Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
lillepatina_plakat_forside

Ord- og utrykksplakater:t

SETERMOEN: Den lille og kreative butikken "Lille Patina" lanserte denne uken sitt nye produkt. "DølaOrd" heter det og består av ord og uttrykk som kommer fra bardudølene selv.
Les mer
Banken_uten_leietakere_ingress

Bankbygget på Sjøvegan:

SJØVEGAN: Det er enda en del tomme lokaler i det gamle bankbygget på Sjøvegan. Egil Lynum som eier bygget forteller at banken har kontrakt frem til høsten i år, men om interesserte melder seg, kan banken løses ut før tiden.
Les mer
3_nye_biler_til_sjøvegan_maskin_ingress

Sjøvegan Maskin og Transport AS:

VASSHAUG: Sjøvegan Maskin og Transport AS har nå utvidet firmabilparken med tre biler; to pickuper og en liten varebil. – Vi er mange ansatte som er mange plasser, så dette kommer godt med, forteller daglig leder, Cato Sørensen.
Les mer

hermod_ludvigsen_forside

Foxtail klare for Millionfisken:

SJØVEGAN: Gründeren Hermod Ludvigsen og butikken Foxtail er godt forberedt til Millionfisken. Han sier det bare er å sette fram de nye produktene.
Les mer
flagg_benjamin_ingress

Nye flagg vaier:

SJØVEGAN: Nye flagg er blitt satt opp i sentrum for å erstatte de gamle som er utslitt etter årelang slitasje.
Les mer
asfaltlegging_ved_extra_ingerss

Skal være ferdige i morgen:

SJØVEGAN: Nå er asfalteringen i gang nede ved Extra Sjøvegan, og allerede kan man se store forandringer ute på plassen. Anleggsleder for Veidekke, Roger Hansen forteller at hele området vil være ferdig og åpne igjen i løpet av torsdagen.
Les mer
nasking_pa_rema_forside

Butikken tar nå grep:

SJØVEGAN: Rema 1000 på Sjøvegan har opplevd gjentatte tilfeller av nasking inne i butikken og ser seg nå nødt til å forby bagger. – Vi er lei, og nå er det blitt nok, sier Ann-Charlotte "Lotta" Selmerson til nettavisen.
Les mer
kommunen_oppfordrer_til_bilfri_dag_forsid

Info om mobilitetsuken:

SJØVEGAN: Salangen kommune la ut på sine nettsider 15. juni informasjon fra Klima- og miljødepartementet og Samferdselsdepartementet. De informerer om den europeiske mobilitetsuken som er en årlig kampanjeuke.
Les mer
sjovegan_maskin_big

Ble tildelt nye kontrakter:

SJØVEGAN: Torsdag 14. juni ble Sjøvegan Maskin og Transport AS tildelt tre nye kontrakter som tetter timeplanen deres i vintermånedene. Bedriften sier det var gledens dag når nyheten kom.
Les mer
 
856_ny_parkering_asfalt_coop_ingress

Neste onsdag skal det asfalteres:

SJØVEGAN: Det har den siste tiden foregått mye arbeid på parkeringsplassen utenfor Extra Sjøvegan. Slik det ligger an nå, blir det lagt nytt dekke på hele området før Millionfisken-helga.
Les mer
bra_start_for_elvelund_camping

Bra åpningsdag for Elvelund Camping:

ELVELUND: Fredag åpnet Tor-Arne Chruickshank endelig dørene til Elvelund camping for årets sesong. Selv med redusert meny preget ikke dette besøkstallene, og både glade og nye gjester hadde tatt turen innom på åpningsdagen.
Les mer
 
9_rolf_jorgensen_sif_friidrett_ingress

Inngikk avtale med Rolf Jørgensen AS:

SJØVEGAN: Leder for SIF Friidrett, Dagfinn Antonsen har inngått en sponsoravtale med Rolv Jørgensen AS på 75 000 kroner fordelt på tre år. Dette betyr mye for det lokale breddeidrettsmiljøet.
Les mer
Sky_tower_ingress

Luftig attraksjon til Millionfisken:

SJØVEGAN: Norges største fiskekonkurranse nærmer seg med stormskritt, og som vanlig kommer Hugo's Tivoli i år som i fjor til Sjøvegan under Millionfisken. I år har de med seg høydeskrekkutfordringen Sky Tower.
Les mer
 
mobilvennlig

Les Salangen-Nyheter på din mobil:

SJØVEGAN: Nettavisen har fått flere oppfordringer fra våre lesere som ønsker avisens nettside i mobilversjon. Endelig kan Salangen-Nyheter meddele overfor våre lesere at vi endelig er blitt mobilvennlig.
Les mer
retro_aerobic_ingress

Kåre på Kaia inviterer:

SJØVEGAN: I forbindelse med at Linas Hauge endelig er kommet til Salangen under sin innsamlingsaksjon Troms Rundt - Tur for liv har Dina Bay ved Kåre på Kaia bestemt seg for å ha sin egen lille spreke aksjon til støtte for Linas sak.
Les mer
 
0505060400700809012030405060780809093,

120 utstillere til Villmarksmessa i Bardu:

SETERMOEN: Nord-Norsk Villmarksmesse i Bardu nærmer seg med stormskritt, og messeleder Hans Hammer begynner å kjenne spenningen på kroppen. I år kommer hele 120 utstillere til den populære messa.
Les mer
drosjeloyvenforside

Runar Bekkeli på 38 år:

SJØVEGAN: I dag, onsdag klokken 08:00 overtok offisielt Runar Bekkeli den ledige drosjeløyva i Salangen. Med 8 års erfaring starter han nå å kjøre for sitt enkeltpersonforetak.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS