. juni skal det endelig avgjøres hvem som stikker av med de 20 000 kronene som er satt av i premie for Trolløye lotteriet. I alt skal det trekkes syv vinnere, hvorav førstepremien er 10 000 kroner.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS