Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 17. januar 2018

  • onsdag-8°C
  • torsdag-12°C
  • fredag-12°C
Været i Salangen:
Ny_te_paa_kaare_ingress

Banditten, Pin-upen og Kåre:

SJØVEGAN: Kåre på Kaia har fylt opp hyllene med mange spennende te-sorter. Teen kommer ferdig i pakker på 15 poser, og er tilgjengelig i hele tolv smaker.
Les mer

morgans_skip_og_jamaica_ingress

Jamaica + Morgan's Skip = Sant:

GRØSNES: I fjor november besøkte JAMPRO-Jamacia Trade and Invest, Morgan Skip A/S i Gratangen. De forsterket en allerede god tone, og har planlagt flere spennende og kulturrike arrangement i framtiden.
Les mer
vinbanken_2018_ingress

Norskproduserte produkter:

SETERMOEN: Tidlig høst 2016 ble et nytt tilbud introdusert i Bardu. Det var Anja Renee Vedal som tok avgjørelsen om å åpne Vinbanken på Setermoen. - Jeg har fått gode tilbakemeldinger, og har hørt flere synes at dette var et bra initiativ, sier Vedal.
Les mer
bankbygget_cato_sorensen_ingress[1]

Lite interesse for bankbygget?:

SJØVEGAN: Bankbygget på Sjøvegan står enda med tomme lokaler, den ene delen av bygget er fortsatt leid av banken, mens den andre delen står pr. i dag tom og uten leietaker.
Les mer
go_labben_hundesalong_ingress

Go' Labben Hundesalong:

SJØVEGAN: Alle hunder fortjener å være rene og velstelte, selv om de ikke alltid vil være det selv. Marita Therese Andreassen kjøpe et hundebad for sin egen Basset hound, men tok en spontan avgjørelse om å starte en egen hundesalong.
Les mer
salangen_markerte_seg__ingress

Salangen markerte seg for fylkesmannen:

TROMSØ: Salangen var markeringskommune under årets januarmøte hos fylkesmannen i Troms. Dette var en oppgave de ikke tok lett på, og med omlag tjue involverte salangsværinger fikk de virkelig markert kommunen.
Les mer
Lyngmo_paa_NiS_ingress

Lyngmo på reiselivskonferanse:

TENNEVOLL: Tidligere denne uka var det Nord i Sør konferanse i Oslo, og som vanlig var Tor Lyngmo å representerte Fjellkysten AS og nordnorsk reiseliv.
Les mer
 
HRS_tommekalender_ingress (1)

Enklere å dele informasjon:

NARVIK: For ett år siden endret HRS (Hålogaland Resursselskap) tømmekalenderen sin til et mer digitalt format. Dette er for at det skal bli lettere å oppdatere tømmekalenderen ved endringer.
Les mer
ny_leder_Ibestad_frivilligsentral_ingress

Ny leder for Ibestad Frivilligsentral:

HAMNVIK: Like over nyttår tiltrede ildsjel og revymann, Geir-Arne Ekman Ibestad Frivilligsentral som daglig leder. Det er store sko å fylle, men Ekman er utrolig motivert for arbeidet som ligger i vente.
Les mer
 
lavangenbyggeindustriforside

Omprofilering av Lavangen Byggeindustri:

TENNEVOLL: Et nytt år bringer mange nye muligheter, og for Lavangen Byggeindustri betyr det en helt ny kjede. - Kundene våre blir ikke å se den største forandringen, annet enn omprofileringen og noen få varer som endres, sier Lars-Petter Nilssen.
Les mer
0000212_maxi_pyroteam_fyrverkerisalg_ingress

Maxi Pyroteam:

SJØVEGAN: Onsdag startet fyrverkerisalget nede på Maxi Miljø på Sjøvegan. Selv om salget ikke uventende fikk en treg start så var det noen kunder som sørget for å sikre seg sprengstoff til nyttårsaften.
Les mer
 
besokte_salangfisk_ingress

Besøkte Salangfisk AS:

SALANGSVERKET: På tirsdag besøkte VG1 Elektrofag på Bardufoss VGS Salangfisk for å se med egen øyne hvordan et moderne smoltanlegg fungere. - Det er alltid artig å få besøk, forteller Karl Erik Bekkeli.
Les mer
garsnes_brygge_omsetning_2017_ingress

Økende besøkstall for Garsnes Brygge:

SJØVEGAN: I fjor økte turiststrømmen mot Garsnes Brygge betraktelig mye, og daglig leder, Andreas Utstøl kan med et smil dele med nettavisen at det også i år har gått veldig bra for det flotte turistmålet.
Les mer
 
56_drosjeloyve_lavangen (2)

I håp om å bedre tilbudet:

TENNEVOLL: I dag, tirsdag utlyste Troms fylkeskommune en ledig drosjeløyve i Lavangen kommune. Dette for å se om det er kvalifiserte søkere som kan være med å bedre taxitilbudet i kommunen.
Les mer
Coop_paabygg_ingress

Arkitektes uttalelser:

SJØVEGAN: Tegningene til utvidelsen av det gamle Coop-bygget har skapt litt debatt blant salangsværinger, blant annet om at bygget vil skjemme for mye utsikt. Arkitekten selv forteller de er innenfor reguleringsplanen.
Les mer
 
lyssattesentrumforside

9.klasse sørget for:

SJØVEGAN: 9.klasse ved Salangen skole sørget for at folk fant veien ned til Sjøvegan-sentrum søndag ettermiddag. Det var nemlig tent flere hundre fakkelbokser i sentrum.
Les mer
00115_nytt_tak_yx_ingress

Legges nytt tak over pumpene:

SJØVEGAN: Det skjer stadig arbeid nede på bensinstasjonen på Sjøvegan. Nå er det nytt tak over pumpene som det arbeides med ettersom det gamle taket bar tydelig preg av rust og hardt vær.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider