Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 22. mai 2018

  • tirsdag6°C
  • onsdag7°C
  • torsdag9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
ronssalong_2018-ingress2

38 hårfylte frisørår:

SETERMOEN: Fra en stor by i Nederland, til ei lita bygd i Midt-Troms. For 17 år siden flyttet Ronald Kristofell Saleming (bildet) for å etablere frisørsalongen, Ron's Salong på Setermoen. - Interessen for hårklipp har alltid vært der, sier han.
Les mer
9_charotte_lotta_rema1000_ingress

Rema1000 Sjøvegan:

SJØVEGAN: Rema1000 Sjøvegan søker nå etter tilkallingsvikar. Dette er for at butikken skal være bedre rustet hvis det er forventet økt kundestrøm. Eneste kriterie er at søker må være fylt 18 år.
Les mer
0303_fjellkysten_NTW_ingress

Deltar på Norwegian Travel Workshop:

STAVANGER/SOLØY: For tiden pågår den omfattende Norwegian Travel Workshop i Stavanger. Her er i alt 700 reiselivsaktører samlet for å danne nye kontakter og bli bedre kjente med hverandre. Blant annet er Fjellkysten Gjestehus representert her.
Les mer
Skuterutstilling_setermoen_ingress

Stilte ut de nyeste modellene:

SETERMOEN: I går, søndag var mange snøscooter- interesserte samlet på Setermoen i Bardu for å se på de ferskeste snøscootermodellene som var utstilt. Her var en rekke leverandører samlet for en hyggelig prat med sine kunder og vise frem sine produkter.
Les mer
202_polar_park_bjonn_ingress

Vårsteming i Polar Park:

SALANGSDALEN: Det er ikke lenge siden bjørnene ved Polar Park kom ut fra vinterdvalen. Bjørnene trives for tiden ute i godværet og leker ute i snøen.
Les mer og se video
alarock

– En fantastisk arena for ungdom:

SETERMOEN: I dag var samfunnskontakt ved Sparebanken Narvik på besøk i Bardu i et ganske hyggelig æren. Han skulle levere en sjekk på tretti tusen kroner til rockeklubben AlaRock Scene på Setermoen.
Les mer
45_fjellkysten_aurora_ingress2

Fjellkysten feirer 10 år:

SOLØY: Den 25. april i 2008 overtok Tor Lyngmo Fjellkysten i Lavangen. Derfor inviteres både store og små til åpen dag lørdag, den 28. april med omvisning og bildekavalkade.
Les mer
 
9090_foxtail_ingress

Hva skjer i det gamle banklokalet?:

SJØVEGAN: Det har nå blitt observert aktivitet inne på Bankbygget på Sjøvegan som har stått tomt lenge. Et av lokalene har fått leietaker, men hvem er det som skal inn der?
Les mer
bromles_ingress

Utflyttet salangsværing fant lykken i Bø:

SJØVEGAN/BØ: Kenneth Knedahl overtok i 2015 Bromles Kiosk i Vesterålen. Sammen med sin forlovede Sigrid Hauglid som er utflyttet salangsværing, har de nå gjort en større oppussing av kiosken, og fredag blir det gjenåpning!.
Les mer og se video
 
AssiStep_ingress

Gjør det tryggere å gå i trapp:

SJØVEGAN: Før påske var utflyttet salangsværing, Halvor Wold fra AssiTech og Roger Alstad fra Hepro på Sjøvegan Helsesenter for å vise frem sin egenutviklede trappeassistent AssiStep.
Les mer
tor_arne_med_super_ide_ingress2

Innendørspark med campingmuligheter:

SJØVEGAN: Det gamle Extra-bygget som står igjen som et tomt skall får et helt nytt innhold. Eier av bygget, Tor Arne Chruickshank deler planene om å skape en innendørspark med campingmuligheter. - Det er perfekt for helårsdrift, sier han.
Les mer
 
77_iCaravan_ingress

iCaravan på prøveturné:

SJØVEGAN: Daglig leder ved iCaravan AS i Tromsø, Jan-Børre Håheim har vært ute på prøveturné med en av deres mer populære bobiler. På denne prøveturneen har han besøkt mange steder de siste dagene, men Sjøvegan har overrasket han.
Les mer
overhalla_ingress

Karavika boligfelt:

SJØVEGAN: Onsdag var endelig alt klart for tømrerne ved Sjøveganhytta som kunne begynne på første huset til det nye Karavika boligfelt, og allerede fredag var første støypingen unnagjort.
Les mer
 
brasseriet_fjellkysten

Fjellkysten med nytt rustikk konsept:

SOLØY: Langfredag åpner Fjellkysten gjestehus sin nye restaurant. Brasseriet Naustet er en rustikk preget restaurant med en rustikk og velsmakende meny, som byr på både ishavsrøye og elgburger.
Les mer
0001_TAC_klar_for_bobiler_ingress

Campingkongen Tor-Arne:

SJØVEGAN: Påsken er like rundt hjørnet og flere har allerede planlagt påska. Tor-Arne Chruickshank (bildet) på Sjøvegan Bobilcamp holder åpent i påsken for bobiler og campingvogner.
Les mer
 
sag-sak_felleskjopet_ingress

Holdt kurs utenfor Felleskjøpet:

SJØVEGAN: I går formiddag ble det holdt et åpent kurs i vedlikehold og sliping av motorsagkjede ved Felleskjøpet. Det var et jevnt trykk utover dagen med kunder som hadde flere spørsmål de fikk besvart.
Les mer
stort_besokstall_for_extra_2018_ingress2

Gode besøkstall ved Extra Sjøvegan:

SJØVEGAN: Den nye Extra-butikken i Sjøvegan har vært åpen i totalt fire dager i Sjøvegan, og det er klart for butikksjef, Agnar Magne Fossbakk at butikkskiftet skapte mye oppmerksomhet i bygda.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider