Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 21. mars 2018

  • onsdag-2°C
  • torsdag-1°C
  • fredag-4°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
0001_TAC_klar_for_bobiler_ingress

Campingkongen Tor-Arne:

SJØVEGAN: Påsken er like rundt hjørnet og flere har allerede planlagt påska. Tor-Arne Chruickshank (bildet) på Sjøvegan Bobilcamp holder åpent i påsken for bobiler og campingvogner.
Les mer
sag-sak_felleskjopet_ingress

Holdt kurs utenfor Felleskjøpet:

SJØVEGAN: I går formiddag ble det holdt et åpent kurs i vedlikehold og sliping av motorsagkjede ved Felleskjøpet. Det var et jevnt trykk utover dagen med kunder som hadde flere spørsmål de fikk besvart.
Les mer
stort_besokstall_for_extra_2018_ingress2

Gode besøkstall ved Extra Sjøvegan:

SJØVEGAN: Den nye Extra-butikken i Sjøvegan har vært åpen i totalt fire dager i Sjøvegan, og det er klart for butikksjef, Agnar Magne Fossbakk at butikkskiftet skapte mye oppmerksomhet i bygda.
Les mer
aktiv_it_ingress

Topp moderne hos Aktiv-IT:

MEDBY: Det nye lokalet til Aktiv-IT begynner å ta form. De har det siste året jobbet opp mot å bygge nye kontorer inne i det gamle butikklokalet på Medby, som de kjøpte i oktober 2016.
Les mer
extranyhetssending-forside

Butikkåpning torsdag:

SJØVEGAN: I går torsdag var den offisielle åpningen av den nye 1000 kvadrat store Extra- butikken på Sjøvegan. Over 1200 mennesker var innom og handlet på den første dagen, og de var ekstra fornøyd med det de så. SN Produksjon hadde en såkalt "Extra-Nyhetssending" på web-tv!
Se opptak av direktesendingen
lavangen_byggeindustri_ingress

Gjenåpning av Lavangen Byggeindustri:

TENNEVOLL: På Neset i Tennevoll, hadde Byggfag Lavangen i dag gjenåpning av butikken, som en markering av at de ved årsskiftet gikk over til ny forhandler.
Les mer
148965_snart_braker_det_los_ingress

Åpner Norges mest moderne Extra butikk:

SJØVEGAN: I går, tirsdag kom endelig skiltet opp, og Agnar Magne Fossbakk har begynt nedtellingen til den store dagen. Torsdag klokken 10:00 braker det løs.
Les mer
lær_aa_slipe_saga_ingress

– Må behandles like godt som kona:

SJØVEGAN: Førstkommende mandag inviterer Lars Kai Nordmo til et aldri så lite kurs i vedlikehold og sliping av motorssag ved Felleskjøpet på Sjøvegan, her blir det både servering og gode tilbud.
Les mer
fellesforb_ingress

Fellesforbundet på Salangen-besøk:

SJØVEGAN: Representanter fra Fellesforbundet er nå på en gjennomreise i Nord-Norge. De fremlegger for kommunen en utarbeidet plan som skal sikre at entreprenører har alt på det tørre. Tirsdag var turen kommet til Salangen.

Les mer
 
baerserk_ingress

Skal drikkes med god samvittighet:

SJØVEGAN: For snart ett år siden lanserte Hans Christian Gjøvik sitt første egenproduserte Arbiota produkt. Nå lanserer han sitt tredje produkt som er blåbærteen Bærserk.
Les mer
9_charotte_lotta_rema1000_ingress

Rema100 får dagligvaremonopol:

SJØVEGAN: Tirsdag og onsdag i neste uke er Rema1000 den eneste åpne dagligvarebutikken på Sjøvegan. Dette betyr en garantert kundeøkning for Ann-Charlotte "Lotta" Selmerson og hennes ansatte.
Les mer
 
AF_nettside_ingress

Arctic Freedom nå online:

SJØVEGAN: Arctic Freedom kom i forrige uke ut med ny nettside, selv om nettsiden enda ikke er helt ferdigstilt har responsen vært positiv opplyser Thor-Elvin Jøtulhaug til nettavisen.
Les mer
garsness_brygger_ingress

Garsnes bygger ut:

GARSNES: For tiden foregår det arbeid på Garsnes Brygger. De holder på å bygge ut lokalet sitt med et tilbygg hvor det vil bli plass til omlag 20 sitteplasser.

Les mer
 
tester_nye_sensorer_ingress

Starter testfasen i Salangen:

ROTVIKA: Det offentlig eide matforskningsinstituttet var i dag på besøk ved Salaks AS i Salangen i tilknytning til EU-prosjektet NPA Smart Fish. Prosjektet handler om å utvikle sensorer med ny teknologi som først og fremst skal måle temperaturen i fiskekassene.
Les mer
spa_paa_fjellkysten_ingress

Fjellkysten utbedrer:

SOLØY: Fjellkysten jobber stadig med mange spennende prosjekter for å utvikle seg og gjøre seg mer attraktiv for turister. Snart vil de også kunne tilby sine gjester spa.
Les mer
 
maxi_mye_nytt_ingress

Nytt sortiment og innredning:

SJØVEGAN: Nede på Maxi Miljø på Sjøvegan har de nå fått inn mye nytt og spennende. Flere nye varer og litt ny innredning er på plass inne i lokalet.
Les mer
Berntsen_soeker_sommervikar (1)

Kommunen søker ferievikarer:

SJØVEGAN: Nå er det mulig å søke på sommervikar jobb hos Salangen kommune. Her har de utlyst mange spennende stillinger og personalsjef ved Salangen kommune, Hege Berntsen oppfordrer både ungdom og voksne til å søke.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider