Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 19. februar 2018

  • mandag-12°C
  • tirsdag-11°C
  • onsdag-12°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
ny_logo_brannogredning_ingress

Fra idé til ferdig produkt:

SJØVEGAN: For litt siden kom det en gladnyhet fra gjenget som tilhører Salangen Brann og Redning, for de kunne nemlig avsløre til befolknigen at de nå kommer med en aldri så liten endring som kan observeres i framtiden.
Les mer

polar_park_ny_daglig_leder_ingress

Stillingen er nå besatt:

SALANGSDALEN: Nå er stillingen for ny daglig leder i Polar Park satt. Det er Jens-Kristian Dybwad som er blitt tiltrodd ansvaret med å lede verdens nordligste dyrepark.
Les mer
barbro_drommer_aa_bli_kaptein_ingress

Barbro har store ambisjoner:

SØRROLLNES: Barbro Nilsen jobber for tiden som matros på ferga mellom Stangnes og Sørrollnes, men hun har store ambisjoner om å ville bli kaptein og reise ut å se verden.
Les mer
millionfisken_ny_eiendom_ingress

– Er en sentral plass under festivalen:

SJØVEGAN: Millionfisken AS har nå kjøpt opp en eiendom fra Maxi Miljø på Sjøvegan. Grunnen til dette er at området har en sentral plass under arrangementet.
Les mer
demensvennlig_samf_kurs_ingress

Nå blir servicenæringen mer demensvennlig:

SJØVEGAN: Ettersom Salangen kommune har skrevet under på å bli et mer demensvennlig samfunn, er det nå opprettet en arbeidsgruppe som fra og med uke 7 vil holde kurs for servicenæringen, både offentlig og private aktører.
Les mer
 
kaare_baerenett_ingress

Kåre på Kaia med impulsivt salg:

SJØVEGAN: Kåre på Kaia har nå satt ned prisen på sine bærenett. Grunnen til dette tilbudet er i følge Andreas Bay en ren impulshandling, og medførte at salget gikk rett til værs.
Les mer
polarpark_innbilde copy

Torsdag var det styremøte i Polar Park:

SALANGSDALEN: Torsdag var det styremåte i Polar Park, her ble det blant annet drøfte hvem som skal bli deres nye daglig leder. I alt var det tretten søkere på denne spennende stillingen.
Les mer
 
froksotmøte_ingres

Informativt frokostmøte:

SJVEGAN: I dag var det frokostmøte i Salangen næringsforening. Hele tjueni medlemmer hadde møtt opp for å spise frokost å få litt orientering.
Les mer
Blir_norges_mest_moderne_ (1)

Store fremskritt i Extra Sjøvegan:

SJØVEGAN: Daglig leder ved Extra Sjøvegan Agnar Magne Fossbakk har for tiden nok å henge fingere i, allikevel gleder han seg over fremdriften og oppstart i Norges mest moderne Extra butikk.
Les mer
 
Ny_te_paa_kaare_ingress

Banditten, Pin-upen og Kåre:

SJØVEGAN: Kåre på Kaia har fylt opp hyllene med mange spennende te-sorter. Teen kommer ferdig i pakker på 15 poser, og er tilgjengelig i hele tolv smaker.
Les mer
morgans_skip_og_jamaica_ingress

Jamaica + Morgan's Skip = Sant:

GRØSNES: I fjor november besøkte JAMPRO-Jamacia Trade and Invest, Morgan Skip A/S i Gratangen. De forsterket en allerede god tone, og har planlagt flere spennende og kulturrike arrangement i framtiden.
Les mer
 
vinbanken_2018_ingress

Norskproduserte produkter:

SETERMOEN: Tidlig høst 2016 ble et nytt tilbud introdusert i Bardu. Det var Anja Renee Vedal som tok avgjørelsen om å åpne Vinbanken på Setermoen. - Jeg har fått gode tilbakemeldinger, og har hørt flere synes at dette var et bra initiativ, sier Vedal.
Les mer
bankbygget_cato_sorensen_ingress[1]

Lite interesse for bankbygget?:

SJØVEGAN: Bankbygget på Sjøvegan står enda med tomme lokaler, den ene delen av bygget er fortsatt leid av banken, mens den andre delen står pr. i dag tom og uten leietaker.
Les mer
 
go_labben_hundesalong_ingress

Go' Labben Hundesalong:

SJØVEGAN: Alle hunder fortjener å være rene og velstelte, selv om de ikke alltid vil være det selv. Marita Therese Andreassen kjøpe et hundebad for sin egen Basset hound, men tok en spontan avgjørelse om å starte en egen hundesalong.
Les mer
salangen_markerte_seg__ingress

Salangen markerte seg for fylkesmannen:

TROMSØ: Salangen var markeringskommune under årets januarmøte hos fylkesmannen i Troms. Dette var en oppgave de ikke tok lett på, og med omlag tjue involverte salangsværinger fikk de virkelig markert kommunen.
Les mer
 
Lyngmo_paa_NiS_ingress

Lyngmo på reiselivskonferanse:

TENNEVOLL: Tidligere denne uka var det Nord i Sør konferanse i Oslo, og som vanlig var Tor Lyngmo å representerte Fjellkysten AS og nordnorsk reiseliv.
Les mer
HRS_tommekalender_ingress (1)

Enklere å dele informasjon:

NARVIK: For ett år siden endret HRS (Hålogaland Resursselskap) tømmekalenderen sin til et mer digitalt format. Dette er for at det skal bli lettere å oppdatere tømmekalenderen ved endringer.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider